SAVAS ARABASI, KUPA DOKUZ, ITIDAL, ASA ON ve KILIC SEKIZ


Soru: Meral Hanım merhaba, yeni ilişkim için açılım yaptığımda, savaş arabası, kupa 9, denge, değnek 10 ve kılıç 8 çıktı, bu ilişkinin geleceğini nasıl yorumlayabiliriz. Teşekkür ederim:)

-Savaş Arabası ve Kupa Dokuz'lusu, artık kendi kişisel arzularınızın gerçekleşmesi için çaba göstermeye başladığınızı söylüyor. Savaş Arabası harekete geçmek ve ilişkinin yolunda gitmesine odaklanmak, bir dilek kartı olan Kupa Dokuzlusu ise duygusal refahtan beklediğiniz mutluluk ve memnuniyetle ilgilidir.

-Savaş Arabası, adı üstünde mücadele ve çatışmayı çağrıştırıyor gibi görünse de buradaki mücadele ve hareket özünde kötü değildir. Bu kart Kupa Dokuz ile birlikte aşk ve ilişkilerde oldukça sakin bir döneme işaret ediyor. Çünkü, siz sahip olduklarınızı korumadığınız sürece başkalarının sınırlarınıza saygı duymasını bekleyemezsiniz. Mutlu olmak için çok uğraştınız ve şimdi biraz da sınırlarınızı korumak için harekete geçme zamanı.

-Savaş Arabası ve Kupa Dokuz bir ilişkide düz bir romantizm yerine ilişkinin istikrarında ki başarıyı ve başarının devamındaki motivasyona sahip olmayı temsil eder. Yeni başlayan bir ilişkide mesajlaşmak için ilk adımı atmak veya hoşlanacağı başka şeyler yapmak karşılıklı güveni artıracaktır. Kısacası birlikte ortaya çıkan bu 2 kart aşk ve ilişkiler konusunda tüm dileklerinizin gerçekleşeceğini gösteriyor.

-Savaş Arabası ve Kupaların Dokuzlusu, ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzu fark ettiğiniz ve hayatta her şeyin sizin için oldukça iyi olduğunu takdir etmeye başladığınız zamanlarda birlikte ortaya çıkar. Fiziksel, ruhsal ve bolluk olarak sağlıklı bir yaşam tarzına sahipsiniz. Ancak, olanlar ve olabileceklerle ilgili biraz daha fazla şey bilmek istiyorsunuz. Sahip olduklarınıza şükrediyorsunuz, manevi yönünüz çok daha olumlu bir yöne gidiyor ve sizi daha da fazlasına götürebilecek şeyleri keşfetmek istiyorsunuz.

-Araba ve Kupa Dokuzsize kişisel gelişim yolculuğunuzda yaptığınız şeyi yapmaya devam etmenizi (meditasyon, kendini geliştirme vb.) ancak ilişkinizde de cesurca bazı davranışlarda bulunmanızı öneriyor. Kısacası, hayatınızın dingin ve sakin tarafını keşfetmek için çok uğraştınız ve ilişkiler konusunda tüm dileklerinizin gerçekleşiyor. Bu dönem hayatınızın romantizm bölümünde harika şeyler bekleyin.

-Kupa Dokuz, neşe getiren aktivitelere katılarak, tereddüt etmeden yeni şeyler deneyerek ve maddi varlıklardan ziyade deneyimlere odaklanarak, hak ettiğiniz güzellikleri yaşamanızı öneren bir karttır.

-Sakin ve huzurlu biri olan partneriniz de işleri daha ileriye götürmenin zamanının geldiğini düşünüyor olabilir. Ancak, karşımıza çıkan İtidal kartı daha ölçülü ilerlemeniz konusunda sizi uyarıyor.

-Buraya tüm kartlar suçluluk duymadan ve mutluluğun ne zaman dağılacağı konusunda endişelenmeden hayatın zevklerine dalmak için uygun bir zaman olduğunu ifade ediyor. Ama, üst basamaklara hızlı ilerlemeyin diyor.

-Asaların Onlusu'nun önünde İtidal ölçülü adımlarla ilerlemeniz, kendinize gelmeniz ve durumlara çok hızlı atlamamanız konusunda ciddi bir uyarıdır. Kendi geleceğinizi korumaya yönelik bu davranışınız hem size kendinizi iyi hissettirecektir.

-İtidal ve Asa Onlu kombinasyonu, mevcut durumundan keyif alırken aynı zamanda gelecekte ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı kendinizi korumanız gereken bir zamanı temsil ediyor. Eğlenin ama çok hızlı ilerlememek için kendinizi kaptırmayın!

-İtidal, ilişkiye denge, umut, sabır, düşünceli hareket etme hali, gönül rahatlığı, istikrar, minnettarlık getirirken, Asa Onlusubelinizin bükülmesine sebep olabilecek aşırı ağır bir yükü taşımayı temsil ediyor. Sanki önemsediğiniz bu kişiyi desteklemek ve ona yardım etmek için, çoğu zaman karşılığını görmeden, ilişkide daha fazlasını üstleniyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz.

-Çünkü, İtidal Kartının ardından ortaya çıkan Asaların Onlusu, gelecekte her şeyin yolunda gitmesini sağlama ve sürdürme sorumluluğunun neredeyse tamamını üstleneceksiniz anlamına geliyor. Bu da, siz de yalnızlık ve yorgunluk hissine yol açabilir.

-Yeni bir ilişki düşünsenizde düşünmesinizde bu yükü sırtınızdan atmanız gerekiyor. Ancak, yükü sırtınızdan bırakırken dikkatli olun. Çünkü, Asa onlusunun hemen yanında Kılıç Sekizlisi ilerde sizi bekleyen tuzaklar olduğunu ve çok dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor.

-Asaların Onlusu ile birlikte ortaya çıkan Kılıçların Sekizlisi'nin beni endişelendirdiğini söylemeliyim. Çünkü, bu iki kartın birlikteliği hapis etkisi de olan mecburen üstlenmek zorunda kalacağınız bir görevi işaret ediyor olabilir. Bu kartlar ilişkiyi sürdürmek için gelecekteki koşulların ideal olmayacağını ve kendinizi kendi kabusunuzun içine hapsolmuş gibi hissedebileceğinizi temsil ediyor.

-Zaten, bir tarot açılımında Asaların Onlusunu Kılıçların Sekizlisiyle birlikte ortaya çıktıysa ilişkiden sadece uzaklaşmakla kalmayın, hatta kaçın ve izinizi kaybettirin. Çünkü, bu iki kart başınıza gelebilecek ciddi bir felaketi haber veriyor.

Yorumlar