RUYADA DENIZ GORMEK


-Nasıl ki derin sular gizemli yaratıkları ve kadim sırları içinde barındırıyorsa zihnimiz de uyanık saatlerde görmezde geldiğimiz kaygıları veya sahip olduğumuz huzuru barındırır.

-Su duyguların evrensel sembolüdür. Şartlara bağlı olarak, eğer su sessiz ve huzurlu ise ister deniz ister göl ister nehir olsun bu iyiye isarettir. Rüyada kaynayan bir okyanus görmek duygu yoğunluğundan bunalmak anlamına gelir.

-Rüyada deniz veya okyanus hiç bir pislik, çamur veya tortu görülmedigi takdirde geniş bir krallığı, güçlü bir hanedanlığı temsil eder. 

-Deniz kıyısında oturup denizi izlemek kendinize zaman ayırmanız konusunda bir işaret olabilir. Hayatınıza değişiklik getirecek bir tatil rezervasyonu yaptırabilirsiniz.1

-Rüyada denizde veya okyanusta yüzmek kendi içsel duygularınızın gizli yönleriyle yüzleşmeye hazir olduğunuzu gösterir. Denize girmek, gizli bir bilgelik kuyusuna inmek gibidir. Size hislerinize güvenmenizi ve kalbinizin sesini dinlemenizi önerir.

-Rüyada okyanusa ve denize bakmak zihninizin engin derinliklerine bakmakla ilgili bir semboldür.

--Okyanusu veya denizi duygulardan, fikirlerden ve cok eski hikayelerden oluşan uçsuz bucaksız bir sğ olduğunu düşünün. Okyanus veya deniz rüyaları dünyada ki diğer insanlarla aynı duygusal sularda yüzdüğünüz anlamına gelir. Kisisel olarak nasıl etkilendiğinizi ise suyun berraklığı, sakinliği ve rengi belirler.

-Rüyada okyanus kıyısında yürumek veya oturmak, manevi dünya ile güçlü baglantınız olduğu anlamına gelir. Ayrıca hayatta sizi etkileyen unsurlardan daha derin anlamlar arayışınıza ve doğadan veya manevi inanclardan ilham alma arzusuna işarettir.

-Okyanus görmek, bir çocuğun doğumu, baska bir şehre taşınmak, üniversiteyi bitirmek veya bir ayrılıgın ardından sıklıkla görülen bir rüyadır.

-Rüyalar yaratıcı enerjinizi temsil eder. Rüyada deniz kenarında oturmak yasam koşulları ile uyum icinde ve doğru yolda ilerlediğinizi gösterir. Hayatta düzen arıyorsunuz.

-Rüyada oturmak hareketsizlik, aylaklık, başarasızlık, hayal kırıklığı, felç anlamına gelebilir. Yaşlı biri için emeklilik, yaşlı bir kadın için cocuk doğurmayı bıraktığını gösterebilir.

-Bir kişinin denizde seyreden bir gemide oturduğunu görmesi hakkında soruşturma açan otorite ve yetkililerle karşı karşıya geleceğine ve eninde sonunda kurtulacağına delalettir. Meselenin ciddiyeti geminin büyüklüğüne baglıdır.

-Sıcak su rüyası, hükümet yetkililerinin veya bir kralın neden olduğu kederi gösterir. Su ne kadar sıcak olursa rahatsızlıkta o kadar yoğun olur. Sıcak su aynı zamanda korkuyu, dehşeti veya bir hastalığı da temsil edebilir.

--Rüyada sıcak su ile pislik temizlemek refaha çıkmaya delettir.

--Rüyada sıcak su icmek, hastalığa, strese, depresyona ve kötü enerjiler tarafından korkutulmaya delalettir.

-Bir kişi avuçlarına su aldığını ve suyun buz haline geldiğini görürse bu biriktirdigi servetin kendi hayatına konfor alanı olusturacağına delettir.

-Rüyada su dolu bir kabın içinde oturmak, kedere, üzüntüye, endişeye, felakete, hapsedilmeye veya hastalığa işaret eder. Ancak, sonuçta nihai bir kurtuluş olacaktır.

Yorumlar