ASIKLAR ve TILSIMLAR TAKIMI KOMBINASYONLARI


 Aşıklar ve Tılsım Ası

-Tılsımların Ası genellikle yeni fırsatlar, zenginlik ve iyi talihin bir işaretidir. Sizin için bol miktarda altın fırsat vardır, ancak eşinizle olan bitenler her ikinizi de etkileyen finansal işlemler hakkında iletişim kurmaya devam ettiğinizden emin olmalısınız.

-Aşıkların ardından ortaya çıkan Tılsımların Ası, birinin size aşk, iş veya para konusunda önemli bir teklifte bulunacağını gösterebilir. Ayrıca, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için çok verimli bir zaman olduğunuzun işaretidir. Ancak hayati öneme sahip bir seçim yapmanız ve buna bağlı kalmanız gerektiğini unutmayın!

-Tılsımların Ası tarot destesinin en romantik kartlarından biri değildir, ancak Aşıklar ile birlikte ortaya çıktığında sağlam ve ciddi duyguları gösterir.

-Bu kombinasyon, uzun vadede güvenli bir şey inşa etmek için. sağlam bir temel üzerine kurulmuş yeni bir başlangıcı gösterir. Bu iki kart 3-5 kartlı daha büyük bir tarot açılımında ortaya çıkarsa, bir yüzük veya evlilik cüzdanıyla ilgili çeşitli bağlantıları temsil edebilir.

Aşıklar ve Tılsım İkilisi

-Aşıklar kartı, iki seçenek arasında seçim yapmak, sevilen biriyle uzlaşmak veya uzun vadeli bir taahhütte bulunmak gibi aşkla ilgili önemli bir seçimi gösterebilir.

-Tılsımların İkilisi denge ve uyum sağlama yeteneğini temsil eden bir tarot kartıdır. Genellikle finansla ilgili okumalarda ortaya çıkan bu kart, kaynakların etkili bir şekilde yönetilmesi ve değişime uyum sağlamak için esnek olmak gerektiğini gösterir.

-Aşıklar ve Tılsımların İkilisi tarot kombinasyonu, bazen bir ilişki veya bağlantı ile ilgili önemli bir kararla karşı karşıya olmak anlamına gelir. Bazen de, bir ilişki içindeki uyumu ve istikrarı korumak için sorumlulukları esneklikle dengeleme ihtiyacını gösterebilir.

Aşıklar ve Tılsım Üçlüsü

-Aşıklar ve Tılsımların Üçlüsü birlikte karşınıza çıktığında işinizle bağlantılı bir aşk çekimini veya potansiyel bir ilişkiyi temsil edebilir. Eğer, zaten bir ilişkiniz varsa, eşinizle birlikte çalıştığınızı veya işinizle ilgili önemli bir karara eşinizin de dahil olduğunu gösterebilir.

-Aşıklar ve Tılsımların Üçlüsü, işbirlikçi bir çabayla yapılması gereken önemli bir seçimle karşı karşıya olduğunuzu gösterir. Verilecek karar aşk, ilişkiler veya iş yaşamında yaratıcı arayışlarla ilgili olabilir.

Aşıklar ve Tılsım Dörtlüsü

-Aşıklar ve Tılsımların Dörtlüsü tarot kombinasyonu, genel olarak sevgi ve güvenlik arasında bir seçim yapmanız gerektiğinde karşınıza çıkar ve maddi veya duygusal konulara çok sıkı tutunmanın potansiyel olumsuz sonuçlarını temsil eder.

-Bu kombinasyon, bir ilişkide duygusal yakınlık ve kişisel sınırları koruma arasında denge ihtiyacını gösterebilir. İlişkide uyumu bulmak için karşılıklı güveni önemseyin. Çünkü, bu kombinasyon bazen aşırı ihtiyatlı olmayı ve geri çekilmeyi, bazen ilişkiye çok sıkı tutunmayı önerebilir. Bazen de çiftin maddi hırsları için çok çalıştığını gösterebilir.

Aşıklar ve Tılsım Beşlisi

-Aşıklar,  iletişim, ikilik ve seçimle ilgili olan İkizler burcuyla ilişkilendirilir. Bu kart, romantik bir ilişkiyi veya bir arkadaşlık ilişkisini veya önemli bir iş ortaklığını ifade edebilir. Aşıklar, aynı zamanda seçimin İlahi desteğe sahip olduğunu ve kişinin gerçek benliğiyle uyumlu olduğunu da gösterir.

