ASILMIS ADAM KOMBINASYONLARI (3)


-APDAL ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonunda, Asılmış Adam aydınlanma, kehanet, fedakarlık ve muhakeme, Apdal ise masumiyet, iyimserlik, cesaret ve özgür ruh ile ilişkilidir.

-Bazen, basit sözler en büyük yeminlerden ve imzalı mühürlü sözleşmelerden kıymetlidir. Bu kombinasyonda da saf bir masumiyete dayalı cesaretten gelen özgürlüğün zorluklara dayanabileceği ve engelleri aşabileceği ifade ediliyor.


-ASILMIŞ ADAM ve İMPARATORİÇE, uzun zamandır iş ve para konularında sıkıştığınızı iyiye doğru değişeceğini, ancak sabırlı olmanız gerektiğini anlatır.

-İşsiz olabilirsiniz, şu anki işinizi bırakamıyor olabilirsiniz veya belki iki yakanızı bir araya getirmek için mücadele ediyor olabilirsiniz. Ayrıca, kendinizi sisler içinde ve daha az motive hissediyor olabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, ASILIMIŞ ADAM'ın yanında İMPARATORİÇE iyi haberler getirecektir. İmparatoriçe, kişinin hayatına bolluk ve denge getiren Toprak elementi ile temsil edilir.

-Bu kombinasyon, ister evli ister bekar olun yeni bir aşk ve ilişki anlamına gelir. Sevilmek istiyorsanız, Asılmış Adam önce kendinizi sevmeniz gerektiğini söylüyor. 2 kişi arasında bir ilerleme olmuyorsa, partnerinizin size sevgi dolu duyguları olduğunu, ancak acele etmemenizi tavsiye eder.

-Asılmış Adam, kendinizi yorgun ve uyuşuk hissettiğinizi, ayrıca huysuz veya depresif olmayı da temsil edebilir.
-İmparatoriçe enerji seviyenizi yükseltecektir. İyileşme süreci yavaş olabilir, ancak bu kombinasyon sağlıkta genellikle iyi bir haberdir. Asılmış Adam ruhsal şifaya odaklanırken, İmparatoriçe bedeninizi ve duygularınızı temsil eder.
-Ayrıca, İmparatoriçe doğurganlık ve annelikle bağlantılı bir karttır. Bu nedenle bu kombinasyon hamileliği düşündürebilir. 


-İMPARATOR ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonunda, Asılmış Adam'ın temsil ettiği İmparator'un kendi gölge benliğidir. Asılmış Adam, İmparator'un tamamen tersine çevrilmiş hali, tam zıttıdır.

Bu kombinasyonda ne kadar zor olsada büyümek ve ilerlemek için bir plan dahilinde organize olmayı ve tam kontrolün bırakılması gerektiğini ifade ediliyor. İmparator ve Asılmış Adam kombinasyonu köle kültürünün yükselişini değil, bitişini temsil eder.

-İmparator başkanları, generalleri, kralları ve CEO'ları temsil eder. Burada, İmparator bir ilerleme, istikrar ve yapılanma, çizgilerin belirlendiği düşünce ve disiplin dönemini temsil ediyor. İmparator yönetir, kontrol etmeyi ve düzenli şeyleri sever, kararlarından taviz vermez. Onsuz yaşayamayız, ancak, bütün bunlar despotizme yol açabilir.

-İmparator ortaya çıktığında, bu bir büyüklük işaretidir. İmparator, dünyadaki değişimi etkileme yeteneğini ifade eder. İmparator, düzeni sağlar, duygularına kapılmaz ve ortalığı karıştırmaz. İnsanları motive ederek birşeylerin olmasını sağlar. İmparator kararından dönmez. Dünya yok olsada, gene de aklına koyduğunu yapar.

