TILSIMLARIN ONLUSU ve ASALARIN BESLISI


-Tılsımların Onlusu istikrarı, geleneği ve güvenliği temsil eder. Büyük bir mülkün etrafında nesiller boyu güçlü bir zenginlik ve güvenlik duygusuna işaret eder.

-Bu kart maddi refah, sıkı çalışma ve adanmışlığın ödüllerine sahip olmakla ilgilidir. Tılsımların Onlusu, istikrar, güvenlik ve bolluk zamanı yaşadığınızı gösterebilir. Bir aile mirasını veya önemli bir mali başarı elde ettiğinizi sembolize edebilir.

-Ancak maddi refahın her şey olmadığını unutmamak önemlidir. Bu kart aile veya topluluk ile ilişkilerinize öncelik vermeniz gerektiğini size hatırlatır.

-Asaların Beşlisi, çatışmayı, rekabeti ve mücadeleyi ifade eder. Bu kartın enerjisi, rekabet ve anlaşmazlık duygusunun getirdiği kaotik bir durum olduğunu temsil eder.

-Asaların Beşlisi, hayatınızda strese veya kaygıya neden olan bir çatışma veya rekabetin olduğunu gösterir. Ayrıca, ileriye doğru ivme alamamaktan ve ilerleme eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğradığınızı da gösterebilir.

-Bu kart sizi, karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmek için yeni yaklaşımlar bulmaya ve ortak bir hedef doğrultusunda güvenilir kişilerle işbirliği içinde çalışmaya teşvik eder.

-Tılsımların Onlusu ve Asaların Beşlisi tarot kombinasyonukişisel rekabet ve çatışmaların topluluğun istikrar ve güvenliğinin temellerini tehdit ettiği bir duruma bir duruma işaret edebilir.

-Kariyerinizde, ilişkilerinizde veya sağlığınızda bir zorluk yaşıyor olsanız da, bu kart kombinasyonu kişisel çatışmaların değil işbirlikçi çözümler bulmanın ilişkilere ve topluluğa öncelik vermenin kalıcı başarı ve mutluluk getireceğini gösteriyor.

-Tılsımların Onlusu ve Asaların Beşlisi, maddi başarıya veya finansal kazanca fazla kapılmamaya dikkat etmeniz gerektiğini de gösterebilir. Gerçek güvenliğin ve mutluluğun ilişkilerinizden ve topluluğunuzla olan bağlantılarınızdan geldiğini hatırlamanız önemlidir.

-Hayatınızdaki herhangi bir çatışma veya mücadelede yol alırken ilişkilerinizi ve ruhsal benliğinizi de beslediğinizden emin olun.

-Bu kişi soy ağacınıza baktığında gördüğü şeyden hoşlanmaz. Bu yüzden konuyu değiştirmeye çalışır ve hatta kendi kökleriniz hakkında kötü yorumlar bile yapar.

-Tılsımların Onlusu soydan gelen maddi değerler ve aile değerleri, Asaların Beşlisi kişisel rekabetle ilgilidir.

-Geldiğiniz yerle ilgili bir konuda kendinizi birisiyle anlaşmazlığa düşmüş halde bulabilirsiniz. Bu sadece nereye gittiğinizle ilgili değil, aynı zamanda kim olduğunuzla da ilgilidir.

-Bu kişi sizin soy ağacınıza baktığında gördüğü şeyden hoşlanmaz. Bu yüzden konuyu değiştirmeye çalışır ve hatta kendi kökleriniz hakkında kötü yorumlar bile yapar.

-Bu kişinin laf sokuşturmalarının, sizi huzursuz eden davranışlarının ve batırdığı iğnelerin derinizi delmesine ve canınızı yakmasına izin vermeyin. Burada önemli olan köklerinizin sizi yücelten iyi yönlerini hiç kimsenin sizden alamayacak olmasıdır.

-Aşk ve ilişkilerde Tılsım On ve Asaların Beşlisi ne iyi ne de kötüdür. Bu kartların birlikteliği, nereden geldiğinize yani soyunuza ve kiminle rekabet etmeniz gerektiğine bağlı olarak, gelecekte neler olabileceğine dair bir fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.

-Belki bir taraf kendisinin bir soy ağacı olmadığını hissettiği için diğer taraftan nefret etmeye çalışıyor olabilir. Bu karışıklığın sizi etkilemesine izin vermeyin. Çünkü, en azından siz nereden geldiğinizi biliyorsunuz ve bunu kimse ortadan kaldıramaz.

Yorumlar