ASILMIS ADAM ve KOMBINASYONLARI

-Asılmış Adam Tarot Kartında adamın başının etrafındaki hale, aydınlanmayı sembolize eden Güneş'e bir göndermedir. Aynı zamanda, kutsal bir kişiyi ve ruhsal kazanımları temsil eder.

-Adamın Kırmızı pantolonu fiziksel bedeninin ve iradesinin gücünü , mavi ceketi bilgiyi, sarı ayakkabıları idealizmi sembolize eder.

-Adamın vücudunun arkasında kavuşturduğu elleri eylemsizlik zamanını temsil eder. Askıya alınmış hali bir bekleme dönemini ve aynı zamanda dünyayı veya bir durumu farklı bir açıdan görmeyi ifade eder.

-Adam pozisyonunu kaybetmiş ama yüzündeki huzurlu ifade bunu özgür iradesiyle, amacına ulaşmak için isteyerek yaptığını söylüyor.

-Asılmış Adam, Neptün gezegeni tarafından yönetilir ve su elementiyle bağlantılıdır. Neptün, hem yasal hem de yasadışı her türden uyuşturucuyu yönetir.

-Ek olarak, Neptün sisler, gazlar ve uyku bozuklukları, hipnoz ve boğulmak ile ilişkilidir.

-Astroloji haritalarında İyi yerleşmiş Neptün medyumları ve sihirbazları, idealistleri, yazarları, sanatçıları ve müzisyenleri temsil eder.

-Neptün, su elementi ile bağlantılıdır ve denizleri yönetir. Neptün, arındırır ve bizden birbirimize duyduğumuz sevgi için fedakarlık yapmamızı ister.

-Neptün bir ilham gezegenidir. Neptün fotoğraf, film, dans ve resim gibi görsel iletişim sanatlarını temsil eder.

-Astrolojik olarak kötü yerleşmiş Neptün'ün ise, gerçeklikten kopma sorunları vardır. Kişiyi kafası karışık ve tutarsız yapar. Psikolojik olarak gerçeklikten kaçarak yüzeysel bir mutluluk arayışına girmeyi ifade eder. Ayrıca, psikopat veya sosyopat gibi antisosyal kişilik bozukluklarını gösterebilir.

- Bazen, danışan kişinin, birşeyler sakladığını hatta kaçırdığını, delilik ve saplantılı olmak gibi hafıza sorunları olduğunu veya sinir krizleri yaşadığını düşündürebilir.

-Bazen de, bir hastalığı olduğunu sanmak, aldatıltıldığını veya uzaktan bir aşkla sevildiğini zannetmek, ya da düşmanları olduğunu ve takip edildiğini düşünmek anlamına gelebilir.

-Asılmış Adam tarot kartı, geçici olarak askıya alınmayı ifade eder. Beklemede olmak bir amaca hizmet eder. Kendinizi askıya aldığınız zaman içinde, yepyeni bir bakış açısı kazanırsınız. Beklemek yeni bir bakış açısı için, yeni bakış açısı da sizi bir sonraki aşamaya taşıyacak, aydınlanmayı ve netliği kazanmak için gereklidir.

-Asılmış Adam, tam her şeyi kaybetmek üzereyken sahip olduğunuz netlikten bahseder. Aniden, gerçekten neyin önemli olduğunu, hayatınızdaki insanları ve hayatı ne kadar sevdiğinizi anlarsınız. Asılmış Adam, ölüme yakın bir deneyim yaşamak zorunda kalmadan, bir mola verip sizin için gerçekten önemli olan şeyleri farketmenizi sağlar.

-Asılmış Adam, ayaklarını yere basarak dengede durmaz. Bunun yerine, hayatın sesini dinlemeye başladığı yere başını koyarak dengeyi bulur.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda Asılmış Adam, ilişkide geri adım atarak çok daha fazlasını başaracağınızı ifade eder. İlişkinize bağlıysanız, artık bir birey olarak kendinize yatırım yapmanız gerektiğini anlamanız gerekiyor. Dikkatini çekmeye çalışmaktan vazgeçtiğinizde partneriniz sizi fark etmeye başlayacaktır.
-Eğer bekarsanız, Asılmış Adam bekar olarak hayatı sevmeyi öğrenerek takdir yoluyla sevgiyi hayatınıza çekebileceğinizi ifade eder.

