YIKILAN KULE ve MAJOR KARTLAR (2)


Yıkılan Kule ve Asılmış Adam
-Yıkılan Kule ve Asılmış Adam kombinasyonu, bakış açınızda ani bir değişim veya uyanışa yol açan bir fedakarlık yapmanız gerektiği anlamına gelir. Bir felaketin ardından herşeye baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz.
-Görmezden geldiğiniz ve zamanında harekete geçmediğiniz için, çığ gibi büyüyen  sorunlar öngörülemeyen olaylara sebep olabilir. Bu da kendinize ve başkalarına zarar verebilir.
-Bu kombinasyon aklımızda olmayan fedakarlıklar yaparak tekrar yola girmemize izin verecek olumsuz bir sonucu gösterir.Bu kaos esnasında sabırlı olmanız ve sağduyulu davranmanız gerekiyor. Tüm profesyonel çabalarınızı, ailevi ve duygusal değerlerinizin yeniden inşasına yöneltmelisiniz.Aşk hayatında ise çatışmalardan uzaklaşmak için bakış açınızı değiştirmelisiniz.
-Sağlık kontrolünüzü tam olarak yaptırdığınızdan emin olun. İhmal edilmiş bir sağlık sorunu yüzünden bir ameliyat veya izolasyon gerekebilir. Bahaneler üretmeyin geleceğinizi olumlu yönde şekillendirmek için değişime izin verin.

Yıkılan Kule ve Ölüm
-Yıkılan Kule ve Ölüm Birleştiğinde, derin ve dönüştürücü bir altüst oluş veya son anlamına gelir. Bu kaçınılmaz değişime direnmek yerine duruma uyum sağlayın ve daha iyi bir geleceğe ilerleyin.
-Yıkılan Kule ve Ölüm, tüm tarot destesi içinde karşılaşabileceğiniz en güçlü iki karttır. Güçlü bir değişim ve yeniden doğuşu temsil ederler. Korkutucu görünebilirler, ancak aslında ilham verirler.
-Ölüm, yeniden şekillenmiş bir yaşamdır. Kule ise damarlarınıza yeni bir hayat üfleyerek sizi heyecan dolu geleceğinize taşımayı hedefliyor. Bu kombinasyon cesaret gerektiren yepyeni başlangıçları ve hayatınızı değiştiren mucize anlarını temsil edebilir. 
-Kule ve Ölüm yeni bir aşk, ya da eski bir aşkın yeniden canlanması, büyük sürprizler veya daha iyi alışkanlıklarla iç içe geçmiş yepyeni bir başlangıç anlamına gelebilir. Kariyer hayatında ise, ani bir sarsıntının ardından gelen bir terfi veya iş kaybını, ya da kariyer hayatında yeni bir dögünün başladığını gösterebilir.
-Bu kombinasyon sağlıkla ilgili olarak, korkutan bir enerji patlamasının olumlu değişime yol açtığını ifade edebilir. 

Yıkılan Kule ve İtidal
-Yıkılan Kule ve İtidal, değişimin yin ve yang'ını temsil eder. Bir zorlukla yüzleşmek korkutucu görünse de, duruma denge ve sakinlikle yaklaşırsanız, çok daha büyük olasılıkla sonuçta başarılı olursunuz.
-Bu kombinasyon en çalkantılı zamanlarda bile mevcut duruma uyum sağlayarak yıkımın bir süre ertelenebileceğini işaret edebilir.Yıkımın ertelenmesi için uyumlu ve ılımlı davranırken aynı zamanda yıkım esnasında çıkabilecek kaostan enaz etkilenmek için hazırlık yapın.

-Kule ve İtidal, zorluklara sağduyulu ve bilgelikle yaklaşmanın krizi avantaja çevirebileceğinden bahsediyor. Fıtınada denizin yükselmesine izin verin, ancak limana sağ salim varmak için geminizin dalgalara dayanması için gerekeni yapın.
-Aşk hayatında münakaşalar sırasında aklı selim davranarak fırtınaların geçmesine izin verin. Egoist olmayın sevginizi ortaya koyun.  
-Bu kombinasyon kariyer hayatında ise, harika problem çözme yeteneğine sahip olmak anlamına gelir. Bu sayede stres omuzlarınızdan akıp gider ve meslektaşlarınız size hayranlıkla yaklaşır.
-Bu iki kart sağlıkla ilgili olarak karşınıza çıktıysa, sonuçları görene kadar sabırlı olun ve hedefinize ilerlerken yolunuza çıkan küçük taşların sizi engellemesine izin vermeyin.

