ASIKLAR ve MAJOR KARTLAR (2)


Aşıklar ve Asılmış Adam

-Aşıklar'ın ardından ortaya çıkan Asılmış Adam, daha büyük bir amaç uğruna ilişkide fedakarlık yapmanızı gerektiren bir seçim veya değişikliğe işaret edebilir.

-Çünkü, Aşıklar önemli bir seçim aşamasında olmak, Asılmış Adam ise hareket eksikliği anlamına gelir. İlişkide bir durgunluk hakimdir ve ilerlemenin mümkün olmadığını hissedersiniz.

-Bu da farklı yönde bakış açısı geliştirmek veya fedakarlık yapmakla ilgili olarak ilişkiyi yeniden değerlendirmenize yol açar.

Aşıklar ve Ölüm

-Aşıklar ve Ölümün kombinasyonu, bir ilişkide derin ve dönüştürücü bir değişimi veya önemli bir seçimi ifade edebilir. Bu kombinasyon genellikle bir aşamanın sonunu ve bir diğerinin başlangıcını temsil eder.

-Ölüme yol açan Aşıklar mevcut ilişkide büyük bir değişim ve dönüşüm öneriyor. Durumu açıklığa kavuşturmak için yayılımdaki diğer göstergeleri kontrol edin. Çünkü, Ölüm kartı bir çiftin karşı karşıya geldiği bir durumda sona gelindiğini ifade ediyor olabilir. Ancak, aynı zamanda bir ilişkinin sonunu da temsil edebilir.

Aşıklar ve İtidal

-Aşıklar ve İtidal, bir ilişkide denge, uyum ve ılımlılığı vurgular. Aynı zamanda her iki partnerin de uyumlu bir bağlantı yaratmak için birlikte gayret göstermesini önerir.

-Aşıklar ve İtidal, sevgi ve duygusal dengeyi sabır ve anlayışla harmanlayarak farklılıkların uyumlu hale gelmesini sağlar. Bir ilişki veya ortaklıkta Ilımlılık ve karşılıklı saygı yoluyla sakin, kalıcı bir birlikteliğe dönüşebilir.

-Aşıklar ve İtidal kombinasyonunun çevresindeki diğer kartlara bağlı olarak bir ilişkide iyileşme veya yenilenme öne çıkabilir.

Aşıklar ve Şeytan

-Aşıklar, Şeytan ile birleştiğinde, bu muhtemelen kurtuluşa veya dönüşüme ihtiyaç duyan, ayartma veya bağımlılıklarla işaretlenmiş bir ilişkiyi temsil edebilir.

-Aşıklar ve Şeytan karmaşık bir birlikteliği ifade eder. Kaosun hakim olduğu bu ilişkide takıntı haline gelen tutku sınırları zorlar. İlişkinin dengesini bozabilecek yıkıcı eğilimlerden kurtulmaya çalışın. Arzularınızı dikkatli bir şekilde yönlendirin ve aşkınızın sağlıksız kalıplarda sıkışıp kalmamasına özen gösterin.

-Bu kombinasyon ilişkinin gizli yönlerini bünyesinde barındırdığı için, bunların neler olduğunu anlamak için açılımdaki diğer kartları değerlendirin.

Aşıklar ve Yıkılan Kule

-Aşıklar ve Yıkılan Kule, bir ilişkide ani, muhtemelen yıkıcı ve dönüştürücü bir değişikliği ifade eder. Bu kombinasyon genellikle öz değerlerin ve önceliklerin yeniden değerlendirilmesini gerektirir.

-Beklenmedik bazı olaylar gizli gerçekleri ortaya çıkarmak için ilişkiyi temelinden sarsabilir. Yayılımdaki diğer belirtileri kontrol edin. Çünkü, çifti etkileyen dış unsurlar ilişkinin geleceğini etkilemeyebilir.

Aşıklar ve Yıldız

-Aşıklar'ın ardından Yıldız, geleceğe dair yaşamınıza umut ve iyimserlik getirir. Etrafı zorluklarla sarılımış olan ilişkide Yıldız yaraları şifalandırır, iyileştirir ve ileride daha parlak zamanlar vaad eder.

-Partnerler, ortak hayaller ve özlemlerden bir vizyon yaratırlar. Bu vizyon umudun yol gösterici ışığı ile birlikte güzel bir geleceğe giden yolu aydınlatır.

