AY ve YARGILAMA KOMBINASYONU

-Tarot destesinin en gizemli kartlarından biri olan Ay, bilinçaltına, korkularımıza, hayallerimize, sezgilerimize, sırlarımıza ve illüzyonlara açılan bir geçiş yoludur.

-Yeniden doğuşu ve günahların affını temsil eden Yargılama, yani Kıyamet kartı ile birleştiğinde geçmişte gizli tutulan her şeyin bir uyandırma çağrısıyla gün ışığına çıkacağını temsil eder.

-Yargılama, bir sonraki adımı atmadan önce geçmişteki sorunların önünüze tekrar çıkmaması için, cesur olmanız ve gerçeklerle yüzleşmeniz gereken andır.

-Karanlıkta kalmış bir durum veya bilgi, tarot açılımlarında karşınıza çıkan Ay ve Yargılama kombinasyonu ile tamamen aydınlığa kavuşur ve affedilir.

-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde derin duyguların, bir sırrın veya gerçeklerin ortaya çıkacağını temsil eder.

-Eğer bir ilişkiniz varsa, korkularınızla yüzleşmeli ve net bir karar vermelisiniz. Duygularınızı bastırmazsanız arzu ettiğiniz hedefe ulaşmak için bu dönemde yavaş yavaş ilerlemeniz mümkün olabilir.

-Ay ve Yargılama tarot kombinasyonu kariyer hayatında, işinizin geleceği ile ilgili önemli bir karar vermenizi engelleyebilecek korkulara ve yanılsamalara dikkat etmenizi konusunda bir uyarıdır.

-Yargılama kartı genellikle işler arasında bir geçiş dönemini veya kariyer yolunuzdaki köklü bir değişikliği temsil eder. Size gizli bir bilgi açıklanabilir veya ani bir aydınlanma anı yaşayabilirsiniz.

-Genel olarak, Ay ve Yargılama uyumlu bir çift değildir. Ancak Ay ve Yargılama enerjisinin getirdiği çalkantılı durum ne olursa olsun, yaşamakta olduğunuzun gelecekteki başarınız için en iyisi olduğunu aklınızda bulundurmalısınız. Sezgilerinizin rehberliğine güvenebilirsiniz.

-Bir sağlık okumasında, Ay kartı genellikle zihinsel ve duygusal sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda size bir uyarıdır.

-Yargılama, enerji seviyenizi tüketen stresli bir geçiş dönemini temsil edebilir. Sağlığınızla ilgili olarak bir uyandırma çağrısı olabilir. Bu nedenle, Ay ve Yargılama kombinasyonu genellikle uykusuzluk, aşırı endişe veya mantıksız korkular olarak yorumlanabilir.

YARGILAMA ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar