ASA SEKIZ, YIKILAN KULE, TILSIM 7 ve APDAL

Soru:Bu kartlara göre sizce beni neler bekliyor.

-Asa 8 ve Yıkılan Kule tarot kombinasyonu son derece zor bir dönemden geçtiğinize ancak yakın zamanda her şeyin düzeleceğine delalettir. Bu günlerde aniden ortaya çıkan bir kasırganın hayatınızı paramparça ettiği çok hızlı bir değişim yaşıyor olabilirsiniz. Nasıl başa çıkacağınızı bilemediğiniz için de bu sizin için çok zorlayıcı ve hatta tehlike de içeriyor olabilir.

-Yıkılan Kule kartının varlığı, iletişimin ve koşyşturmacanın yoğun olduğu bu koşullar altında, bir şeyin aniden feci şekilde parçalanabileceğine işaret ediyor. Bu süreçte, muhtemelen çok fazla acının yanı sıra suçluluk ve/veya utanç duyguları da yaşanabilir.

-Buradan ilerlemek imkansız gibi görünebilir, ama yeni baştan bir yaşam inşa etmek için ilerlemek zorunda olduğunuzun farkında olmanız şu anda en önemli şey!

-Konu aşk ve ilişkiler olduğunda Asa Sekizlisi ve Kule göz korkutucu olabilir. Çünkü,  birlikte ortaya çıkan bu 2 kart kişinin hayatında büyük acılara ve kafa karışıklığına neden olabilecek ani değişim ve felaketlerden söz ediyor olabilir. Ancak, bu kart aynı zamanda geleceğe dair bir umut ve aydınlanma da vaad ediyor.

-Asa Sekizlisi sizi ilişkinizde kararlı adımlar atmaya veya ileriye doğru hareket ederek ilgi alanlarınızın peşinden gitmeye ve vizyonunuzu gerçekleştirmeye teşvik ediyor. Ancak, istikrarlı bir ilişkinia varsa ilgi alanlarınıza yönelirken dürtüsel hareket etmemek için çok dikkatli olmalısınız. Herhangi bir karar vermeden önce niyetinizin sonuçlarını ayrıntılarıyla düşünmelisiniz.

-Öte yandan unutmayın ki Yıkılan Kule, kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz ve kafanızın karışmasına neden olabilecek bitişlerin ve şok edici dönüşümlerin habercisidir. Ancak, bazen tanıdık bir şeyden vazgeçmenin getirdiği değişim büyümek için gerekli olsa bile, bu değişikliğin gerekli olup olmadığını veya bunu gerçekten isteyip istemediğinizi düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Çünkü, muhtemelen rahat battı diyenler de olacaktır.

-Asa 8 hava yolculuğu Kule bir bitişten bahsetse de her iki kartta da ilerlemenin şu anda en önemli şey olduğunu ifade ediliyor. Bazen, kişisel olarak büyüyebilmek ve başkalarıyla ilişkileri geliştirebilmek için, bizi konfor alanlarımızın dışına itecek hızla gelen bu felaketi yaşamayı göze alırız. Böyle zamanlarda şunu hatırlayın “ Bu da geçecek.”

-Yıkılan Kule ani uyanış anlamına gelirken, Tılsım Yedilisi size bazı büyük finansal değişikliklere hazırlanmanızı söylüyor. Aynı zamanda aşk ve ilişkilerde zorlu bir dönemden geçtiğinizi ve aksiliklerin sizi yenmesine izin vermek yerine aksiliklerle nasıl başa çıkacağınızı öğrenmeniz gerektiğini hatırlatıyor.

-Tılsım Yedilisi ve Apdal gizlenen bir gerçeğin ortaya çıkmasının ertelenmeye çalışıldığını da işaret ediyor olabilir. Ancak, bir anlık dürtüsellikle veya risk alındığında gerçekle yüzleşmek mümkün olacaktır. Aşk ve ilişkilerde ise duruma potansiyel aldatma ihtimali ile yaklaşmak önemlidir.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Meral Hanım, bir ilişki açılımında "joker, tılsım dört, aziz, kılıç kralı ve tılsım prensi" kartları çekildiğinde, diğer kişinin danışana karşı duyguları nelerdir sizce? Seviyor mudur?
Elif dedi ki…
Teşekkür ediyorum☺️
Meral dedi ki…
Değişimi seviyorsunuz ve yeni bir yolculuğa çıkmak üzereseniz. Bu yolculuktan sonra artık hayatınızda hiç bir seyin eskisi gibi olmayacağı anlamına geliyor. Yureginizin götürdüğü yere gidin. Bu konuda evren tarafından destekleniyorsunuz. Ancak, hayatınızı sağlan temellerde yeniden inşa etmek için ihtiyatlı olun ve tekrar tekrar düşünerek hareket edin

Geçmişte muhtemelen para konularına hiç önem vermemenize rağmen, simdi karşıdan bakıldığında aslında macera,ask ve romantizm ihtiyacından çok finansal güvenlik arayışı içinde gibi görünüyorsunuz.
Diğer kişi ise hayatını genelde iş, kariyer ve finans konularında güvenlik yaratma odaklı yaşıyor. Onun dikkatini cekmek için is hayatında onu destekleyebilir, gelir kaynaklarınızı onunla paylaşabilir veya sahip olduğunuz tüm sermayenizi ortaya koyarak onunla iş ortaklığı yapabilirsiniz. Bunları yaparak onunla baglantınızı derinlestirirseniz bu kişiyle romantizmi hayatınıza çekebilir, istikrarlı ve uzun vadeli bir başlangıç yapabilir, bu sayede geleceginizi de güven altına alabilirsiniz.