-Tılsımların Beşlisi uzun zamandır reddedilme korkusuyla ilişkilendirilmiştir. Bu kart ilişkilerde fiziksel sevginin eksikliğini temsil eder. Partnerlerden biri çok yorgun ve bitkin olabilir  veya tutkusunu bastıran bir sağlık sorunuyla mücadele ediyor olabilir. 

-Tılsımların Beşlisi, partnerlerden biri maddi veya duygusal olarak kendini eksik hissettiğinde, duygusal ihtiyaçlarını güvence altına almak için diğer partnerin zihin oyunları kullandığını ve birlikteliğin muhtaç bir ilişki dinamiğine dönüştüğünü gösterebilir. 

-Ancak, aynı zamanda aç bir köpek gibi, şefkate muhtaç bir şekilde yeni bir ilişkiye yaklaşmamanız konusunda uyarı olarakta ortaya çıkabilir. Değerinizin farkında olun ve onurunuzu koruyun!

-Aşıklar ve Tılsımların Beşlisi tarot kombinasyonu, bazen geçici nitelikte ileride bazı mali zorluklarla karşılaşacak bir ilişkiyi gösterebilir. Bazen de bir ilişkide veya ortaklıkta umut ve inancın zayıf olduğu bir eksiklik hissini ifade edebilir. Böyle zamanlarda maddi veya duygusal iyileşmeye odaklanın ve destek arayın.

Aşıklar ve Tılsım Altılısı

-Aşıklar kartı aşkta, iletişimde, ilişkilerde, büyüme seçimlerinde ve müdahalede yeni başlangıçları temsil eder. Kendimizle ilgili daha önce hiç sormadığımız soruları gündeme getirir: Biz kimiz? Neyi seviyoruz? Kimi seviyoruz? Kendimize ve başkalarına saygı duyuyor muyuz? Bu sorular, aniden birine veya başka bir şeye ilgi duyduğumuzda bizi bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkarabilir.

-Ancak, aynı zamanda bu kart bize gerçek aşkın emek gerektirdiğini de hatırlatır. Ne istediğimize karar vermeli ve bunun için ayağa kalkmalıyız, aksi takdirde umduğumuzu bulamayabilir ve eli boş kalma riskiyle karşı karşıya kalabiliriz. Duygusal hayatımızda ki ödüller, ilişkilerimize harcadığımız emekle doğru orantılıdır.

-Tılsımların Altılısı ilişkilerde verme ve alma yaklaşımımızı etkiler. Hiç kimsenin bizimle acıma veya hayırseverlikten değil, gerçek nezaket ve şefkatten dolayı birlikte olmak istediğini varsaymamız gerektiğini bize hatırlatır. Ancak, ilişki içinde bir kişi diğerinden daha cömert davrandığında bu karşılık bulmuyorsa ihmal edilmişlik hissine kapılabilir.

-Aşıklar'ı takip eden Tılsımların Altılısı, bir ilişkide verme ve alma dengesini, gelir kaynaklarının paylaşılmasında karşılıklı uyumlu değişimi temsil edebilir. Ayrıca, sevgilinizden nazik ve cömert hediyeler alacaksınız anlamına da gelebilir.

-İlişkinize her zaman emek vermeniz gerektiğini unutmayın, çünkü ancak o zaman, tıpkı hayattaki diğer herşey gibi, ondan da büyük ödüller bekleyebilirsiniz!

Aşıklar ve Tılsım Yedilisi

-Aşıklar ve Tılsımların Yedilisi tarot kombinasyonu bir ilişkide veya ortaklıkta iş bölümü yapmak, ortak yatırım ve ortak çabalarınızın hasadını ve hak edilen ödülleri birlikte toplamak anlamına gelir. Bu kombinasyon aynı zamanda ortak finansmanlar için, ortak çabaların ve gayretlerin aynı zamanda kişisel mali iyileşmeyi de getirdiğini temsil edebilir.

