KUPA 8, OLUM ve ASALARIN ASI KOMBINASYONU


-Kupa 8, tüm acı veren ve mutluluk kaynaklarından uzaklaşmaktır. Ay ışığının aydınlattığı yolda başarıya doğru yola koyulmakla ilgilidir. Ölüme doğru giden bu yolda korku yok, sadece istifa etmek var. Daha iyi şeylere yer açmak için geçmişe kapıları tamamen kapatmak var.

-Kupaların 8'lisinin yanında Ölüm kartı, özellikle orta yaş veya ortanın üstündeki kişilerde geçmişe hoşçakal derken depresyona girmek anlamına gelebilir.

-Muhtemelen, zaten endişelendiğiniz bir konuyla yüzleştiniz ve şimdi değişim, dönüşüm ve yeniden doğuş zamanı. Yeniden büyüyüp gelişmek için, herşeye baştan başlayıp tohum ekme zamanı.

-Ölüm'ün yanında Asaları Ası hayatınızda radikal değişiklikler yaparken yeni birşeyler yaratmak için, yenilenmiş enerjiyle dolmak ve tutkulu olmak anlamına gelir. Umut, coşku ve heyecanla dolmak için, öncelikle içinizdeki sıkıntıdan kurtulmanız gerektiğini unutmayın.

-Hayatınızda yeni bir iş, yeni bir ilişki ve yeni bir bakış açısı veya hepsi mümkün olabilir. Bütün bunlar büyüyüp gelişmenizi sağlayacak. Ne kadar sağlam adım atar ve her adımda yaptıklarınızın doğruluğuna ne kadar çok inanırsanız o kadar sağlam bir temel oluşturursunuz.

ASALARIN ASI ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar