KADER CARKI ve KILICLAR TAKIMI


-Kader Çarkı Kılıç kartlarıyla birlikte masaya geldiğinde, değişim ve kader döngülerinin enerjisinin, her bir Kılıç kartının temsil ettiği zihinsel ve entelektüel niteliklerle, nasıl bir kadersel etkileşime girdiğine dair farklı içgörüler sağlayabilir.

Kader Çarkı ve Kılıç Ası
-Kader Çarkı, her şeyin geçici olduğunu ve değişimin kaçınılmaz olduğunu gösterir. Kader Çarkı bize, yaşamın değişimlerine uyum sağlamaya istekli olmamız gerektiğini ve iyi şansın hızla kötü şansa veya tam tersine de dönüşebileceğini hatırlatır.
-Kılıç Ası, yeni bir başlangıcı veya bir atılımı temsil eder. Hava elementiyle ilişkilendirilen bu kart, entelektüel berraklığı, kararlılığı ve gerçeği bulmak için karışıklığı aşma yeteneğini temsil eder.
-Kader Çarkı ve Kılıçların Ası'nın birleşimi, önemli ve olumlu bir değişimin ufukta olduğunu, ancak kararlı ve berrak bir zihinle hedefinize odaklanmanıp, bu değişimden faydalanmanın size bağlı olduğunu gösterir.
-Bu nedenle umutlu kalın, kendinize inanın ve dış koşulların size sunduğu fırsatlara açık olun. Fırsatlara doğru yürüyerek kendi şansınızı yarattığınızı da fark edeceksiniz. Şu anda bir risk aldığınız için gelecekteki şansınızı kendiniz yaratmış oluyorsunuz.
-Kader Çarkı kaderi değiştirir ve Şanslı koşullar zafere yol açar. Kılıç Ası'da duruma netlik getirir ve yeni başlangıçlara yol açar. Hedefinize giden yolda talihli bir değişim, entelektüel beceri ve kararlı eylem patlamasından önce gelir. Önce şanslı değişim gerçekleşsin, sonra harekete geçin.

Kader Çarkı ve Kılıç İkili
-Kader Çarkı değişimi, kaderi ve yaşam döngülerini temsil eder. Kılıç İkilisi ise, bir çıkmaza girmeye veya karar verme çıkmazına işaret eder. Bu kartların eşleşmesi, önemli bir olayın sebep olduğu bir dönüşümün gerçekleşmek üzere olduğunu ve duruma netlik getirmek için bir karar verilmesi gerektiğini gösterir.
-Kader Çarkı, değişimin kaçınılmaz olduğunu ve Kılıç İkili ise kararları geciktirmenin, sadece olacak olanın ertelenmesine neden olacağını ifade ediyor. Harekete geçin, içgüdülerinize güvenin ve yolculuğunuzda ilerlemeye devam edin.
-Koşulların değişmesi, bir kararsızlık dönemine yol açarak çıkmaza girmenize sebep olabilir. Böyle zamanlarda mevcut duruma kadersel bir dönüş, hareket ve denge getirmek için düşünceli ve ayağı yere basan bir çözüme ihtiyaç vardır.
-Kader Çarkı ve Kılıçların İkilisi, çıkmazlara giren durumun kendiliğinden düzelmesini beklemek yerine, hesaplanmış bir risk alarak doğrudan mücadele etmenin, olumlu bir sonuç getirebileceğini ve ilerlemenize katkıları olabileceğini gösterir. Birinin yaptığı bir şeyden hoşlanmıyorsanız ve ne olursa olsun bunu ona söylemeye meyilli değilseniz, durum değişmeyecek!