-Asılmış Adam, İmparator'a toplumsal hayatın iyileşmesi için, onu engelleyen fikir ve davranışlarından vazgeçmesi gerektiğini, bakış açısını ve önceliklerini değiştirmesini tavsiye ediyor. Bu yeni bakış açısı sorunu çözümleyecektir ve ilerlemek için en doğru yol olacaktır. Kısacası kartlar İmparator'a kontrolcü ve baskıcı değil vizyon sahibi bir lider olmasını tavsiye ediyor.

-ASILMIS ADAM ve HERMIT çağdaş bir insandan çok farklı birisini temsil eder. Danışanın zamana ve şartlara ayak uydurmakta zorlandığını gösterir.

-HERMIT ve ASILMIS ADAM kombinasyonu stres, kriz ve panik zamanlarında olaya değil içinize odaklanmanızı ve kendi duraklatma düğmesine basmanızı söyler. Harekete geçmeden önce sorunu içinizde çözümleyin, gerçeklerin farkına varın ve netlik kazandıktan sonra harekete geçin.


-ASILMIŞ ADAM ve KADER ÇARKI, kendini geliştirmek için fedakarlık yapma veya disiplini kabul etme eğiliminde olmayı temsil eder. Yaşananlara farklı bakış açısı geliştirmenin fırsatları kapınıza getireceğini gösterir.

-Bu kombinasyon, bazen borç ödeyen bir kişiyi, bazen de fedakarlık yapan kişinin kaderin önüne getirdiği finansal güven ve refahı işaret edebilir. Bu kişi itibardan çok içsel inancına ve hislerine güvenir.


-Asılımış Adam fedakarlık anlamına gelir. Kader Çarkı, her fedakarlıktan sonra dış güçler tarafından veya karmadan gelen fırsat ve şansı temsil eder. Aynı, zamanda kişinin hayatında bu döngülerin devamlılığını gösterir. Ölüm kartı, bu döngülerin tamamlandığını ve bittiğini, yeni bir hayata doğmayı ve çok frklı bir yolda ilerlemeyi temsil eder.


-ADALET ve ASILMIŞ ADAM, bazen yasalarla belirlenmiş hukuki bir davayı, bazen de kişisel olarak yaptığınız fedakarlıkların boşa gittiğini ve haksız yere yargılandığınızı gösterebilir. 

-Adalet toplumsal ve kişisel sorunlara uyumlu ve adil bir yaklaşımı temsil ederken. Asılmış Adam, tam tersine topluma ters bir bakış açısını veya uyumsuz bir davranışı ifade ediyor. Bu kombinasyon karşınıza çıktığında yapılacak en iyi şey direnmemektir.

-Bu kombinasyonun çevresindeki kartlara bağlı olarak, bazen geçikmiş bir borçdan dolayı ceza ödemek zorunda kaldığınızı gösteriyorsa bu cezayı ödemek zorundasınız. Bu kombinasyon ilişkilerde boşanma anlamına gelebilir.

-YIKILAN KULE ve ASILMIŞ ADAM, kişinin olayları farklı şekilde görmesini sağlayan radikal bir değişikliği ifade eder. Aynı zamanda kişinin kendini sıkışmış hissettiği bir durumda tutunduğu şeyi bırakarak kurtuluşu temsil eder.

-Geleceğiniz ve hayata bakış açınızda radikal değişiklikler olurken, mevcut durumunuzda bir fedakarlık yapmanız ve konfor alanınızın dışına çıkmanız gerekebilir. Ancak, bu üstesinden gelebileceğiniz bir durumdur ve sonunda sizi değiştirecektir. 

-Ani değişim gerçekleşirken Kulenin önüne çıkan Asılmış Adam, olayın ilerlemesine engel olur ve bekle! duruma farklı bir açıdan bakayım belki yanlış anlamış olabilirim, der. Bu kombinasyon, değişim noktasına gelmiş bir durumda geri çekilmeyi temsil eder. Burada, kişi kendisi değişmeyi kabul eder. Çünkü, Asılmış Adam herşeyi olası tüm açılardan gördü ve bu defa doğru olanı yapacak.

