ASIKLAR ve KUPALAR TAKIMI KOMBINASYONLARI


Aşıklar ve Kupa Ası

-Aşıklar'ı takip eden Kupa Ası derin bir duygusal bağlantıyı temsil eder. Aşk taşar ve yeni bir başlangıç, ilişkiyle ilgili herkese neşe ve tatmin getirir. Bu kartların birlikteliği bekarlar için yeni bir ilişki potansiyeli anlamına gelebilir.

-Bu kombinasyon, içten seçimler yapmanın getirdiği yeni başlangıçları ve duygusal tatmin potansiyelini temsil eder. Mevcut ilişkinizde bir dönüm noktasında olduğunuzu ve gerçek benliğinizle uyumlu bir karar vermeniz gerektiğini gösterir.

Aşıklar ve Kupa İkilisi

-Aşıklar seçimle ilgili bir tarot kartıdır. Bu kart sadece sevgilinizle olan ilişkinizde değil, arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle, kariyerinizle ve hatta yemeklerle olan ilişkinizde de önemlidir.

-Kupa 2'lisi, genel olarak sevgiye dayalı evliliği, duyguları paylaşmayı, her şeyi aynı anda görmeyi, ortaklıkları, ideal eşleşmeyi, anlaşmaları vb. temsil eden bir karttır. 

-Kupaların İkilisi ruh eşi olmadan aşk yaşayabileceğinizi, Aşıklar tarot kartı ise aşkı bulmadan da bir kişi ile ruh eşi olabileceğinizi temsil eder. Hiçbir kart diğerinden daha iyi veya daha anlamlı değildir. Aksine, birbirine karıştırmaya meyilli olduğumuz iki kökten farklı kavramı temsil ederler.

-Aşıklar, Kupa İkilisi ile birlikte ortaya çıktığında derin bir romantik bağlantıyı ve sevgi dolu bir birlikteliği temsil eder. Karşılıklı sevgi ve paylaşılan duygular bağları güçlendirir ve karşılıklı şefkate dayalı uyumlu bir ortaklık yaratır.

-Bu kombinasyon bazen mevcut ilişkinin bir sonraki seviyeye ilerlemesi anlamına de gelebilir. Bekarlar için ise halihazırda tanıdığınız birisiyle ilişkiyi geliştirme potansiyelini gösterir. Ayrıca, bağlantının geleceğini bilmek bu iki kartın devamında evlilik kartlarının mevcut olup olmadığını kontrol edin.

Aşıklar ve Kupa Üçlüsü

-Aşıklar'ı takip eden Kupaların Üçlüsü neşeli bir birlikteliği veya ilişkide bir sonraki aşamaya geçmeyi kutlamayı veya bir bebeğin aileye katılmasını kutlamayı işaret edebilir. Aşkınızda deneyimlediğiniz ilişki bağlarınızı güçlenmesini kutlayın ve bu mutluluğu arkadaşlarınızla paylaşın.

-Duygusal tatminden gelen mutluluk ilişkinizin uyum içinde ilerlemesini sağlayacağı gibi sosyal bağlantılarınızı da canlı tutacaktır.

Aşıklar ve Kupa Dörtlüsünün

-Kupaların Dörtlüsüne giden Aşıklar, bir ilişkiyle bağlantılı can sıkıntısı veya tatminsizlik hissini gösterebilir. Partnerinizle birbirinize karşı duygularınızın ne durumda olduğunu tekrar gözden geçirin ve sahip olduklarınızı takdir edin. Duygusal durgunluğunuzun üstesinden gelmek için yenilenmiş bir bağlantı arayın.

Aşıklar ve Kupa Beşlisi

Aşıklar ve ardından Kupaların Beşlisi, aşkta hayal kırıklığını, üzüntüyü ve dökülen gözyaşlarını temsil eder. Kupaların Beşlinin etkisi geçici olabileceğinden, bu kart bazen kısa bir ayrılığı, bazen de daha ciddi bir şeyi işaret edebilir. Olayların gidişatını netleştirmek için takip eden kartlardaki diğer göstergeleri kontrol edin.

