TILSIM ASI, ASA KRALICESI, YILDIZ ve KILIC 7'LISI KOMBINASYONU

 

**Asaların Kraliçesi 5 köşeli Yıldız ile Arkana Majör Kartlarından Yıldız Kartının arasında kalmış ve yeni başlangıçlarda sonuç koşullu görüyor. Kraliçe, ördeklerin hepsini toplayıp Tılsımların Ası'n da sembolize edilen 5 köşeli yıldız gibi iyi bir paket yapıp çözüm bulmak istiyor. Dürüst olmak gerekirse, beceri göstermeden, zaman ve enerji harcamadan, ya da lafı dolandırmadan, açık açık emek vermeden malı götürüyor diyebiliriz. 4. ve son kart olan Kılıçların 7'lisi hırsızın kartıdır. Fakat, hırsız var diye bağıramıyoruz.

**Asaların Kraliçesi, erkekler üzerinde güçlü bir izlenim bırakan, hayranlık duyulan bir kadındır ve erkekler onun duygusallığına karşı konulmaz bulur. Gizemlidir ve erkeklerin ona hayranlık duyduğunu bilmek kendine olan güvenini arttırır ve umursamaz görünür. Öylesine çekici ve ilgi odağıdır ki, ne kadar çok ilgili olsalarda Asaların Kraliçesine yaklaşmak erkeklerin gözünü korkutur ve yaklaşmaktan çekinirler. Kraliçenin yanında ki Yıldız onu ulaşılamaz ve gösterişili yapıyor. Kraliçenin yanında Yıldız kadının belkide çok ünlü birisine benziyor olabileceği anlamına da gelebilir. Son kart Kılıçların 7'lisi insanları tanırken, değerlendirmesi uzun zaman alan bir kadın olduğu, macera ve deneyimlere açık ve belkide para odaklı olduğu anlamına da gelebilir.

**Kılıçların 7'lisi sinsilik veya dolandırıcılığa karşı bir uyarı olarak karşımıza çıkar. Ya da bir sorunu çözmek için bize paramızı değil aklımızı kullanmayı önerir. Aslında, Yıldız Kartı umut ve vizyondur. Bu 2 kartın yan yana gelmesi gerçekten enteresan bir durumu gösteriyor. Çünkü 2'si de hava grubu ve zekasını kullanma becerisine sahip fakat, biri aklını vizyon sahibi olmaya, diğeri sinsi bir dolandırıcılığa, fitneciliğe, dedikoduculuğa kullanıyor.

**Bu son 2 kart muhtemelen duygularınızla değil, aklınızla hareket etmenizi öneriyor olabilir. Belkide sıkıntılı durumlara karşı ukala davranışlar sergilemek yerine, sizin için biraz ustalık gerektirse de diplomatik ve biraz politik davranmanızı da öneriyor olabilir. Siz bir Yıldızsınız, muhaliflerle rekabete girmenize hiç gerek yok, siz kendi işinize bakın. Önünüze bakın.

Yorumlar