-Yıkılan Kule ve Şeytan
-Kule ve Şeytan birleştiğinde serbest bırakılması gereken olumsuz etkilere veya bağımlılıklara aniden uyanmayı sembolize eder. Esaretten kurtulmak için değişime direnmemeye teşvik eder.
-Yıkılan Kule ve Şeytan tarot kartları genellikle sizi uyarmak için birlikte ortaya çıkar. Hayatınızı dolduracak çok fazla birşey olmadığında, maddi kazanımların ruhunuzu yönlendirmesine izin verirken her zaman pürüzsüz bir seyir izleyemez, bazen yoldan çıkabilirsiniz.
-Bu kombinasyon bağımlılık veya kötü kararlar vererek kendi kendini sabote etmekle ilgilidir. Aşk hayatında ilişkiyi hafife almak, sorunları çözmeye çalışmamak ve aşkın ölmesine izin vermek anlamına gelir.
-Kariyer hayatında ise başarı şansını sabote etmeyi veya durumlardan yararlanarak kişisel çıkar sağlamayı temsil edebilir.
-Kule ve Şeytan sağlıkla ilgili olarak ortaya çıkarsa hayatınızı gözden geçirmenin zamanı gelmiştir. Vücudunuz olumsuz sinyaller verirken sorun yokmuş gibi hayatınızı sürdüremezsiniz. ihtiyaçlarınızı görmezden gelmeyin ve sağlığınıza zarar veren şeylerde aşırıya kaçmayın.

Yıkılan Kule ve Yıldız
-Yıkılan Kule ve Yıldız kombinasyonu, ani bir uyanış veya kesintinin yenilenmiş bir umut ve ilhama yol açabileceğini öne sürer. Evrenin yaralarınızı iyileştirmek için yanınızda olduğuna inanın ve daha iyi bir gelecek yaratmak için umuda sarılın.
-Yıkılan Kule ve Yıldız, olası zor bir zamanın ardından gelen şifa ve pozitiflik gücünü temsil eder. Umut ve barışın yeniden canlanması kaosu gölgede bırakır. Doğa Ana'nın güzelliği genellikle sadece bir fırtınadan sonra görülür. Çünkü, daima dinginlik yıkımın getirdiği sarsıntıyı takip eder. Önünüzde yaraları şifalandıracak parlak günler, umut verici yeni başlangıçlar ve daha sakin denizler var.
-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde muhtemelen uzlaşma var anlamına gelir. Potansiyel ihanetin ardından duyulan pişmanlık, yeniden kazanılan güven ve inanç duygusu ile ilgili olarak karşınıza çıkabilir.
-Kariyer hayatında ise iş yerindeki zorluklar karşısında meslektaşlarınızla birlikte fırtınalara göğüs germeyi gösterir. Ayrıca, sağlığınızı iyileştirmenin heyecan verici yollarını keşfetmek ve fitness'ta şaşırtıcı sonuçları temsil edebilir.

Yıkılan Kue ve Ay
-Yıkılan Kule ve Ay, gizli gerçeklerin veya yanılsamaların aniden ortaya çıkması anlamına gelir. Gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından gelen belirsizliğin duygusal yönlerine uyum sağlamak zorunda kalacağınızı ifade eder.
-Yıkılan Kule ve Ay, değişimin ortasında korkuyu temsil eder. Hayatınızdaki bu yeni döneme tedirginlikle yaklaşmanız gerekmiyor. Bulanık yargılara sahip olduğunuz belirsiz zamanlarda karanlığın ve karmaşanın sizi asla girmemeniz gereken bir yola sürüklemesine izin vermeyin. Bunun yerine, iç sesinize güvenin ve ayın mistik aydınlatmasının sizi güvenliğe yönlendirmesine izin verin.
-Bu kombinasyon, aşk hayatında kendinden şüphe ve kıskançlığa yol açan tartışmalar ve büyüme korkusu anlamına gelebilir. 
-İş ve kariyer hayatında ise başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamadan değerinizi göstermeye ve yeteneklerinizi sunmaya devam etmenizi önerir.
-Sağlıkla ilgili uyarıları dikkate almaz, değişmeye isteksiz olur ve kötü alışkanlıkların devam etmesine izin verirseniz sağlıkla ilgili küçük sorunlar çözümlenemez problemlere dönüşebilir.

Yıkılan Kule ve Güneş
-Yıkılan Kule ve Güneş eşleştirmesi, çalkantılı bir dönemin ardından aniden gelen bir berraklık, neşe veya başarıyı gösterebilir. Sizi bu olumlu değişikliklere uyum sağlamaya ve yeni bulunan mutluluğu kucaklamaya teşvik eder.
-Bu kombinasyon bir kaos döneminin ardından aydınlanmayı ve iyileşmeyi temsil eder. Kule ve Güneş neşeli ve mutlu günlerin habercisidir.
-Yıkılan Kule ve Güneş, hesaba katılması gereken bir güçtür. Fırtınada bir deniz feneri gibi, kötünün ardından gelen aydınlanma ve kurtuluşu temsil eder.
-Evet, etrafınızda olup bitenler endişe verici görünüyor ve mücadele zamanları yaşıyor olabilirsiniz, ancak ışığınız herhangi bir geçici kırılmadan çok daha değerlidir. Pozitif ruh arayışınız sizi ele geçirdiği için, coşkudan başka bir şey hissetmiyorsunuz.
-Bu kombinasyon aşk hayatında ani hayranlar, mevcut ilişkide olumlu tutum veya ilham veren yeni bir sevgiliyi işaret edebilir.
-Kariyer hayatında ise, sürünün güçlü bir lideri olması, güvenilir bir çalışan veya olası iyi ve şaşırtıcı haberler veya sağlık alanında kendi işini kurmak anlamına gelebilir. Ayrıca, sağlık gruplarına liderlik etmeyi, kendinizi ve yakınlarınızı daha sağlıklı değişime teşvik etmeyi de temsil edebilir.