Aşıklar ve Kupa Altılısı

-Birlikte ortaya çıkan Aşıklar ve Kupaların Altılısı nostaljik ve sevgi dolu bir bağlantıyı temsil eder. Karşılıklı sevgiye dayalı bu bağı ve geçmişte paylaşılan anıları canlı tutmak için bu tarihi sevinci birlikte besleyin.

-Bu 2 kartın birlikteliği geçmişten gelen özel duyguların radarınıza geri dönmesini temsil edebilir. Ancak, geçmiş bağların tekrar hayatınızda yer almak için geri döneceğini unutmayın.

Aşıklar ve Kupa Yedilisi

-Aşıklar'ın ardından ortaya çıkan Kupaların Yedilisi aşkta yanılsamalar konusunda sizi uyarıyor. Seçeneklerinizin çokluğu ve fanteziler gerçeklik algınızı bulandırabilir. Kafa karışıklığı içinde gezinirken, hayal gücünüzü kontrol altında tutun.

Sağlam ve otantik bir bağlantı sağlamak için, mevcut şartları göz önünde bulundururken bilinçli davranın. Son kararınız gerçeklerinizle uyum içinde ve mantık çerçevesinde olsun.

Aşıklar ve Kupa Sekizlisi

Aşıklar ve ardından Kupa Sekizlisi, aşkta dönüştürücü bir yolculuğu işaret eder. Kişisel ve ortak büyümeyi teşvik etmek için, artık size hizmet etmeyen şeyleri geride bırakma cesaretini gösterin. Bu kombinasyon bazen sizi tüketen bir ilişkiyi bazen de tatmin eksikliğinden gelen hayal kırıklığı yüzünden mevcut durumdan uzaklaşmak anlamına gelebilir.

Aşıklar ve Kupa Dokuzlusu

-Aşıklar'ın ardından ortaya çıkan Kupaların Dokuzlusu, ilişkide duygusal tatmin ve memnuniyetin bol olduğunu gösterir. Dileklerinizin yerine getirildiği neşeli ve uyumlu bir ilişki yaratabilir, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aşıklar ve Kupa Onlusu

-Aşıklar ve Kupaların Onlusu, kalpten gelen bağlılığın getirdiği uyumu ve mutluluğu temsil eder. Partnerler arasındaki aşk, ev içi mutluluğa ve duygusal tatmine dönüşürek birlikte mutlu bir aile hayatı yaratır.

-Bu kombinasyon bazen evliği de işaret edebilir, ancak devam eden kartların evlilikle bağlantılı olup olmadığını kontrol edin.

Aşıklar Ve Kupa Prensi

-Aşıklar'ı Kupa Prensi takip ettiğinde, duygusal ifadelerle dolu bir aşk öne çıkar. Bu birliktelikte duygu dolu aşk mektupları öne çıkabilir. Tatlı mesajlar, yaratıcı jestler ve bağlantıyı derinleştiren yeni romantik deneyimler bekleyin.

Aşıklar ve Kupa Şövalyesi

-Kupa Şövalyesi'ne giden Aşıklar, romantik nitelikte teklifleri veya davetleri temsil edebilir. Aşk dolu şiirsel ifadeler ve büyüleyici romantik jestlerin yarattığı duygusal derinlik, tutkulu bir bağlantının çiçek açmasına sebep olabilir.

Aşıklar ve Kupa Kraliçesi 

-Aşıklar, birleşmeler ve bağlantılarla ilgilidir. Aşıklar tarot kartı Cennet Bahçesi'ndeki Adem ve Havva'yı temsil eder. Bu kart, ilişkinizin mükemmel olacağının veya sonsuza dek süreceğinin kesin bir işareti değildir. Bu nedenle başarılı olmak için çaba göstermelisiniz.