-Asılmış Adam, iş hayatında daha fazla iş doyumu istiyor olsanız da, henüz büyük değişiklikler yapma zamanı olmadığını söyler. Asılmış Adam ilaç, psikoloji ve inovasyon alanlarındaki kariyerleri temsil eder. Bazen de, evden çalışmak anlamına gelebilir.

-Asılmış Adam Evet - Hayır sorularında daha çok bir Hayır anlamına gelir veya en azından bir gecikmeden bahseder. Zihninizde belirlediğiniz seçenekten daha iyi bir seçeneğin olduğunu ve bir mola vererek bunun farkına varmanızı önerir.

-Birinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, Asılmış Adam o kişinin içine kapandığı için biraz mesafeli davrandığı anlamına gelir. Hiçbir yere gitmiyor, şu anda sadece derin düşünce ve meditasyon halinde. Kendi içine odaklanmak için hayatında huzur ve sükunete ihtiyacı var.

-Asılmış Adam son derece manevi bir karttır. Başkalarına açıklamanın zor olduğu bir şekilden, yani ilham almaktan ve aydınlanmaktan bahseder. Böyle zamanlarda danışan kişi genellikle yanlış anlaşılır ve bazen de dışlanır. Ancak, kişi zaten sahip oldukları konusunda emindir ve bu fedakarlığı yapmaya heveslidir. Herşeyi dikkatle gözlemlemekle meşgul olduğu için, duygularıyla hareket etmeye henüz hazır değildir. Geçici bir duraksama yaşadığını ve derinden sevildiğini bilir. Sabırla zamanın gelmesini bekler.

-Asılmış Adam, daha üst düzeyde bir iyilik yaratmak için kendi parçalarını feda eden birisini temsil eder. Bu kişiler çatışmayı sevmez. Genellikle başkalarını mutlu etme ve dengede tutma yükünün çoğunu üstlenirler. Kendilerine yardım etmek için, bazen çok fazla bazen de daha az şey yapmaları gerekebilir.

-Asılmış Adam kişileri hayallere dalmaktan hoşlanır ve derinlemesine düşünmek için düzenli olarak mola almaları gerekir. Bir saldırıya uğradıklarını hissettiklerinde, genellikle duygusal olarak dağılırlar ve oldukça dramatik bir şekilde karşı saldırıda bulunabilirler.

-Asılmış Adam kişileri diğer insanlarda fiziksel ve maddi bağlantılar yerine entelektüel bağlantılar arar. Çünkü, İhtiyacı olan her şeye zaten sahip olduğuna inanır. Kendisini bütün ve tamamlanmış hisseder. Daha fazlasına aç değildir.

-Asılmış Adam'ın fikirleri genellikle alışılmışın dışındadır. Dünyaya farklı bir açıdan bakar ve gözlem yaparak dünyanın nasıl çalıştığını anlamaya çalışır. Mistik ve aynı zamanda vizyon sahibi olduğu için, pekala bir dahi olabilir. Ancak, tutarsız ve belirsiz çabaları nedeniyle nadiren takdir edilir.

-Asılmış Adam, keşfetmek, icat etmek ve yaratmak için dünyaya geldiğini düşünür. Bu yüzden, çabalarının takdir görmesine ihtiyacı yoktur. Doğayı ve açık hava aktivitelerini sever.

-Ters konumda Asılmış Adam, yeni içgörüler kazanmak için bakış açınızdan vazgeçmeyi reddetmek anlamına gelir. Bu kart, bakış açısını başkalarına iletemeyen veya kendini dünyadan ayrı hisseden inatçı ve bencil birisini sembolize eder.

-Ters konumda Asılmış Adam, genelde sosyopatik ve hatta psikopatik eğilimleri olan akıl hastalıklarını veya ahlak eksikliği olan kişileri temsil edebilir. Bu kişilerde, fedakarlık ve yeni içgörü yoktur. Kişi fedakarlıktan kaçtığı ve acıya katlanmak istemediği için, istediklerini başaramayacaktır.

