FIZIKSEL OLUM KOMBINASYONLARI

-Ölüm konusu genelde hassas bir konudur. Pek çok tarot yorumcusu tarot kartları aracılığıyla fiziksel ölümü tahmin edeceğini kabul etse de, bundan çekinen ve bunu reddeden birçok kişi vardır. Bu kişiler mecazi anlamda kartların ölümü bildirebileceğini, ancak gerçek ölümün bildirilmeyeceğini savunurlar.

-Ölüm, her an her yerde vardır. Hayatımızın bir parçası ve evrenin döngüsünün bir özelliğidir.Tarot kartlarında fiziksel ölümü defalarca gördüğüm halde söylemedim. Bundan sonra görsem de söylemeyeceğim.

-Fiziksel ölümü tahmin etseniz bile, kesinlikle bunu danışanlarınızla paylaşmamalısınız. Kişilere kendi ölümlerini veya yakınlarından birinin öleceğini öngörmemelisiniz. Çünkü, insanları panik yaparak strese sokmaya olmaya hiç kimsenin hakkı yok.

-Ayrıca, tarot kartlarında ölümü tahmin etmiş olmanız, tarot kartlarının ölüme sebep olduğu anlamına gelmez. Tarot açılımlarınızda Ölümü görmekten korkmayın. Çünkü, ölümü tahmin etmiş olsanız da olmasanız da zamanı geldiğinde fiziksel ölüm gerçekleşecektir.

-Tarot açılımlarında ölümü görmek istemiyorsanız aşk, iş, maneviyat, kariyer veya finansal konulara daha çok değinmelisiniz. Çünkü, Tarot'un hangi alanına odaklanırsanız, o alanda sorun yaşayan kişileri kendinize çekersiniz.

-Gerçek Ölümü tahmin edebileceğiniz ana kartlar Ölüm, Kılıç 5 ve Kılıç Şövalyesidir. Diğerlerinin fiziksel ölümü temsil etme özelliği bu kartlara göre daha düşüktür. Ancak, Yıkılan Kule ve Ölüm birlikte ortaya çıktığında gerçek ölümü temsil ettiği konusunda endişelenirim. Ayrıca, Ölüm ve Kılıç 9, Ölüm ve Güç, Ölüm ve İmparatoriçe birlikteliğinin gerçek ölümü ifade ettiğine de şahit oldum.

-Bazen, tek bir kart gerçek ölüm anlamına gelmeyebilir. Ancak, niyetinize ve sorunuza bağlı olarak geledebilir. Bazen de, ölüm aşama aşama ortaya çıkar ve diğer kartlar size bunu yansıtır. Böyle durumlarda fiziksel ölümü doğru bir şekilde tahmin etmek için, bir hastalık veya şok edici bir olay aramalısınız. Ardından, ölümü temsil eden bir kart seçtiyseniz ölüm gerçekleşir. Sonra, bir yas dönemini veya mirası işaret eden bir kart görmeyi beklersiniz.

Örneğin; kılıç Şövalye + Ölüm ve Kılıç 4 kombinasyonunda, Kılıç Şövalye şok edici bir olayı, Ardın seçtiğiniz Ölüm Kartı hızlı ve ani bir ölümü ve Kılıç 4 yas dönemini anlatır.

KILIÇ ŞÖVALYE

-Doğal olarak pekçok ölüm yaşlılıkta veya hastalıktan sonra gerçekleşirken, Kılıç Şövalye Azrail'in aniden ortaya çıkacağı anlamına gelebilir. Hızlı ve ani ölümlerde Kılıç Şövalyenin yerine Yıkılan Kuleyi de düşünebilirsiniz. Ancak, bence Şövalye Kule'den daha hızlıdır.

-Kılıç Şövalye önce herşeyi kuşatır, sonra aniden ortaya çıkar ve Ölüm gerçekleşir. Arkada bir varlık ve bir enerji bırakır. Yıkılan Kule ise, önce birşeyleri parçalar ve parçaları toplama işini size bırakır. Yıkılan Kule'de yıkım anidir. Kılıç Şövalye de ise ölüm hızlı ve anidir.

KILIÇ KRALİÇE

-Ölümü tahmin etmek için, Kılıç Kraliçesi Tarot kartını seçmiş olmama şaşırmış olabilirsiniz. Ancak, bu Kraliçe'nin geleneksel yorumu göz önüne alındığında, bu kart ile ölüm arasındaki bağlantıyı kurmak hiçte zor değilir.

-Hayatları Kılıçların Kraliçesi ile özdeşleşen birçok kadın, konu erkekler olduğunda en kötü şansa sahip kadınlardır. Çünkü, genç yaşta ölen eşi yüzünden Kılıçların Kraliçesi dul bir kadını temsil eder. Özellikle de, tarot açılımlarınızda Kılıç Kraliçesi Ölüm kartıyla birlikte sık sık karşınıza çıkıyorsa ve bunu size hissettirdiyse, bu kombinasyon dul bir kadını göstereceği için eşinin fiziksel ölümü tahmin edilebilir.

