ITIDAL ve ASA DORTLUSU, ASA ONLUSU ve GUC, KUPA DOKUZ ASA UC ve IMPARATOR, KUPA UC ASA ON ve KUPA ALTILISI


-İtidal tarot kartı, yaşamın her alanında dengeyi, sabrı, olumlu güveni, uyumu ve öz kontrolü temsil eder. Bu kart, kişinin hedeflerine ulaşmak için hayatında denge bulması gerektiğini gösterir. Yani, başarı için orta yolu seçmenin zamanı geldi hızlı yargılama ve duygusal tepki işe yaramayacaktır.

-Asaların 4'lüsü ortaya çıkabilecek her türlü durgunluğu sona erdirir, uyumu ve başarılı birlikteliği destekler. Bir ortaklıkta veya ilişkide bir üst seviyeye ilerleme sağlar.

-Güven, istikrar ve emniyete dayalı, artık geliştirmekte olduğunuz köklerden daha derin kökler oluşturmanıza olanak sağlayacak güçlü ve somut bir temel oluşturuldu anlamına gelir.

-Asa Dörtlüsü, kutlamayı, uyumu ve ortaklığı temsil eder. Bu kart, bir kutlamayı veya evi simgeleyen bir yapı oluşturan dört asa ile tasvir edilir. Çiçekler ve kurdelelerle süslenmiş asalar neşe ve bereketi temsil eder. Asaların Dörtlüsü kişinin bir kutlama zamanı ya da hayatında önemli bir ortaklık yaşadığını gösterebilir.

-Birlikte ortaya çıkan bu 2 kart başarıların kutlamaların ve bolluğun devamı için kişinin davranışlarının duygularıyla uyum içinde olması gerektiğini ifade ediyor. Ayrıca, bu koombinasyon bir ortaklıkta emek, çaba ve uyum olduktan sonra sürekli başarı kaçınılmaz diyor.


-Kupa Onlusu mutluluğu, sevgiyi ve aile içi mutluluğu temsil eder. Güç ise içsel gücü, cesareti ve gücü temsil eder

-Bu kartların birlikteliği, iç huzur ve gerçek mutluluğa ulaşma yoluyla bir güce sahip olmanın mesajını verir.

-Harika işler başarmak istiyorsunuz. Listenizde başarmayı arzu ettiğiniz o kadar çok şey var ki, bunların hepsinin sonucunu görmek istiyorsunuz ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz.

-En baştan başlayın. Bunların her birini yapacak cesaretiniz var, hepsini başardığınızı görebilmek için sadece biraz güç harcamanız gerekiyor.

-Kupa 10 başarının Güç tarot kartı ise cesaretin sembolüdür. Bu kartlar birlikte ortaya çıktığında aşk hayatında büyük şeyler başarmak istediğinizi, ancak nereden başlayacağınızı bilmediğiniz anlamına gelebilir. Arzularınızın peşinden gitme cesaretine sahipsiniz kafanıza koyduğunuz herşeyi başarabilirsiniz.

-Kupa Onlusu gerçek aşkı ve sonsuza kadar sürecek bir ilişkiyi temsil ettiği için aşk ve ilişkiler üzerinde mükemmel bir etkisi vardır. Güç kartı da olumlu bir etkiye sahiptir. Ancak, sorun çıktığında sorunları gizlememeniz gerekir. Bu engeller karşısında  sizi çözüme götürecek ve daha mutlu zamanlara götürecektir.


-Kupa Dokuzlusu, tatmini, bolluğu ve duygusal tatmini temsil eder. Hayatınızda derin bir memnuniyet ve neşe duygusu yaşadığınız bir zamanı temsil eder. Bu kart sizi bugüne kadar başardıklarınızı kutlamaya ve aldığınız tüm nimetlerin farkına varmaya davet ediyor. Etrafınız pozitiflik ve bolluk havasıyla çevrili olduğunu ve kalbinizin şükranla dolu olduğunu ifade eder.

-Kupa Dokuzlusu, gerçek tatminin dışsal başarılardan değil içeriden geldiğinin bir hatırlatmasıdır. Bu kart, sahip olduğunuz her şey için iç huzuru, öz sevgi ve şükran duygusunu geliştirmekle ilgilidir. Bu kart şu anda içsel bilgeliğinizle bağlantı kurmanızı söylüyor ve bundan sonra da değerlerinize ve ilkelerinize sadık kalmanızı öneriyor.