-Ters Asılmış Adam, kendi fikir ve inançlarında kaybolmuş ve genellikle var olmayan bir gerçeklik kavrayışına saplanmış bir kişiyi temsil eder. Bu kişiler tamamen bir hayal dünyasında yaşıyordur. Bazen, kendi kişisel çıkarları için hem kendini hem de başkalarını kandırır. Bazen de, yanlış bir amaca hizmet etmek için kendisini feda edebilirler.

-Özet olarak, Ters Asılmış Adam genelde kişilik bozukluğunu, akıl hastalığını veya ahlak eksikliğini gösterir.

ASILMIŞ ADAM KOMBİNASYONLARI

-APDAL ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu: Asılmış Adam aydınlanma, kehanet, fedakarlık ve muhakeme yeteneğini temsil eder. Apdal ise masumiyet, iyimserlik, cesaret ve özgür ruh ile ilişkilidir.

-Bazen, basit sözler en büyük yeminlerden ve imzalı mühürlü sözleşmelerden kıymetlidir. Bu kombinasyonda da saf bir masumiyete dayalı cesaretten gelen özgürlüğün zorluklara dayanabileceği ve engelleri aşabileceği ifade ediliyor.

-ASILMIS ADAM ve IMPARATOR tarot kombinasyonu, sözünü geçiremeyen Pasif bir lideri temsil eder. Kuralların olduğu, ancak uygulamanın olmadığı bir durumu gösterir. Kontrolü kaybetmemek için, farklı bir bakış açısı edinin. Bütünün yararına etkili olacak kararlar alabilmek için, insanların ihtiyaçlarını anlamaya çalışın.

-ASILMIS ADAM ve HERMIT, çağdaş bir insandan çok farklı birisini temsil eder. Kişinin zamana ve şartlara ayak uydurmakta zorlandığını gösterir.

-HERMIT ve ASILMIS ADAM kombinasyonu stres, kriz ve panik zamanlarında olaya değil içinize odaklanmanızı ve kendi duraklatma düğmenize basmanızı söyler. Harekete geçmeden önce sorunu içinizde çözümleyin, gerçeklerin farkına varın ve netlik kazandıktan sonra harekete geçin.

-ASILMIS ADAM ve YARGILAMA tarot kartlarının birlikteliği, Sorumluluklardan Kaçınmak. İnsanların kendi hatalarını yapmasına izin vermek anlamına gelir

-Asaların Dokuzlusu ve Asılmış Adam kombinasyonu, uzun sürebilecek ve yıpratıcı olacak bir durumla karşı karşıya olmak anlamına gelir.

-Kupaların Altılısı ve Asılmış Adam, geçmişe veya eski bir fikre takılıp kaldığınızı ifade eder.

-Kılıçların Üçlüsü ve Asılmış Adam, uzun süren bir anlaşmazlığın göstergesidir.

-Asılmış Adam ve Asaların 6'lısı kombinasyonu güçlü bir fedakarlık ödülü hikayesi anlatır. İlişkiler genellikle uzlaşmayı içerse de, bu aynı zamanda büyük başarıyı ve büyük ödülleri de beraberinde getirecektir.

-Bu kombinasyon, Bilgelik, fedakarlık ve partnerinin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının üzerine koyma isteği ile harika şeyler başarılabileceğinizi hatırlatır.

-Asılmış Adam fedakarlığı, disiplinli ve özverili çalışmayı, Asaların Altısı aldığınız ödülün ve kazandığınız zaferin emeklerinize değdiğini sembolize eder.

-Asılmış Adam ve Asaların 6'lısı kombinasyonu sağlıkla ilgili olarak kötü bir alışkanlıktan vazgeçmek veya aşırı düşkünlüğünüz olan belirli bir faaliyete ara vermekten bahseder. Gayretli çabalarınız ve kurallara bağlılığınız sonunda başaracak ve şifa bulmakla ödüllendirileceksiniz anlamına gelir.


