ASALARIN BESLISI ve ASALARIN ONLUSU


-Asa 5 rekabet Asa 10 taşıyabileceğinden fazla sorumluluk almakla ilgilidir.Bu tarot kartlarının kombinasyonu sizin çalışkan bir insan olduğunuzu ve alanınızda en iyisi olmaktan keyif aldığınızı gösterir.

-Asaların, herkesin kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı kaotik bir durumu gösterir.

-Asa Onlusu ise yüklerini taşımakta zorlanan bir adamı tasvir ediyor ve onun hepsini dik tutmak için çabaladığını gösteriyor. Bu kombinasyonda her iki kart da bir mücadele duygusunu temsil ediyor. Asa Beş rekabeti, Asa 10 ise tek başımıza katlanmak zorunda olduğumuz yükleri gösteriyor.

-Bunu hiçbir zaman yüksek sesle söylemeseniz ve başkalarının sizin hakkınızda böyle düşünmesini istemeseniz bile, siz grup içinde herkesi kendinize rakip görüyorsunuz ve en iyisi olmak istiyorsunuz.

-Bir tarot açılımında birlikte ortaya çıkan bu 2 kart, çalışkan bir olarak grup içinde en iyisi olmaktan hoşlandığınız anlamına gelir. Bunda yanlış birşey yok. Ancak, üstünlüğünüzü garanti altına almak için yüklendiğiniz tüm ekstra sorumluluklara dikkat edin. Eğer, dikkatli olmazsanız rekabetçi doğanız sizin çöküşünüz olabilir.

-Bu nedenle, en iyi şekilde yerine getirebileceğinizi bildiğiniz tüm sorumlulukları üstlenin. Bazen, en iyi konumdaki insanlar, birçok farklı görevden oluşan vasat işleri değil, sadece birkaç şeyi çok iyi yapanlardır. Sorumluluklarınızı azaltmaktan korkmayın. Birçok görevi vasat bir şekilde yerine getirmekten ziyade, birkaç şeyi en iyi yapmaya odaklanın.

Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda Asaların Beşlisi ve Asaların Onlusu kötü işarettir.

-Asaların Beşlisi, grup içinde herkes ortak bir hedefe doğru gitmek yerine, diğerlerinin size karşı iş birliği yapmış olduğunu ifade eder. Bu da ilişkilerinizde veya potansiyel ilişkilerinizde gerginliğe ve işbirliği eksikliğine neden olur.

-Bu, dramadan uzaklaşmanın ve başkalarının dikkatinizi dağıtmasından veya rahatsız etmesinden endişe etmeden yalnızca kendinize odaklanmanın ve kendinizi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

-Asa Onlusu'nun da aşk üzerinde olumsuz bir etkisi vardır. Son derece sorumluluk sahibi doğanız nedeniyle işiniz her şeyden önce geldiği için, duygularınızı ifade etmekte dahil olmak üzere romantizminizin engellendiğini hissediyor olabilirsiniz.

-Burada tek çözüm, bazı yükleri sırtınızdan atmak ve işlerin sorumluluğunu başkalarına devretmektir. Yeni iş sözleşmelerini geçici olarak bir kenara bırakmaktır. Bu, sizi bedensel ve duygusal anlamda beslecek ve enerjinizi geri kazanmanıza katkısı olacaktır. Sonuçta, hem fiziksel hem de duygusal olarak başkalarına karşı daha çekici hale gelirsiniz.

-Sonuç olarak bu kombinasyon, mevcut veya potansiyel romantik ilişki veya sosyal ilişkilerde kişinin yolunu çatışmalara yönlendiren rekabeti ve ekstra sorumluluğu işaret ediyor.

-Bu nedenle yeni girişimlerle ilgili kararlar alırken, sorunlar ekip çalışması çabası yoluyla tatmin edici bir şekilde çözülene kadar mevcut girişimlerde istikrarı korumak dikkat gerektirir.

-Asa Beşlisi ve Asa Onlusu, yoğun rekabetle yüzleşmenizi ve önemli yükleri tek başınıza taşımanızın gerektiği zorlu durumları temsil eder.

-Bu kombinasyon size duruma yaratıcı bir şekilde yaklaşmanız, hedeflerinize net bir şekilde odaklanmanız ve zorlukların üstesinden gelip zafere ulaşmak için içsel gücünüzü ve dayanıklılığınızı toplamanızı öneriyor.

-Yeteneklerinize güvenerek, sevdiklerinizden destek alarak ve net bir eylem planı izleyerek zorlukların üstesinden gelebilir ve daha akıllı ve daha güçlü bir şekilde ortaya çıkabilirsiniz.

Yorumlar