KILIÇ UC ve KILIC ONLUSU

-Kılıç Üçlüsü, yoğun bir duygusal travma yaşayan danışan kişinin bir ihanet veya önemli bir kayıptan sonra yaşadığı duygusal acıyı ve kalp kırıklığını temsil eder. Kılıçların Üçlüsü, danışan kişiyi şifa ve huzur bulmak için duygularıyla yüzleşmeye bir çağrıdır.

-Kılıç Onlusu ise zorlu bir yolculuğun sonunda kişinin mutlak bir yenilgi ve umutsuzluk yaşayacağına işaret eder. Kılıç Onlusu hayatının en kötü noktasında bulunan birisini gösterir. Aynı zamanda durumun kısa bir zamanda düzelmeyebileceğini de ifade eder.

-Kılıç Üçlü ve Kılıç Onlu tarot kombinasyonu, kişinin hayatının en büyük ihanetini ve kalp kırıklığını yaşadığını ve bunun da tam bir yenilgi ve umutsuzluk duygusuna yol açtığını gösterir. Bu kombinasyon, kişinin bu zor durumla sağlıklı bir şekilde baş edebilmesi için yaşadığı yoğun duygularla yüzleşmesi ve olanı kabul etmesi gerektiğini ifade eder.

-Bu zorlayıcı bir zaman olsa da, bu kombinasyon bunun sonuçta kişisel gelişime ve yeni başlangıçlara yol açacağını ve geleceğe dair umut getireceğini söylüyor.

-Kılıç Üç hüznü ve Kılıç On kriz durumunu temsil eder. Bu tarot kombinasyonu size büyük bir mücadeleye hazırlanmanızı öneriyor. Bir süredir muhtemelen mevcut yaşam tarzınızın sürdürülemez olduğunu farkındasınız. Bu kartlar bu durumun daha fazla sürmeyeceğini ve kendinizi kırılırken bulacağınızı ifade ediyor.

-Siz gene de geleceğe umutlu bakın. Çünkü, bir ağaç ancak kurumuş dallar budandığında yeni dallar verebilir.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda Kılıç Üç ve Kılıç Onkartlarının birlikteliği korkutucu bir işaret olabilir. Bu tarot kombinasyonu üzüntü ve bir kriz durumuyla ilgilidir. Bu olaya dahil olan tüm kişiler için bu iyi bir mesaj değildir.

-Kılıç Üçlüsü aşk ve ilişkilerde derin bir pişmanlık duygusu hissetmekle ilgilidir. Ama, bu basit bir pişmanlık değil çok fazla acı ve derin yaralar içeren bir pişmanlıktır.

-Bu kombinasyonda Kılıçların Onlusu ise partnerinizin ilişki dışında da hayatında çok fazla olumsuz şeyler olduğunu gösteriyor.

- Birlikte ortaya çıktan bu kartlar eski yöntemlerin artık işe yaramadığını ve çok yakında her şeyin çökeceğini ifade ediyor. Ama kendinizi umutsuzluğa kaptırmayın! Bu kartlar, eski büyümenin sona erdiğini ve yeni dalların her zamankinden daha güçlü büyüyebileceğini ifade ediyor.

Yorumlar