SAVAS ARABASI ve KADER CARKI


-Savaş Arabası kararlılığın, cesaretin ve gücün sembolüdr. Bu kart, hareketi, ilerlemeyi ve kontrolü temsil eder. Bu kartta, kararlılığın, cesaretin ve gücün sembolüdür.

-Savaş Arabası kişinin bir yolculukta olduğunu, hedeflerine doğru ilerleme kaydettiğini ve kaderinin kontrolünü elinde tuttuğunu gösterir. Danışan kişinin hedeflerine odaklanması ve dikkati dağılmadan ilerlemesi gerektiğini önerir.

-Savaş Arabası ilerlemek, işleri yoluna koymak, hedeflere ulaşmak ister. Kader Çarkı değişim, fırsat, şans ve bilinmeyeni getirir.

-Kader Çarkıyaşamın döngüsel doğasından bahseder. Kadersel bir değişimi temsil eder. Yukarıya çıkanın aşağı inmesi gerekir ve aşağı inen de yeniden yükselecektir.

-Kader Çarkı önemli bir değişimin gerçekleşmek üzere olduğunu ve danışan kişinin bu değişime uyum sağlamaya hazırlıklı olması gerektiğini belirtir. Kaderin iş başında olduğunu ve kişinin kendi kontrolü dışında yeni bir döngüye girdiğini gösterir. Aynı zamanda çarkın dönmeye devam edeceğini ve daha iyi günlerin geleceğini de belirterek umut verir.

-Savaş Arabası ve Kader Çarkı tarot kombinasyonu yaşam döngülerine dair derin bir içgörü sunarak bizi yapabileceklerimizin kontrolünü ele almaya ve değişimin dönüştürücü gücüne inanmaya teşvik eder.

-Bu kombinasyon yaşamın değişim ve dönüşüm döngüleriyle dolu olduğunu bize hatırlatır. Hayatta başımıza gelen her şeyi kontrol edemesek de, bunlara nasıl tepki vereceğimizin kontrolümüzde olduğunu ve karşılaştığımız zorluklar ne olursa olsun kararlılıkla ilerleyebileceğimizi öne sürer. 

-Savaş Arabası ve Kader Çarkı tarot kombinasyonu kaderin iş başında olduğunu ve kişinin bundan sonra ne olursa olsun karşısına çıkan zorlukla uyum içinde hareket etmeye hazır olduğunu garanti eder. 

-Savaş Arabası irade ve kontrol Kader Çarkı kadersel değişim ve geçiş ile ilgilidir. Talihin ardından ya sürüklenirsiniz ya da kendi iradenizle gidersiniz. Arabanın sürücüsü Sihirbazın asasını elinde tutuyor ve ne olusa olsun bu enrjiyi yönlendirme gücüne1 sahiptir.

-Savaş Arabası ve Kader Çarkı, kendi kaderimizi yaratmak için irademizle acil kararlar almak ve yeni olasılıklarla ilgilidir. Kişinin hedeflerine çok hızlı bir şekilde ulaşacağını ve kesin başarıyı gösterir.

-Savaş Arabası ve Kader Çarkı tarot kombinasyonubir daha tekrarlanmayacak bir fırsatı yakalamanız gerektiği konusunda bir uyarıdır. Bir daha karşınıza çıkmayacak bu fırsattan nasıl yararlanmanız gerektiğini bilseniz iyi olur.

-Savaş Arabası ve Kader Çarkı kombinasyonu bir işiniz varsa olumlu değişikliklerin size doğru geldiğinin mesajını verir. Ayrıca, işe gitmek için arabaya binmeniz gerektiği veya işinizi arabayla yaptığınız anlamına da gelebilir.

-Savaş Arabası ve Kader Çarkı birlikteliği şansın sizden yana olduğunu gösterir. Bu kombinasyon pek çok ruh hali değişimi yaşayan dürtüsel bir insanı temsil eder.

-Savaş Arabası ve Kader Çarkı, sevgiliniz varsa ilişkide bir yenilenme olur ve sanki yeniden başlıyormuşçasına ilk günkü gibi mutlu olursunuz. Eğer, sevgiliniz yoksa ayatınızda olumlu bir değişim olur ve sevgi hızla size gelir.

Yorumlar