-Yıkılan Kule ve Yargılama, kişinin geçmişteki davranışları ve kararları ile ilgili ani bir hesaplaşma veya gerçeklere uyanış zamanını temsil eder. Daha iyi bir gelecek için, seçimlerinin sonuçlarının sorumluluğunu almaya teşvik eder.
-Yıkılan Kule ve Yargılama sizi bu ana getiren her şeyi düşünmeye çağırıyor. Değişim başladıysa ve siz huzursuzsanız, o zaman neden? 
-Bu kombinasyon kendinize sormanız gereken birçok soru olduğunda endişe kaynağı olabilir. Ruhunuzun derinliklerine bakın ve büyük kozmik değişimlerle gelen sonuçları kabul etmeye hazırlanın.
-Bu güçlü tarot kombinasyonu, genelde yansımaların getirdiği değişimle ilgili anlam arayışı için yapılan değerlendirmeler ile ilgilidir.
-Aşk hayatında, ilişki içinde değerinizi sorgulamak ve ilişki dinamiklerindeki değişikliğin getirdiği yol ayrımını temsil eder.
-İş ve kariyer hayatında çabalarınızın taktir görmediğini hissetmek, pozisyonunuzda veya işinizde değişiklik yapmak.
-Sağlıkla ilgili olarak ise düzensiz rutinler, sağlıksız beslenme veya aşırıya kaçmanın sonuçlarıyla veya uyku düzeninde olası bozulmalarla baş etmek anlamına gelir.

-Yıkılan Kule ve Dünya Kombinasyonu, danışan kişinin tamamlanma veya tatmin duygusunda ani bir kesinti anlamına gelebilir. Bir döngünün veya hedefin tam sonuna yaklaşırken, hesaplanmamış zorluklara direnmek yerine değişime uyum sağlamak başarıyı getirecektir.
-Yıkılan Kule ve Dünya, önünüzdeki görkemli yolunuzda sorumluluklarınızın farkına varmanızı önerir!
-Hepimiz kendi yolumuzda engellerle karşılaşsak da, zorlukların sona ermesi ve daha iyi günler için, iyimserlikle ve geleceğe yönelik sağlıklı bir bakış açısıyla bunların üstesinden gelebiliriz.
-Yıkılan Kule ve Dünya aşk hayatında zorlukların veya kötü alışkanlıkların üstesinden gelmek ve bu bağlamda yeni bir döngünün başlamasını kutlamayı temsil eder. İş ve kariyer hayatında çok çalışmanın karşılığını fazlasıyla almak, mevcut durumda kontrol sahibi olmak ve gelecek hedefleri konusunda iyimser olmayı temsil eder
-Sağlıkla ilgili olarak ise kendini sevmeyi öğrenmek, sağlıklı yeni bir döneme başlamak, bilginizi ve bilgeliğinizi zihninizi ve bedeninizi iyileştirmek için kullanmak anlamına gelir.

-Asaların Üçlüsü ve Yıkılan Kule: Bu kombinasyon iş hayatında gelecekle ilgili sorunlara dikkat çeker. İş hayatında aşırı ve hızlı genişlemeye karşı dikkatli olun. Çünkü, kapasitenizi aşan ve istikrarlı olmayan bir büyüme çöküşe neden olabilir.

-Kupa Ası ve Yıkılan Kule: Yeni bir ilişkide iniş çıkışlar aniden biter ve mutlu bir yeni başlangıç olarak beklenen şey, kaos ve kargaşa nedeniyle aniden sona erer.

-Kılıç Sekiz-Asa Dokuz ve Yıkılan Kule: Bir düdüklü tencere patlaması gibi dış etkiler nedeniyle ortaya çıkan bir kırılma noktası, sırtındaki saman çöpünün devenin çöküşüne sebep olması.

-Tılsım Sekiz ve Yıkılan Kule:Yeni bir iş veya çalışma kursu aniden sona erebilir.

-Yıkılan Kule-Kılıç Dört ve Hermit: Yaralarınızı sarmak için biraz zaman ayırın ve geldiğiniz noktada pozisyonunuzu iyileştirmek için dikkatli düşünün.

Yorumlar