-Kupa Kraliçesi ise şefkat ve duygusal olgunlukla ilgilidir. Eğer, önceki ilişkinizin sizi beslemek yerine tükettiğini düşünüyorsanız, bu kart o toksik durumdan kurtulma zamanının geldiğini gösteriyor.

Aşıklar ve Kupa Kraliçesi kombinasyonu derin sezgi ve duyguyu içeren önemli bir seçimle ilgilidir. Bu kombinasyon her iki tarafın da birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını desteklediği ve birbirini anlayabildiği iki kişi arasındaki güçlü bir bağı temsil eder.

-Bu iki kartın kombinasyonu aşk hayatınızda bazı zorluklar yaşamış olabileğinizi, ancak sonunda sizi tüm kalbiyle gerçekten seven ve önemseyen birini bulacağınızı işaret eder.

-Aşıklar ve Kupaların Kraliçesini birlikte gördüğünüzde büyük değişimlere hazır olun. Çünkü, mucizeler en az beklediğiniz anda gerçekleşir! Siz sadece bu yolda kendinize karşı dürüst olmayı unutmayın!

-Onun size olan sevgisine ve şefkatine inanamayacaksınız ve dünyada cenneti bulduğunuzu düşüneceksiniz. Yakında partneriniz bir teklif ve bir yüzükle gelecek, buna hazır mısınız?

Aşıklar ve Kupa Kralı

-Aşıklar kartı, ahlaki ve etik yargı gerektiren zor seçimleri sembolize eder. Ayrıca bağlılığı, uyumu ve derin bir sevgi duygusunu temsil eder. Aşıklar kartının yalnızca romantik bir ilişkiyi değil, aynı zamanda iki kişi arasındaki herhangi anlamlı bir bağlantıyı da temsil edebileceğini hatırlamak önemlidir.

-Kupa Kralı, duygularını kontrol edebilen, sorumlu ve duygusal olarak olgun birini temsil eder. Bukişiler şefkatli ve sabırlıdırlar, hem kendi duygularını hem de başkalarının duygularını derinlemesine anlarlar. Kupa Kralı tarot açılımlarında genellikle bir arabulucu, barış elçisi veya besleyici olarak karşımıza çıkabilir.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, Aşıklar ve Kupa Kralı, uyumlu ve duygusal bir birliktelik veya ortaklığı temsil eder. Bu kombinasyon, iki kişinin duygularıyla temas halinde olduğunu ve birbirlerinin hislerini derinlemesine anladıklarını gösterir.

-Kupa Kralı'nın duygusal olgunluğu, akıllıca seçimler yapmaya ve ilişkide dengeyi korumaya yardımcı olur. Bu kombinasyon ayrıca, karşılıklı saygı ve anlayışa dayalı iki birey arasında güçlü bir bağlantı olduğunu ifade eder

-Aşıklar ve Kupa Kralı, ilişkinin kişileri destekleyici olduğunu, büyümeyi teşvik ettiğini ve uzun vadede devam etme potansiyeline sahip olduğunu gösterir. Burada birliktelik geçici romantik kavramlara değil dostluğa dayanır ki, bu da ilişkide sağlam bir temel oluşturur.

ASIKLAR ve ASALAR TAKIMI

ASIKLAR ve KILICLAR TAKIMI

ASIKLAR ve KUPALAR TAKIMI

ASIKLAR ve TILSIMLAR TAKIMI

Yorumlar

Adsız dedi ki…

ilişkim için bir açılım yaptım 10 kart seçtim kupa 8, ters değnek şövalyesi, adalet, kılıç üçlüsü, kupa 5, güç, tılsım kralı, kılıç 5, şeytan ve imparator sırasıyla geldi. Kendimce yorumladım ama senin de yorumlarını alabilir miyim seni yormayacaksa💖