Kader Çarkı ve Kılıç Üçlü
 -Kader Çarkı bize ayaklarımızın yere basmasını ve yolumuza çıkabilecek her türlü değişikliğe hazırlıklı olmamızı tevsiye eder. Çünkü,hayattaki her şey döngüseldir ve yukarı çıkan her şey aşağı inmek zorundadır.
-Kılıç Üçlüsü, kalp kırıklığının ve duygusal acının sembolüdür. Bu kart, üzüntü veya kayıp zamanının geldiğini ve bunun muhtemelen acı verici olacağını ifade eder. Ne tür zorluklar gelirse gelsin, Kılıç Üçlüsü koşullara duygusal olarak bir hazırlanma çağrısıdır.
-Kılıç Üçlüsüne ilerleyen Kader Çarkı, genellikle acı ve üzüntüyle birlikte gelen önemli bir değişim zamanını temsil eder. Kader Çarkı bize değişimin kaçınılmaz olduğunu ve hayatın iniş çıkışları karşısında kararlı kalmamız gerektiğini hatırlatırken, Kılıç Üçlüsü bir kayıp ve acı ve üzüntü zamanını işaret etsede, bu eşleşme büyüme ve iyileşme için bir fırsattır.
-Birlikte ortaya çıkan Kader Çarkı ve Kılıç Üçlüsü aşk hayatında iyi bir işaret değildir. Ancak, siz yine de başınızı dik tutun, çünkü her şeyin bir sebebi vardır ve kader bazen bizi şaşırtabilir!
-Kader Çarkı, ilerideki değişiklikleri gösterir. Kılıç Üçlüsü bu değişikliklerin çalkantılı ve fırtınalı duygulara yol açabileceğini ifade eder. İlişkilerde zorlukların ve üzüntülerin etkilerini daha geniş kapsamlı bilmek için, bu iki kartın etrafındaki diğer kartları kontrol edin.

Kader Çarkı ve Kılıç Dörtlü
-Kader Çarkı, büyümek ve değişmek için karşınıza bir fırsat çıktığını, aynı zamanda bu süreçte beklenmedik olaylara uyum sağlamanız gerektiğini temsil edebilir.
-Kılıç Dörtlüsü, bir adım geri çekilip yeniden enerji toplamanın önemine işaret eder. Günlük rutinlerden bir mola verip, dinlenmeye ve kişisel bakıma odaklanmak gerektiğini gösterebilir. Bu kart, bazen de kişinin hayatındaki zorluklardan veya çevresindeki insanlardan uzaklaşması gerektiğini de gösterebilir.
-Kader Çarkı ve Kılıç Dörtlüsü kombinasyonukişinin yeni deneyimlere açık olmasını, bir geçiş zamanını ve bu sürecte uyumlu hareket etme ihtiyacını gösterir. Ancak, aynı zamanda öz bakımını ve iç dengesini de ihmal etmemesini tavsiye eder. Böylece, hayatın iniş çıkışlarını daha sağlıklı ve daha olumlu bir şekilde yönetmeyi öğrenebilir.
-Kader Çarkı ve Kılıç Dörtlüsü romantik hayatınızda büyüme ve mutluluk fırsatları olsa da, güç toplamak ve bugüne kadar öğrenilenleri düşünmek için yol boyunca mola vermenin önemli olduğunu hatırlatır.
-Kader Çarkı ve Kılıç Dörtlüsü bir dinlenme ve iyileşme dönemine yol açan kadersel bir dönüşü başlatır. Bu kombinasyon, kadersel değişimin iyileşme, dinlenme ve planlamadan önce geldiğini ifade eder. Bu süreçte yere düşerseniz, ilerlemeden önce iyileşmek ve plan yapmak için zaman ayırın, sonra tekrar ilerlemeye devam edin.

Kader Çarkı ve Kılıç Beşli
-Kader Çarkı, kader kavramını ve yaşamdaki olayların tamamen kontrolümüzde olmadığı fikrini temsil eder. Aynı zamanda, hayatımıza pozitif enerji getirir ve genellikle "ne ekersen onu biçersin" fikriyle ilişkilendirilir. Bu kart, bize seçimlerimizin ve davranışlarımızın sonuçları olduğunu, evrenin bir denge ve uyum sistemi üzerinde işlediğini hatırlatır.
-Kılıç Beşlisi, masaya geldiğinde, ihanet, çatışma, çekişme ve kayıp mevcuttur. Bu durumda zorbanın siz olup olmadığınızı veya başka birinin eylemlerinin kurbanı olup olmadığınızı kendinize sorun. Eğer ilkiyse, o zaman rotanızı değiştirme ve verdiğiniz zararı telafi etme zamanınız gelmiştir. Eğer ikincisiyse, o zaman ne yazık ki çözüm kolay olmayabilir.
-Kader Çarkı'nın koşullarda getirdiği değişiklik, Kılıç Beşlisi'nin aldatma ve sinsilikleriyle karşı karşıya kalmanıza sebep olabilir. İyi bir talihle karşılaştığınızda kime güvendiğinize dikkat edin, çünkü biri sizin şansınızı ele geçirmeye çalışıyor olabilir.
-Kader Çarkı ve Kılıç Beşlisi birlikte ortaya çıktığında, ufukta işlerin daha iyiye gideceğine dair bir umut vardır. Bu kombinasyon, genellikle kötü şansın veya sınırlayan çizgilerin sona ermesiyle ilişkilendirilir. Kadersel bir fırsatla ilgili olarak ortaya çıkan herhangi bir çatışmadaki rolümüzle ilgili kendimize karşı dürüst olursak, karşımıza çıkan zorluklar esnasında dikkatli bir şekilde ilerleyebilir ve bu zorluklardan daha da güçlenerek çıkabiliriz.