-Aşıklar ve Yıldız eşleşmesi bir ilişkide umudu, ilhamı ve güçlü ruhsal bir bağlantıyı temsil eder. İlişkide derin bir inanç duygusu ve karşılıklı özlemler olduğu anlamına gelir.

Aşıklar ve Ay

-Ay'a giden Aşıklar, bir ilişkiyle ilgili belirsizlik hissi olduğunu gösterir. İşler hiçte göründüğü gibi olmayabileceği için, gizlenmiş ayrıntılara ve aldatmalara karşı dikkatli olun.

-Bu kombinasyonda Ay ilişkiye bir gizem hissi katıyor veya bilinçli olarak gizlenmiş yönlerin olabileceğini ifade ediyor. Gerçekler zamanla yüzeye çıkacağı için, sonuca varmak için acele etmemek ve belirsizlik içeren durumları araştırmak en doğru davranış olacaktır.

-Aşıklar ve Ay birleştiğinde, bir ilişkinin veya kararın duygular, rüyalar ve sezgilerden etkilendiğini, çoğunlukla da ilişkide gizemli bir dokunuş olduğunu gösterebilir.

Aşıklar ve Güneş

-Aşıklar ve Güneş bir ilişkide veya seçimde neşe, mutluluk ve bol miktarda pozitif enerjiyi temsil eder Bu kombinasyon genellikle geleceği parlak bir birlikteliği veya ortaklığı sembolize edebilir.

-Aşıklar ve Güneş kombinasyonu bekarlar için neşeli ve ışıltılı bir aşkı müjdeliyor. Ufukta mutluluk ve memnuniyet var, bu nedenle ilişkinin geleceği iyi görünüyor

-Bu bağlantı, netlik, pozitiflik ve birbirinizin hayatına ışık getiren neşe ve canlılıkla kutsanmış bir birlikteliktir. Paylaşılan mutluluğun sıcaklığının tadını çıkarın.

-Aşıklar ve Güneş kombinasyonu, bir ilişkide veya seçimde neşe, mutluluk ve bol miktarda pozitif enerjiyi ifade eder. Bu kombinasyon genellikle parlak bir birlikteliği veya ortaklığı sembolize eder.

Aşıklar ve Yargılama

-Aşıklar ve Yargılama, ilişkide bir öz değerlendirme dönemiyle birlikte önemli bir kararı veya dönüşümü temsil edebilir.

Aşıklar'ı Yargılama takip ediyorsa, bu bir ilişkinin dirilişini ve canlanmasının işareti olabilir. Birlikte ortaya çıkan bu iki kart çevresindeki diğer kartlara bağlı olarak bazen uzlaşma anlamına gelebilir.

-Bu kombinasyon genelde yörüngenize geri dönen geçmiş bir bağlantının yenilenebileceğini işaret ettiği için, eski bir aşkı tekrar oyuna sokabilir.

Aşıklar ve Dünya

-Aşıklar'ın ardından ortaya çıkan Dünya önemli bir yaşam döngüsünün başarıyla tamamlandığını, sizi tamamlayan bir dizi olay sayesinde harika bir aşkın ve geleceğin önünüzde serildiğini ifade eder. Aynı zamanda bu bağlantının birlikteliğe bir bütünlük ve birlik duygusu getirdiğini öne sürer. Sınırları aşan bu derin bağlantıyı kutlayın.

-Bu kombinasyon bir yol ayrımında hayati bir seçim yapmak zorunda olduğunuzu ve kaderinize yazıldığını hissettiğiniz uzun, vadeli bir başlangıcı gösterir. Aynı zamanda, partnerler arasında din, mezhep, yaş ve kültür farkı var anlamına gelir.

-Aşıklar ve Dünya tarot kombinasyonu, genellikle ruh eşlerini, karmik ruh sözleşmelerini veya ikiz alev ilişkileri temsil eder. Sizi tamamlayan kişiyi, yani öbür yarınızı bulmak anlamına gelir.

ASIKLAR ve MAJOR LARTLAR (1)

ASIKLAR ve MAJOR KARTLAR (2)

ASIKLAR ve ASALAR TAKIMI

ASIKLAR ve KILICLAR TAKIMI

ASIKLAR ve KUPALAR TAKIMI

ASIKLAR ve TILSIMLAR TAKIMI

Yorumlar