-Asaların Üçlüsü genişlemeyi, keşfetmeyi ve büyümeyi temsil eden bir tarot kartıdır. Konfor alanınızın dışına çıkacağınız, risk alacağınız, yeni ufuklar keşfedeceğiniz bir zamanda bulunduğunuzu ifade eder.

-Uzaklara baktığınızda, önünüzde uzanan tüm olasılıklar konusunda iyimserlik ve heyecanla dolusunuz. Bu kart sizi sezgilerinize güvenmeye, hayallerinizin peşinden gitmeye ve hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmeye çağırıyor.

Kupa Dokuzlunun yanında Asa Üçlüsü gerçekten tatmin edici ve bereketli bir yaşam yaratmak için yaratıcılığınızdan, tutkunuzdan ve bilgeliğinizden yararlanmanızı öneriyor.

-Asaların Üçlüsü, beklentilerimizi ve eylemlerimizin sonuçlarını anlattığı için geleceğin kartıdır. Bu aynı zamanda bir sürecin ilk aşamalarını geçtiğimiz ve meyvelerini almayı beklediğimiz anların kartıdır.

-İmparator, Tarot'un eril arketiplerinden biridir. Kontrolü, yapıları, istikrarı, gücü ve disiplini temsil eder. İmparator, büyük güce ve otoriteye sahip, etkili, mantıklı ve pratik bir kişiyi temsil eder.İmparator, hedeflerinizi destekleyecek istikrarlı bir ortam yaratmak için net sınırlar ve kurallar oluşturmanız gerektiğini ifade ediyor.

-Asa Üçlüsü ve İmparator tarot birlikteliği yüksek hedefler belirlemek, plan yapmak ve onları gerçekleştirmekle ilgilidir.


-Kupa Üçlü kutlamayı, neşeyi ve dostluğu temsil eder. Bu kart sevinç anlarını ve topluluk duygusuna sahip olmayı temsil eder. Genellikle arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz özel anları ve daveti temsil eder.

-Kupa Üçlüsü, kutlama ve sevinçlerinizi başkalarıyla paylaşma fırsatlarını memnuniyetle karşılamanız gerektiğini gösterir.

-Bu kart, size hayattaki küçük şeylerin tadını çıkarmak için yoğun programınıza ara vermeniz gerektiğini hatırlatmak için ortaya çıkmış olabilir.

-Kupa Üçlüsü topluluğu ve bir araya gelmeyi temsil ederken, İmparator liderliği ve otoriteyi temsil eder.

-İmparator ve Kupa Üçlüsü, başkalarıyla birlikte çalışarak ve güçlü yönlerinizi masaya koyarak hedeflerinize ulaşabileceğinizi gösteriyor. Aynı zamanda işbirliği ve ekip çalışması yoluyla başarıya ulaşabileceğinizi de işaret ediyor.

-Kupa 3 işbirliğini temsil ediyor. Ancak, Asaların Onlusu başkalarının yükünü de taşımayı ifade ediyor. Bu sosyal toplantılar ve partilerle birlikte diğer sorumlulukları yürütmenin sizi zorlayacağını düşünüyorsunuz. Bu nedenle kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmemeye çalışıyorsunuz. Omuzlarınızda başkalarının yüklerini taşırken altında kalmadan ve ezilmeden önce onlara iyi bakar ve farkında olursanız sozun olmaz.

-Kupa 3 ve Asa Onlusu grup içinde zaten taşıyabileceğinizden fazla sorumluluk yüklendiğinizi ve davetlerde görünmenizin göze batabileceği ve kişisel ilişkilerinizi de olumsuz etkileyeceğini düşündüğünüzü gösteriyor. Bu da üstünüzde duygusal baskı oluşturuyor olabilir.

-Bu nedenle ortada fazla görünmek istemiyor olabilirsiniz. Ancak, unutmayın kaçan kovalanır. Küçük bir çocuk gibi masanın altına saklanıp ben burda yokum demek istiyor olabilirsiniz. Ancak, masanın üstüne çıktığınızda aslında nelere özlem duyduğunuzu göreceksiniz.

-Yani, korkularınızla başa çıkmak için üstüne gider ve üstünüzdeki bu baskı ile doğrudan yüzleşirseniz sonunda ciddi mutluluk var.

-Davranışlarınızın sorumluluğunu yüklenmek nasıl ki sizi özel biri yapıyorsa hareketsizliklerinizin üstüne gidip onlarla yüzleşmek, belki geçmiş arkadaşlarla tekrar bir araya gelmek hem size hem ilişkilerinize hem de hayatınıza değer katacaktır.

Yorumlar