ONCE KENDINIZE YATIRIM YAPIN








Biçimlendirilmiş eğitim sistemi güzel bir şeydir ancak sizi bir yaşam haline getirerek kendisi güçlenir, fakat kendi kendine eğitimde eğitimi siz yaşam haline getirirsiniz, kendiniz güçlenirsiniz ve kendinizi bir servet haline dönüştürebilirsiniz.

Gerçek eğitim kendi kendine eğitimdir, doğal olarak sevdiğiniz ve ilginizi çeken şeylerin peşinden gitmektir. İnternet çağında yaşıyoruz. Kendi kendine eğitim her zamankinden daha kolay. İlgilendiğiniz konuyla ilgili genellikle ücretsiz olarak, hemen hemen her şeyi öğrenebilirsiniz. Ne kadar çok beceri ve bilgiye sahip olursanız, bunları uygulama alanınız o kadar geniş olur.

Zihninizi, olmak istediğiniz kişiye ulaşmak, istediğiniz hedeflere ve bu gibi şeyleri gerçekleştirmek için atmanız gereken adımlara odaklamalısınız. Bunun için öncelikle konfor alanından çıkmalısınız. Bu ilke gücünüzü geliştirme aşamasında temel bir zihniyet alışkanlığına dönüşecektir.

Kendi başınıza öğrenmenin en çok bilinen yolları şunlardır: Okumak, röportajları dinlemek, faydalı videolar izlemek veya sadece diğer kişilerin hatalarından ve yanlışlarından öğrenilen dersler olabilir. Asıl mesele en çok sevdiğiniz şeyin peşinden gitmek ve mümkün olduğunca derine inmektir.

En büyük zenginlik fikirlere değil insana yatırım yaparak kazanılır. Sizde kendinize yatırım yapın, ama karşılığını kısa zamanda beklemeyin. Bunun ne kadar önemli olduğunu zamanla farkedeceksiniz.

Boş zamanlarınızı enerjinizi, bilgi ve becerilerinizi harcayarak mümkün olduğu kadar az para harcayarak kendinizi eğitin. Eğitim uzun vadeli bir yolculuktur. Para bir yolunu bulup hiç ummadığınız yollardan, hiç ummadığınız bir zamanda size doğru gelmenin bir yolunu bulacaktır..

Başarının% 85'inin diğer insanlara bağlı olduğunu düşünecek olursak. Kabul gören bir insan olmak için sosyal becerilerde iyi olmak gereklidir..

İletişim, empati, karakter değerlendirilmesi gibi bütün beceriler öğrenebilir, geliştirebilir ve gelecekte başkalarına önderlik ederek onlarında diğerlerine kılavuz olmalarının sebebi olma imkanı verir.

Yemek yemeyi atlamakla hiç bir şey kaybetmezsiniz ama bir şeyi okumayı atlarsanız neler kaybettiğinizi bile bilemezsiniz. Karşınıza çıkan ne olursa atlamadan okuyun.

Bir günde hiç olmazsa 1 saat okuyup öğenmeye ayırırsanız 5 yıl içinde dünya da en eğitimli insanlar arasında olacaksınız..

Okuyarak öncelikle kendinizi keşfedecek, kendi potansiyelinizin farkına vararak mükemmeleşeceksiniz.

Para için ya da yanlış amaçlar için bir yerlere gelenlere karşı daha güçlü olacaksınız ve daha hızlı öne geçeceksiniz.

INSAN COK KIYMETLI

Yorumlar