Aşıklar ve Tılsım Sekizlisi

-Aşıklar'ı Tılsımların Sekizlisi takip ederse, üstlenmek üzere olduğunuz yeni bir iş veya çalışmaya partnerinizden destek olduğunu gösterebilir. Alternatif olarak, bu yeni işin partneriniz vasıtasıyla ortaya çıktığını da gösterebilir. Örneğin, iş bağlantısı için bir temas veya tanıtmak gibi.

Aşıklar ve Tılsım Dokuzlusu

Aşıklar, tılsımların Dokuzlusu ile birlikte ortaya çıkarsa, birlikten doğan gücün getirdiği başarı sayesinde elde edilen maddi bolluğu temsil edebilir. Bu kombinasyon partnerlerin birlikte rahat bir yaşam tarzının tadını çıkardığını, ancak aynı zamanda kendi kendine yetebilme ve finansal bağımsızlık yeteneğini de gösterebilir.

Aşıklar ve Tılsımların Onlusu

Aşıklar ve Tılsımların Onlusu kombinasyonu ev ve aile içinde paylaşılan maddi istikrarın getirdiği güvenliği temsil eder. Bazen de ilişki yolculuğunun bir parçası olarak birlikte yaşamayı ve birlikte paylaşılan değerleri temsil edebilir. Bazen de aileden gelen mülklerin önemine işaret edebilir. Özellikle de aileye ait ev önemli olabilir.

Aşıklar ve Tılsım Prensi

-Aşıklar, tüm seçimlerin sonuçları olduğunu, değerlerine ve önceliklerine göre mümkün olan en iyi kararı vermenin kişinin kendisine bağlı olduğunu bize hatırlatır.

-Tılsım Prensi,  genç hırslı ve güvenilir bir kişiyi temsil eder. Bu kart sıkı çalışmanın, özverinin ve ayrıntılara dikkat etmenin önemini vurgular. Kişiyi hedeflerine ulaşmak için metodik ve sağlam bir yaklaşım benimsemeye, ilerledikçe öğrenmeye ve büyümeye odaklanmaya teşvik eder.

-Tılsım Prensi, ayrıca iyi bir haber veya faydalı bir teklif olarakta yorumlanabilir. Ancak, Tılsımlar yavaş kartlar olduğu için işlerin gelişmesi zaman alabilir.

-Tılsımların Prensine giden Aşıklar, ortak sermaye ve gelir kaynaklarına sahip olduğunuz bir ilişki veya ortaklıkta, maddi refahın pratik yönleriyle ilgili haberler veya mesajlar almak anlamına gelebilir. Bu kombinasyon, ayrıca duygularda sadakati gösterir. Hayatın seçimler ve büyüme fırsatlarıyla dolu olduğuna dair güçlü bir hatırlatıcıdır.

Aşıklar ve Tılsım Şövalyesi

-Aşıklar, genellikle tutku ve arzuya dayanan bir tarot kartıdır. Bu kart bazen, duygusal ve mantıklı olan iki seçenek arasında ki bir seçimi, bazen de aşk ilişkileri veya iş ortaklıklarını da temsil edebilir.

-Tılsımların Şövalyesi sorumluluk almayı ve sıkı çalışmayı temsil eder. Bu kart genellikle güvenilir ve sadık, pratik ve ayakları yere basan bir kişiyle ilişkilendirilir. 

-Tılsımların Şövalyesi işe ve sorumluluğa odaklanmanız gerektiğini, Aşıklar aşkı ve ilişkileri temsil eder. Bu 2 kartın kombinasyonu aşk ve iş arasında bir denge bulma, hem aşkın hem de işin bir arada sağlıklı ve sürdürülebilir olmasını sağlayacak pratik kararlar alma ihtiyacını gösterir.

-Aşıklar'ı takip eden ve Tılsımların Şövalyesi romantik bir ilişkide tutku ve mantık arasında, mantıklı seçeneği tercih etmeniz gerektiğini ifade eder. Bu kart kombinasyonu ayrıca heyecan verici veya tutkulu olmasada, size istikrarlı ve güvenilir yapı sağlayan ve sorumluluk sahibi olan bir kişiyle ilişkiyi de temsil edebilir.