Kader Çarkı ve Kılıç Altılı
-Kader Çarkı, hayatın iniş çıkışlarla dolu olduğunu ve her şeyin birbirine bağlı olduğunu ifade eder. Kader Çarkı, eylemlerimizin sonuçları olduğunu ve seçimlerimizin sorumluluğunu almamız gerektiğini bize hatırlatır.
-Kılıç Altılısı, sakin sularda sorunsuz bir yolculuğu gösterir. Bu kart, geçmişin tüm olumsuzuklarını geride bırakıp hayatta yeni bir başlangıca doğru ilerlemeyi temsil eder.
-Kader Çarkı ve Kılıç Altılısı birlikte göründüğünde, yaşamın doğal döngülerinin bir parçası olan önemli bir geçiş veya değişimi temsil eder. Kader Çarkı bize seçimlerimizin sonuçları olduğunu ve bu geçiş sırasında davranışlarımızın sorumluluğunu almamız gerektiğini hatırlatırken. Kılıç Altılısı'nın sakin suları, yol boyunca huzur ve duygusal iyileşme bulacağımızı ifade eder.
-Kader Çarkı ve Kılıç Altılısı zorlu zamanlardan daha sakin sulara doğru ilerleyen bir koşul değişikliğini sembolize eder. Yaşamın dögülerinin karşınıza çıkardığı yeni fırsatlara açık ve değişime uyum sağlamaya istekli olursanız, bu yolculukta her şeyin doğal akışında ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz.
-Bu kombinasyon bazen kelimenin tam anlamıyla şanslı bir yoluluk veya seyahat anlamına da gelebilir. Bu yoluluk sizi daha iyi bir yere götürüyor. Bol şanslar!

Kader Çarkı ve Kılıç Yedili
-Kader Çarkı bize hayatın sürekli akış halinde olduğunu ve gerçekten büyümek ve öğrenmek için bu değişimi kucaklamamız gerektiğini öğütler. Bu kart, aynı zamanda karmayı ve ektiğimizi biçtiğimiz fikrini temsil eder. Kader Çarkı, değişimin geldiğini ve ona direnmektense onunla birlikte gitmenin en iyisi olduğunu ifade eder.
-Kılıç Yedilisi genellikle dikkatli olmamızı, aldatılmadığımızdan veya avantaj elde edilmediğimizden emin olmamızı öğütler. Bu kart ayrıca eylemlerimizin sorumluluğunu almayı ve sonuçlarını kabul etmeyi temsil eder.
-Kader Çarkı ve Kılıçların Yedilisi birlikteliği, bazen beklenmedik bir dönüşü de gösterebilir. Kader Çarkı, bir olay ile yeni bir döngüyü başlatır. Ancak, Kılıçların Yedilisi gizlilik ve strateji zamanını önerdiği için, değişimden bir sonraki adımlarınızı büyük bir özenle planlamanız gerekecektir.
-Bu kombinasyon, bazen de karmanın devrede olduğunu ve eylemlerinizin sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerektiğini gösterir. Hayatınızda ki değişiklikler kendi kendinizi aldatmanız veya sahtekârlığınız nedeniyle meydana geldiğini sembolize eder.
-Kader Çarkı ve Kılıç Yedili eşleşmesi potansiyel aldatmaca veya sahtekârlığın getirereceği önemli değişiklikleri temsil eder. Bu kombinasyon, davranışlarımıza dikkat etmemizi, içinde bulduğumuz durumların farkında olmamızı ve belirsizlik zamanlarında rehberlik aramamızı tavsiye eder. Bu tavsiyelerin ne anlama geldiğini anlayarak, bilinçli kararlar alabilir ve kaderimizi kontrol altına alabiliriz.

