KUPALARIN YEDILISI ve YIKILAN KULE


-Kupa Yedili bir amaç arayışını Yıkılan Kule değişimi ve dönüşümü temsil eder. Bu kartların kombinasyonu, amacını yanlış yerlerde aradığı için muhtemelen bir felaket sürüklenen kişinin, şimdi sancılı bir değişim sürecinden geçtiğini ve önemli bir kararla karşı kaşıya kaldığını gösterir.

-Belki taşınmak belki de birisinden ayrılmak gibi sancılı bir geçiş sürecinden geçtiğinize göre sonunda herşey yoluna girecek gibi görünüyor. Ancak, bu sefer farklı olacak çünkü durumun ciddiyeti konusunda önemli bir farkındalık yaşıyorsunuz ve başınıza daha iyi bir şeyin gelmesine hazırsınız. Bu fırsatı geçmişteki pişmanlıklarla harcamayın ve bundan sonra ne olacağını sabırsızlıkla bekleyin.

Aşk ve ilişkilerde Kupa Yedilisi ve Ölüm tarot kombinasyonu iyiye işaret değildir.

-Kupa Yedilisi, amacınızı tamamen yanlış yerlerde aradığınızı gösteriyor. Konu aşka geldiğinde bazı hüsnükuruntulara veya gerçekçi olmayan seçeneklere sahip olabilirsiniz. Ancak, şimdi gerçekle yüzleşmenin zamanı geldi. Hayal kurmayı veya günahkar olduğunuzu düşünerek kendinizi cezalandırmayı bırakın. Çünkü, bu ileride potansiyel bir felakete sebep olabilir.

-Yıkılan Kule'nin aşk ve ilişkilerde olumsuz etkisi vardır. Kendinizi bir ton tuğlanın altında kalmış gibi hissettirir. Kaybettiğiniz aşkınız geri dönmüyor ve etrafınızdaki her şey parçalanıyor gibi görünüyor. Eğer, umutsuzluğa kapılmazsanız, yaşadığınız bu kriz aynı zamanda daha güçlü ve daha iyi bir şeyin ortaya çıkması için bir fırsat da olabilir.

-Şu anda sağlam temeli olan veya sağlam temeli olmayan ve karşılıklı güvene dayalı olmayan bir ilişkiniz varsa, o zaman kendinizi önünüzdeki bazı büyük değişikliklere hazırlayın. Çünkü, bu tarot kombinasyonu birinden ayrılmak veya ondan uzaklaşmak gibi acı verici bir geçiş yaşamak anlamına gelebilir.

-Eğer seçiminiz Kupa 7 ve Yıkılan Kule ise bu bundan sonraki adımlarınız için olumlu bir işaret olabilir. Ancak, Yıkılan Kule Kupa Yedilisinin önünde olsaydı bu durumun daha da kötüleşeceğinin işareti olarak görülebilirdi.

1. Önce Yıkılan Kule, Sonra Kupaların 7'lisi - Kupaların 7'lisindeki kişi Kule'nin gerçek önemini kavrayamaz, "neyin yanlış olduğunu" henüz göremez ve bu nedenle felç olur. İllüzyonlar devam eder.

2. Önce Kupaların 7'si, sonra Yıkılan Kule - Kupaların 7'lisindeki kişi illüzyonlardan birini seçmenin eşiğindedir, ancak seçim yapamadan Kule inisiyatifi ele geçirir ve aniden oyun alanını dramatik bir şekilde değiştirir. İllüzyonlar sona erer.

3. Üstteki her 2 durumda da Kupa 7'lisinde ki kişinin sırtı Kule'ye dönüktür. Fantezi ve yanılsamalar üzerinde ilerlemeye çalışır. Bu arada, başka bir yerde Kule her şeyi büyük ölçüde değiştiriyor ama kişi arkası dönük olduğu için görmüyor. Yanılsamalar içinde ki kişinin de zaten hisleri güçlü değildir ve iç sesini duymaz.

-Yıkılan Kulenin ardından ortaya çıkan Kupa Yedili, Kule'ye düşen yıldırımı önemsemiyor ve görmezden geliyor. Tamamen başka bir şeymiş gibi göstermeye çalışıyor.  Aynen, 11 Eylül 2001 de yaşanan olaylardaki gibi!

-Yıkılan Kule ve ve Kupa Yedilisinde gerçek oralarda bir yerlerde, ama raporlarda yazılanlar ve duyduklarınız farklı, geleceğiniz kime inanmak istediğinize ve neye inanmayı seçtiğinize bağlı gibi görünüyor.

-Kuleyi takip eden Kupa Yedilisi ise, yani Kupa Yedilisi ve Yıkılan Kule Dizilimi, insanların bir felaketten sonra külleri ve döküntüleri eleyip ayırmasına benzer. Bundan kazandığınız farkındalığı geleceğinizi yeniden inşa etmek ve bundan nasıl bir ders çıkarabileceğiniz için kullanabilirsiniz

Tarot açılımlarında ortaya çıkan Yediler zorlukların üstesinden gelmek ve yön bulmakla ilgilidir. Bu nedenle, bu yıkım aslında bir bakıma duygusal olarak yenilmemeye ve Kulenin yıkılma anında bir şeyler öğrenme, hayatınızın yönünü değiştirme ve yanlışlarınızla yüzleşerek özgürleşme fırsatı olarak görmenize yardımcı olabilir. Bu alınan darbeyi yumuşatmaz, ama külleri karıştırarak gerçeği bulabilirsiniz ve bu da yükselmenize olanak sağlayabilir.

Yorumlar