Asılmış Adam + Apdal: Ertelenen yeni başlangıçlar. Ertelenen Planlar. Bir ebeveyn olarak evde kalmak.

Asılmış Adam + Sihirbaz: Bir yenilik satmak.

Asılımış Adam + Büyük Rahibe: Pasif bir kadın.

Asılmış Adam + İmparatoriçe: Bir bebek veya bir plan/fikir doğurmayı beklemek.

Asılmış Adam + İmparator: Pasif liderlik. Kurallar var ama uygulama yok. Farklı bir bakış açısı edinin ve bütünün yararına olacak etkili kararlar alabilmek için etrafınızdakilerin ihtiyaçlarını anlamaya çalışın.

Asılmış Adam + Büyük Rahip: İnancınızı sorgulamak. Neye inanacağınızdan emin olmamak.

Asılmış Adam + Aşıklar: İlişkide şikayetçi olmadığınız baskı.

Asılmış Adam + Savaş Arabası: Yasal zafer.

Asılmış Adam + Güç: İlgiyi kaybetmek.

Asılmış Adam + Hermit: Perde arkasında işler.

Asılmış Adam + Kader Çarkı: Kaderde Gecikme.

Asılmış Adam + Adalet: Popüler olmayan bir tavır almak.

Asılmış Adam: Birçok gecikme. Çok fazla fedakarlık yapmak gerekiyor.

Asılımış Adam + Ölüm: Gecikmeli değişiklik. hareketsizlik.

Asılmış Adam + İtidal: Seçeneklerinizi değerlendirmek.

Asılmış Adam + Şeytan: Kötü bir durumda kapana kısılmış olmak.

Asılmış Adam + Yıkılan Kule: Beladan uzak durmak.

Asılmış Adam + Yıldız: Tazminat. Sonuçlardan kaçınmak.

Asılmış Adam + Ay: Bir dahi.

Asılmış Adam + Güneş: Gecikmeli başarı. Pasif bir çocuk.

Asılmış Adam + Yargılama: Sorumluluklardan Kaçınmak. İnsanların kendi hatalarını yapmasına izin vermek.

Asılmış Adam + Dünya: Başarılarda gecikme.


Asılmış Adam + Tılsım Ası: Kariyer açısından yeni bir şey denemek. Bir bilim adamı.

Asılmış Adam + Tılsım 3: Çizim masasına veya hesaplamalara geri dönmek.

Asılmış Adam + Tılsım 5: Bir öğrenci. Düşük gelir.

Asılmış Adam + Tılsım Prensi: Okula dönüş.

Asılmış Adam + Tılsım Kralı: Arayış içinde olan kişinin sıkı çalışırken ve hedeflerine odaklanırken egosunu bırakmanın bir yolunu bulması gerekentiğini ifade eden bir denge mesajı verir.


Asılmış Adam + Kupa 2: Tek taraflı bir dostluk.

Asılmış Adam + Kupa 3: Uzun bir nişanlılık.

Asılmış Adam + Kupa 6: Büyümek konusunda isteksiz. Gençler.

Asılmış Adam + Kupa Şövalyesi: Bir şair. Gerçeklikten kaçmak.


Asılmış Adam + Kılıç Ası: Bir filozof.

Asılmış Adam + Kılıç 2: Erteleme. Değişim korkusu.

Asılmış Adam + Kılıç 4: Gözlem becerileri. Gözlemci olmak. Başkalarının fark etmediğini fark etmek.

Asılmış Adam + Kılıç 5: Antisosyal davranış. Tehlike.


Asılmış Adam + Asa 3: Perspektif eksikliği.

Asılmış Adam + Asa 4: Bir yabancı olmak.

Asılmış Adam + Asa 5: Çok aşağı nişan alma. Çok çabuk pes etmek.

Asılmış Adam + Asaların Kraliçesi: Bir danışman. Bir şifacı.

Asılmış Adam + Asaların Kralı: Modern bir insan.

ASILMIŞ ADAM KOMBINASYONLARI (3)

Yorumlar