-Eğer, Asılmış Adam Kule'den önce gelseydi, durumu kabul etme ve ani bir yıkım ve farkındalık anlamına gelecekti. Burada, kişi kendi değişmeyi kabul etmiyor, dışardan gelen etkiler tarafından yıkım gerçekleşiyor. Bu kombinasyon, normalde sessiz bir kişiliğe sahip birisinin, diğerinin duygu ve güç gösterisi karşısında sabrının tükendiğini ve patlama noktasına geldiğini gösterir.


ASILMIŞ ADAM ve DÜNYAkombinasyonunda, Asılmış Adam hiç birşey yapmadan bekler. Dünya bu bekleme döngüsünün mutlu sonla tamamlandığını gösterir. Bu bir fedakarlık döneminin sonu ve radikal bir değişiklik zamanıdır. Bu kombinasyonda Asılmış Adam'ı Dünya'ya gelmeyi bekleyen bir bebek olarak düşünebilirsiniz.

-Asılmış Adam 12. ve Dünya 21. arkana majör kartıdır. Bu kartların üstündeki figürler biri ters konumda diğeri düz konumda çapraz bacaklara sahiptir. Tarot açılımlarında çoğu zaman Asılmış Adam'dan sonra Dünya ortaya çıkar. Bu kartlar ne zaman birlikte ortaya çıksalar, bir de As göze çarpar.

-12 ve 21 rakamları numerolojik olarak 3 rakamında birleşir. 3 rakamı merkür gezegeninin etkisindedir. Bu kombinasyonun size tavsiyesi, hedeflerinize ulaşmak için iletişim kurma yeteneğinizi kullanmanızdır.

-Asılmış Adam, deneyim yoluyla kendi kendine öğrenen bir öğrencidir. Dünya ise bir öğretmendir. Asılmış Adam tüm maddi öğeleri feda eder. Dünya ise sadece ihtiyacı olanı benimser. Seyahat ederken keşke evimde uyusaydım diye düşünmez. Nerede uyuyorsa orası onun evidir.


-YILDIZ, ASILMIŞ ADAM ve GÜÇ, bir ilişki açılımında, nasıl davranacağını bilemeyen kişinin duygularını kontrol altında tutmaya çalıştığını ifade eder.

-Yıldız kişinin partnerin kendisinden uzaklaştığını hissettiğini ve bu mesafe nedeniyle ilişki ilerlemediğini düşünüyor olabilir. Bu mesafe fiziksel bir mesafe olabileceği gibi, aralarında geçen bir olaydan dolayı duygusal bir uzaklıkta olabilir veya geçmişte partnerin yaşadığı olumsuz bir deneyim aklına geliyor ve kendini korumaya alıyor olabilir.
ASILMIL ADAM ve ŞEYTAN, paranoya ve diğer karanlık ruh hallerine eğilimi olmakla ilgilidir. Bu kombinasyon aşırı yemek yemek, materyalizme ve sekse düşkünlük veya bağımlılıklar gibi içgüdüsel dürtüleri temsil eder.

-Asılmış Adam ve Şeytan, yaptığı fedekarlığın kişiyi haklı duruma getirdiğini ifade gösterir. Şeytan kartını Asılmış Adam'dan önce seçerseniz, bu takıntıları ve bağımlılıkları olan birisini temsil eder.

-Bir tarot ilişki açılımında Asılmış ASILMIŞ ADAM, ŞEYTAN ve TERS KILIÇ ŞÖVALYE birlikte ortaya çıkarsa, adama doğru yürümeyin. KAÇIN. Çünkü, bu kişi duygularının sorumluluğunu taşıyabilecek iyi niyetli birisi değil. Ahlak ve namus gibi değerlere sahip birisi değil. Kendini ifade etme sorunu olan bu kişi kadın düşmanı birisi olabilir.

Yorumlar