Kader Çarkı ve Kılıç Sekizli
-Kader Çarkı, kader ve yazgı kavramını temsil eder ve kontrolümüz dışındaki güçlerin iş başında olduğunu gösterir. Bu kart, danışan kişinin hayatında yeni fırsatlar, zorluklar ve deneyimlerle birlikte bir dönüm noktası olduğunu gösterir. Tekerlek dönerken yaptığınız seçimlere dikkat etmelisiniz. Çünkü şimdi alınan kararların ilerde çok kapsamlı sonuçları olabilir.
-Kılıç Sekizli, kişinin ilerlemesini engelleyen kaygı, kendinden şüphe duyma veya sınırlayıcı inançlar yaşadığını gösterir. Kılıç Sekizlisi sıklıkla kendi kendine dayatılan sınırlamalardan, olumsuz düşünce kalıplarından veya sınırlayıcı dış koşullardan kurtulmanız gerektiğini temsil eder. Ayrıca, ilerlemek için destek veya yardıma ihtiyaç duyulduğunu da gösterebilir.
-Kader Çarkı ve Kılıç Sekizlisi eşleşmesi, sıkışmış ve kısıtlanmış hissetme durumuna yol açabilecek bir olayın getirdiği dönüşümü işaret eder. Bu kadersel bir değişim, düşünce berraklığını engelleyen zorluklarla birlikte hayatınıza gelir. İlk başta işler umutsuz görünüyorsa çok fazla moralinizi bozmayın. İş hayatınızı veya ilişkilerinizi iyileştirmek istiyorsanız, başkalarının fikirlerinden çok kendinize güvenin.
-Kader Çarkı ve Kılıç Sekiz eşleşmesi aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda iyi bir işaret değildir. Bu kombinasyon, gelecekte büyük bir şey olacağı hakkında sizi uyarıyor. İnsanların sizin hakkınızda düşündükleriyle ilgili kısıtlandığınızı hissediyorsunuz. Başkalarının düşüncelerine bu kadar önem vermeyi bırakmazsanız, bunun kötü sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.
-Bir kavşaktasınız ve kendi çıkarlarınıza göre kararlar almak yerine, insanların ne düşündüğünü önemsemeyi bırakın. Zihninizdeki diğer insanların sesini susturun ve yüreğinizin sesini duyun. Bunu yaptığınızda neler olacağına siz bile şaşıracaksınız.
-Bu kombinasyon, başımıza gelen her şeyi kontrol edemesek de, her zaman tepkilerimizi kontrol etme gücüne sahip olduğumuzu hatırlatıyor. Kıstlayıcı düşünceleri bırakıp değişimi kucaklayarak, tatmin edici ve anlamlı bir hayat yaşayabiliriz.

Kader Çarkı ve Kılıç Dokuzlu
-Kader Çarkı, hayatın döngüsel doğasının sembolüdür Bu kart, bize her zaman hareket halinde olduğumuzu ve hiçbir şeyin uzun süre aynı kalmadığını gösterir. Kader Çarkı, yeni fırsatları, beklenmedik değişiklikleri ve hayatlarımızda bir dönüm noktasını temsil edebilir. Bu kart, maddi fırsatları yakalamak için doğru zamanda doğru yerde olmakla ilgilidir.

Kılıç Dokuzlusuuykusuz geceleri, olumsuz düşünceleri ve içsel karmaşayı temsil eder. Kılıç Dokuzlusu, zor bir dönemden geçtiğimizi, bizi geceleri ayakta tutan korkular ve kaygılarla başa çıkmamız gerektiğini gösterebilir.
-Zihniniz fazla mesai yaptığı için uyku uyumuyor ve iyi dinlenemiyor olabilirsiniz. Çünkü, çevrenizde gelecekle ilgili sorumluluk almayan insanlar yüzünden olabileceklerin sonuçlarından biraz korkuyorsunuz. Artık, başkaları için paranoya yapmanın faydası olmadığını ve herkesin kendi davranışlarından kendisinin sorumlu olduğunu fark etme zamanıdır.
-Kader Çarkı'nın getirdiği fırsatların neden olacağı her türlü değişiklik, Kılıç Dokuzlu tarafında endişe ve kaygıya yol açabilir. Bu kartların eşleşmesi çabalarınızın bazı engellemelere maruz kalacağını ve önünüzdeki zorlu bir dönemi işaret ediyor. Bu nedenle mümkün olduğunca önlem alın.
-Kader Çarkı ve Kılıç Dokuz tarot kombinasyonu, bu dünyanın maddi hırslarının ödülleriyle ilgilenen insanlar için endişelenmek yerine, çok ruhsal bir şekilde hareket eden insanlarla doğrudan ilgilenmenizi öneriyor. Aslında, hiçbir garantisi olmas bile, gelecek nesil için coşku ve umut yaratmak için, bu ruhsal olarak güçlü insanlarla birlikte bir hedefe doğru çalışıyorsunuz. Sezgilerinize güvenin ve engelleri umursamadan ilerleyin. Başarının hayallerinize olan inancınızda ve cesaretle ilerlemekte olduğunu keşfedeceksiniz.
-İster zor bir dönemden geçiyor olun ister beklenmedik değişikliklerle karşı karşıya kalın. Bu tarot kombinasyonu size yalnız olmadığınızı ve karşınıza çıkabilecek zorluklarla yüzleşecek içsel güce sahip olduğunuzu hatırlatıyor.