-Bu kombinasyon uzun süredir devam eden çabalarınızın sonunda meyvesini verdiğini temsil eder. Bazen uzun zamandır emek verdiğiniz bir işte ortağınızla birlikte çabalarınızın meyvelerini almayı, bazen de istikrarlı ilerlemenin ardından sonunda sonunda çiçek açan bir ilişkiyi temsil edebilir. Yavaş yavaş sevdalanma!

Aşıklar ve Tılsım Kraliçesi

-Aşıklar, yeni bir aşkın çiçek açmasını, başarılı bir ortaklığı ya da mali durumunuz veya kariyerinizle ilgili önemli bir seçimi temsil edebilir. Öz sevgiyi geliştirin ve arzularınıza dikkat edin.

-Aşıklar kartı, her iki kişinin de saygı duyulduğunu ve değer verildiğini hissettiği eşit bir ortaklık kurmakla ilgilidir. Bu kart  hayatınızın romantizm bölümünde her şeyin harika olacağına dair bir işarettir. Ancak, hoşlandığınız kişinin sizinle benzer değerlere sahip olduğundan emin olun.

-Tılsımların Kraliçesi'ne gelince, bu kart ilişkilerde sıcaklık ve şefkat sağlamakla ilgilidir. Sabırlı olun, çünkü bu sorumluluk sahibi ve başarılı hanımefendi aynı zamanda bolluk, rahatlık ve başarının işareti olabilir. Bu kart istediğiniz şeyin yolunuza çıkacağına dair güvence getiriyor.

-Aşıklar ve Tılsımların Kraliçesi tarot kombinasyonu sizi beslenmiş ve güvende hissettiren şeyi tezahür ettirmek için çok verimli bir zamanda bulunduğuzu temsil eder. Öz sevgiyi geliştirin ve arzularınıza dikkat edin.

-Aşıklar ve Tılsım Kraliçesi değerlerinizi paylaşan ve şefkatli ve sevgi dolu ve ciddi bakım sağlayabilen biriyle harika bir ilişki potansiyelinin işaretidir. Kalbinizi şarkı söyleten bu aşktan daha azına razı olmayın!

-Aşıklar ve Tılsım Kraliçesi, değerlerinizin emek verdiğiniz kişiyle uyumlu olduğunu ve besleyici titreşimlerin ortaya çıktığını temsil eder. İşte tam burada harika duygular ve derin bağlar ortaya çıkabilir.

Aşıklar ve Tılsım Kralı

-Aşıklar tarot kartı tamamen aşk, çekim ve uyumla ilgilidir. Bu kart ortaya çıktığında, bekarsanız ateşli bir romantizmin yolda olduğuna inanmalısınız. Ayrıca, bekar olmasanız bile, bu kart her ilişkiye pozitif titreşimler getirir. 

-Tılsımların Kralı kişileri genellikle başarılı, hırslı ve güvenilir bir imkan sağlayıcıdır. Bu kart aşk konularında Aşıklar kadar güçlü olmasada, tarot açılımlarında karşınıza çıkan bu adam size hem duygusal hem fiziksel hem de finansal olarak bakabilen bir partneri temsil eder. Bir aile kurma düşünceniz varsa bu kart size bunun mümkün olabileceğini işaret ediyor.

-Ancak, eğer partneriniz hırslı olmak, daha az konuşup daha çok şey yapmak gibi olumlu özelliklere sahip değilse, bu aranızdaki ilişkinin uzun sürmeyeceğine dair bir uyarı işareti olabilir.

-Bu kombinasyon ilişki bağlamında her şeyin sizin için oldukça iyi göründüğü anlamına geliyor! Sadece partnerinizle enerjilerinizi dengelemeyi, dinlenmek ve eğlenmek için zaman ayırmayı unutmayın, böylece her şey sakin kalır ve ilişkide istikrar olur.

-Aşıklar ve Tılsım Kralı'nı bir arada gördüğünüzde, bu sıkı çalışmalarınızın ve sabrınızın her durumda ödüllendirileceği anlamına gelir. Bu kombinasyon, hayatınızda istikrarlı bir bolluğa sahip olacağınızı gösterir, ki bu hepimizin istediği şeydir.

ASIKLAR ve ASALAR TAKIMI

ASIKLAR ve KILICLAR TAKIMI

ASIKLAR ve KUPALAR TAKIMI

ASIKLAR ve TILSIMLAR TAKIMI

Yorumlar