KILIÇ 9

-Kılıç 9, genelde fiziksel veya ruhsal ciddi hastalıkları ve buna bağlı endişeleri temsil eder. Aslında, Kılıç 9'luyu gerçek ölüm olarak düşünmek istemezsiniz. Kişi fiziksel veya ruhsal olarak hasta olduğunun farkında olabilir veya olmayabilir. Ancak, ölüm ihtimali ile ilgili endişelenmekte haklı sebepleri olsa bile, aklında gerçekten ölmek yoktur. Ve siz bunu bilirsiniz.

-Bu kart karşıma çıktığında yorum yapmakta çok çekingen davranırım ve kafamdaki soru işaretine takılır kalırım. Özellikle de Ölüm kartından sonra ortaya çıkan Kılıç 9'lunun enerjisi, ölümden önce hastalıktan nedeniyle uykususuzlığu veya bir fiziksel ölümden sonra, uyku uyuyamadığınız kederli zamanları ve yas dönemini anlatır.

-Ayrıca, eski çağlarda Kılıç 9 korkunç bir alamet olarak kabul edilirdi ve kiliselerde din adamları ile geçirilen zamanı temsil ederdi. Bu da, ölüm sebebiyle rahip ve rahibelerin etrafınızda olacağı anlamına gelir.

-Ek olarak, bazı kahinler iskambil kartları kehanetlerinde Maça 9'luyu yorumlarken, Kılıç 9'luya benzer bir ölüm tahmin eder.

ÖLÜM

-Ölüm Kartının fiziksel ölümü temsil eden en yaygın kart olduğu gayet açıktır ve fazla açıklama gerektirmez. Her zaman olmasada, nadir olarak Ölüm tarot kartının gerçek ölümü tahmin edeceği zamanlar olacaktır.

-Tarot açılımınızda Ölüm Kartının gerçek ölüm olup olmadığını anlamakta zorlanıyorsanız, geleceğe odaklanın. Gelecek, kayıp, acı ve yas ile kartlarla doluysa gerçek bir ölüm olma ihtimali söz konusudur. Ancak, ölümden sonraki kartlar yeni başlangıçları işaret eden olumlu kartlardan oluşuyorsa bu mecazi anlamda bir ölümü, yani hayatınızdaki köklü değişimleri işaret ediyordur.

KILIÇL 10

-Kılıçların 10'lsu, fiziksel ölümü veya hayatınızı değiştirecek olumsuz büyük bir olayı tahmin edebilmesi açısından Ölüm Tarot kartına çok benzer.

-Kılıçların 10'lsu, ölümü veya mecazi anlamda geçişi temsil eden bir tarot kartı olsada, bir takım şeytani durumları da temsil edebilir.

-Bazen, büyük bir hastalığı gösterir, ancak genelde iyileşebilecek bir hastalığı sembolize eder.

KILIÇ 4

-Kılıçların 4'lüsü kartında geleneksel olarak hastalıktan kurtulmak için iyileşme zamanını anlatılır. Hasta olduğunuzda bu kart karşınıza çıktıysa, bir süre dinlendikten sonra iyileşeceksiniz anlamına gelir. Ancak, olumsuz konumlarda Kılıçların 4'lüsü kartının üstünde musalla taşında yatan figür ölümün ardından yas dönemini işaret edebilir.

KILIÇ 5

-Kılıç 5 tarot kartının cenazeye katılabileceğinizi ifade eden bir anlamı vardır. Bu sebeple, tarot okumalarınızda Kılıç 5'lisini ölümü tahmin edebilecek bir kart olarak kullanabilirsiniz.

ASA 5

-Asa 5 tarot kartı, Tılsımların 10'lusu ile birlikte aile içi çatışmaları ifade eder. Ölüm ve mirası temsil eden kartlardan sonra ortaya çıkan Asaların 5'lisi, gerçek bir ölümden sonraki miras kavgasını anlatıyor olabilir.

KUPA 5

-Kılıç 3 kartında kalbe saplanmış kılıçlar bir kalp acısını anlatır ve genellikle romantik bir ilişkinin kaybından bahseder. Kupaların 5'lisi ise genellikle herhangi bir şekilde, bir ilişkinin kaybı hakkındadır.

-Kupaların 5'lisi iki nedenden dolayı ölüme bağlı bir kayıp anlamına gelebilir.

-Birincisi, Kupaların 5'lisi kendisine kalan mirasın kişiyi zengin edeceğini ifade eder.

-İkincisi, kalp ağrısını, acıyı ve bir kaybı temsil eder.

TILSIM ASI

Tılsım Ası miras anlamına gelen kartlardan biridir. Ölümü öngören diğer Tarot kartları çoğu aşırı olumsuz ve korkutucu olsa da, Tılsım Ası çok olumlu bir karttır. Bu nedenle ölüm anlamına gelebileceği birçok kişinin aklına gelmeyebilir.

-Yakınlarınızdan biri öldüğünde, karşınıza çıkan Tılsım Ası, ölen kişiden düşündüğünüzden daha fazla miras kalacağını işaret edebilir. Sevdiğiniz kişinin ölümünden sonra onun en değerli mücevheri veya varlığı sizin olacak anlamına gelir.

-Fiziksel ölümü ifade edebilecek kartlar hepsi bu kadar. Bitti.

KISKANCLIK HAKKINDA TAROT KARTLARI

TAROT ve OTEKI KADIN

Yorumlar