KUPALARIN SEKIZLISI ve KILICLARIN YEDILISI



-Kupaların Sekizlisi duygusal kopukluğa, önemli bir içsel yolculuğa veya daha fazla kişisel farkındalık ve maneviyat arayışına işaret eder.

-Kılıçların Yedilisi ise gizliliği, kurnazlığı, aldatmayı veya hırsılığı temsil edebilir. Tarot açılımlarında ortaya çıkan bu kart, gelecek ile ilgili konuların gizleniyor olabileceğinin, bu nedenle stratejik davranmanız gerektiğinin bir hatırlatması olabilir.

-Kupa Sekizlisi ve Kılıç Yedilisi'nin birlikteliğinde hem duygusal kopukluğun hem de kurnaz zekanın devrede olduğu bir durumu işaret ediyor.

-Aşk ve ilişkiler söz1 konusu olduğunda Kupa Sekiz ve Kılıç Yedilisi kombinasyonu, duygusal bir birlikteliği geride bırakırken aynı zamanda avantaj elde etmek için zekasını kullanan bir kişiyi temsil eder.

-Danışan kişi bir yandan ilişkisinden veya işinden ayrılmaya çalışırken bir yandan da bir sonraki arayışlarında avantaj elde etmeye çalışıyor olabilir.

-Bu kartların kombinasyonu, ayrıca duygusal yatırım yapmanın kolay olabileceği bir durumda dikkatli olunmanız gerektiğini de ifade edebilir.

-Kılıç Yedilisi, işin içinde gizli gündemler veya art niyetlerin olabileceğini ifade ederken. Kupa Sekizlisi, istismar edilmekten kaçınmak ve netlik kaznmak için için de bulunduğunuz duygusal durumdan ayrılmanın daha iyi olabileceğini size hatırlatıyor.

-Kupa Sekiz ve Kılıç Yedilisi ilişki hayatında, partnererden birinin ilişkiyi bitirmek istediği ancak duyguları ve niyetleri konusunda açık sözlü olmak yerine sadece aldattığı anlamına gelebilir.

-Bu kombinasyon kariyer hayatında işinden memnun olmadığı için işini bırakmaya hazır olan kişinin mevcut işini sürdürürken başka pozisyonlar araması anlamına gelebilir.

-Tarot destesinde Yedi ve Sekiz'lerin ortak teması zihnin maddeye üstünlüğünü önermesidir. Arkana Majör kartlarından Savaş Arabası zafer için zihni kontrol altına almaktan, Sekiz numaralı Güç kartı ise zihin hakimiyeti ile mücadelenin kazanılmasından bahseder.

-Kılıçların Yedilisi ve ve Savaş arabasının birlkteliği savaşta strateji ve taktiklerden bahseder. Kaslarınızı kullanmak yerine beyninizi kullanın, düşmanı silahsızlandırarak savaşı başlamadan önce kazanın der. 

-Kupa Sekiz ve Güç birlikteliği ise aşağı doğru çekilmekten kurtulmak güç ve ustalık gerektirir. Geri çekilecek kadar güçlü olun der.

-Kupa Sekizli'de kişi geri dönüş yolunu bulabilmek için Ay Işığından yararlanacaktır. Ancak, bu bir mücadeleyi gerektirir. Kişi doğru yönde ilerlerken gecedir ve Güç kartında ki aslanın Güneş alemine varmak için gidilecek uzun bir yol vardır.

-Tarot destesi içinde Yediler mücadele veya üstesinden gelmek ile eş anlamlı kabul edilebilir. Kılıçların Yedilisi zihinsel zorlukların üstesinden gelmeyi önerir. Kupaların Sekizlisinde ise duygusal zorlukların üstesinden gelmekten bahsedilir. Kişi duygusal zeka gerektiren bir durumdan kendini kurtarmaya çalışır.

Yorumlar