Kader Çarkı ve Kılıç Onlu
-Kader Çarkı, hayatın döngülerin temsil eder ve değişimin, büyümenin ve ruhsal evrimin gerekli bir parçası olduğunu bize atırlatır.Kılıçların Olusuise, artık bize hizmet etmeyen eski kalıpları ve inançları bırakma fırsatı sunarak, büyümek için yeni fırsatlara yer açar.
-Kader Çarkı değişimi başlatır. Kılıçların Onlusu ise bir şeyin sonuna gelmiş olabileceğinizi ifade eder. Başarısızlıktan veya hayal kırıklığından kaçınmak için, yeni girişimlerde yön değiştirin. Bu kombinasyonda şans bulunduğunuzdan durumdan başka yöne doğru akıyor.
-Kader Çarkı ve Kılıçların Onlusu,hayatın döngüsel doğasında değişimin kaçınılmazlığını vurgular ve kapanan bir kapının ardından diğerinin açıldığını bize hatırlatır. Bu kombinasyonun, evrenin planına güvenmemizi ve her şeyin bir sebebi olduğuna inanmamızı ister. Aynı zamanda, hayatın sürekli dönen çarkında yol alırken ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini bize hatırlatır.

Kader Çarkı ve Kılıç Prensi
-Kader Çarkı tarot kartıolumlu kadersel değişim, karma, öngörülemeyen sezgi ve şansı temsil eder. Bu kart beklenmedik karşılaşmalara veya hızla başlayıp aniden biten bir aşka yol açabilir. Ancak, çarkın sürekli hareket halinde olduğunu hatırlamak önemlidir. Kaderin yolunuza çıkardığı şeyden hoşlanmıyorsanız bekleyin, çünkü sonunda şansınız kendiliğinden değişecektir.
-Kılıçların Prensi ise, sizi hayalleriniz üzerinde ilham ve planlama ile harekete geçmeye teşvik eder. Bu kart aşk üzerinde güçlü bir etkiye sahip olmasa da derin arzuların peşinde, riske atılmaya değer riskler almayı teşvik eder.
-Kader Çarkı ve Kılıçların Prensi kombinasyonjuhayal kırıklığı yaratan haberlerin gelişini ve bir şeyin umduğunuz gibi ilerlemediğini gösterebilir. Ufukta entelektüel uğraşlarınızla ilgili bir mesaj veya fırsat var. Yeni fikirlere ve bakış açılarına açık olun. İletişimlerde aksamalar ve gecikmeler olabilir.
-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, yeni ve heyecan verici bilgiler veya haberler daha önce hiç hayal etmediğiniz biçimde zihninizde bir aydınlanma yaşamanıza sebep olur ve uzun zamandır zihninizdeki soruların aniden cevap bulduğunu hissedersiniz. Bu içgörüyle hayatınızdaki değişimleri özümsedikçe de romantik hayatınızda bir kesinlik dalgası hissedebilirsiniz, ancak dikkatli olun.
-Çünkü, bugünün bilgeliği şimdiye kadar sahip olduğunuz en güvenilir düşünce olabilir, ancak aynı zamanda yarının aptallığı da olabilir.
-Sonuç olarak, aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, Kader Çarkı ve Kılıçların Prensi kombinasyonu bilgi ve tatmin arzusuyla beslenen kararlı davranışların olumlu değişime yol açtığını gösterebilir. Risk alın, ama aynı zamanda yolunuza çıkabilecek her türlü sonuca da hazırlıklı olun!

Kader Çarkı ve Kılıç Şövalyesi
-Kader Çarkı, değişimi , şansı ve rastlantıyı sembolize eder. Bu tür değişiklikler kader tarafından tetiklendiği için, bu kart aynı zamanda zaman döngüleri kartıdır. Kader Çarkı herkes için döner ve hiç kimse onun değişimlerinden kaçamaz.
-Kılıç Şövalyesi ise, mantıklı, nüktedan, analitik ve adildir, ancak aynı zamanda sabırsız, yargılayıcı, acımasız ve sözlü olarak saldırgan olabilir.
-Kılıç Şövalyesine ilerleyen Kader Çarkı beklenmedik, ani ve genellikle de yıkıcı bir değişimi gösterir. Bu kombinasyon, olayların hızlı bir şekilde değişeceğini ifade eder. Bu değişikliklerin hızı oldukça kaotik hislere neden olacağı için hedefe ulaşmak kararlılık gerektirecektir.
-Kader Çarkı ve Kılıçların Şövalyesi, bazen iletişimde iniş çıkışlar, hızlı tempolu ani ve sert bir saldırı, sıkışıp kalmaktan kurtulmak ve uzaklaşmak anlamını gelebilir. Bazen de bir fırsatçıyı temsil edebilir.

Kader Çarkı ve Kılıç Kraliçesi
-Kılıç Kraliçesine giden Kader Çarkı, analitik ve iddialı bir kişinin zihinsel yolculuğunuz üzerinde önemli bir etkiye sahip olabileceğini ifade edebilir. Bu iki kartın çevresindeki diğer kartlara bağlı olarak bu kişi size bilgelik ve rehberlik sunan bir kişi olabilir.
-Kader Çarkı, hayatımızdaki tüm önemli sonuçları, iyiye veya kötüye döndüren bir döngünün başladığını gösterir. Kader Çarkı bazen hızlı bazen de çok hızlı döndebileceği için, herhangi bir sonuca fazla bağlanmamak, aynı zamanda bu enerjinin sonsuza kadar sürmeyeceğini hatırlamak önemlidir.
-Kılıç Kraliçesi, başkalarının fikirlerinden veya beklentilerinden etkilenmeden kararlar alan bağımsız bir çizginiz olduğunu gösterir. Bu iki kartın birleşik etkisi altında aldığınız herhangi bir kararın sonuçlarıyla başa çıkarken bu bağımsızlığı akıllıca kullanın.
-Romantizm söz konusu olduğunda Kader Çarkı'nın sizin lehinize döndüğüne inanın. Mevcut kalıplarınızda bir değişiklik oluyor ve romantik hayatınızda daha fazla şans bulacaksınız. Başkalarının görüşlerinden veya beklentilerinden etkilenmeden kararlar alın. Kader sizin için özel bir şey planlamış olabileceğinden bu değişime kollarınızı açın.

Kader Çarkı ve Kılıç Kralı
-Değişim döngülerinde gezinirken entelektüel arayışlarınızda gerçekçi ve disiplinli bir liderlik uygulamanız gerekebilir. Bu kartların birlikteliği, zihinsel berraklığın, kararlılığın ve kontrolün önemini vurgular.
-Kader Çarkı ve Kılıç Kralı eşleşmesi şu anda aşk hayatınız için iyiye işarettir. Kendinize sadık kaldığınız ve deneyimlerinizden çıkardığınız derslerle iyi ve kötü ayrımını yapmaya açık olduğunuz sürece, bu dönem ilişkilerinizde olumlu değişim ve büyümeyle dolu gerçekten özel bir zaman olabilir. Öncelikle kendinize güvenin sonunda diğer bütün taşlar yerine oturacaktır.
-Her şeyin değiştiği bir dönemden geçiyorsunuz, ancak Kılıçların Kralı buradayken aşk veya kariyer hayatı olsun, doğru değerlendirmeler yaparak gerçeğe dayalı kararlar alabilme yeteneğiniz konusunda hiçbir şüphe yok.
-Ayrıca, şans ve talih sizin lehinize döndü. Bu nedenle daha önce şüpheleriniz varsa, kendinize sadık kaldığınız sürece artık bunlar tamamen ortadan kalkacaktır. Aksi takdirde, kral nedenini bile bilmeden kendi kafasını kesecek.

Yorumlar