ASILMIS ADAM ve TILSIM ONLUSU


-Asılmış Adam, bir teslimiyet, fedakarlık ve kontrolü bırakma kartıdır. Bu kart bir duraklama ve düşünme dönemini, evrenin bilgeliğine teslim olma ve olayların ortaya çıkmasını bekleme zamanını temsil eder. -Asılan Adam aynı zamanda bize bakış açımızı değiştirmemizi ve olaylara yeni bir açıdan bakmamız gerektiğini hatırlatır.

-Tılsım Onlu bolluğun, finansal güvenliğin ve ailenin kartıdır. Maddi tutkuların gerçekleşmesini ve kişinin hayatında istikrar ve rahatlığın öneminin kabul edilmesini temsil eder. Bu kart genellikle bir aile mirasını veya mutlu aile ilişkilerini ve aidiyet duygusunu da temsil edebilir.

-Asılmış Adam ve Tılsımların Onlusu tarot kombinasyonu, ruhsal sorgulama ve hayatın daha derin anlamını arayışı zamanını gösterir.

-Bu kart, maddi uğraşlarımız üzerinde düşünmenin ve bunların bizim daha büyük amacımıza uygun olup olmadığını değerlendirmenin zamanıdır.

-Tılsım Onlusu bazen materyalizmin tuzaklarını temsil edebilir ve Asılan Adam bunun mükemmel panzehiridir. Hırslarımızın ruhumuzun çağrısıyla gerçekten uyumlu olup olmadığını ve maddi kazanç uğruna mutluluğumuzu ve tatminimizi feda etmek veya etmek istemediğimizi sorgulamamızı ister.

-Bu kombinasyon aynı zamanda bize aile ve geleneğin önemini de hatırlatır. Tılsım Onlusu genellikle bir aile mirasını temsil eder. Asılmış Adam bize, kendi çocuklarımız ve torunlarımız için daha parlak bir gelecek yaratmak amacıyla önceki nesillerin bilgeliğine ve rehberliğine saygı duymamız gerektiğini hatırlatır.

-Bazen de kalıcı bir miras veya mali güvenlik duygusu elde etmek için fedakarlık yapılmamız gerektiğini işaret edebilir.

-Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha müreffeh bir gelecek yaratmak amacıyla kontrolü bırakmaya ve daha yüksek bir amaca teslim olmaya istekli olup olmadığımızı düşünmemizi ister.

-Sonuç olarak, Asılan Adam ve Tılsım On kombinasyonu, kişiye ruhsal ve maddi yolculuklarında değerli rehberlik sunabilecek güçlü ve dönüştürücü bir enerjiyi temsil eder.

-Asılmış Adam hayallerinizin peşinden koşan biri olduğunuzu gösteren bir tarot kartıdır. Sezgilerinizi ve hayal gücünüzü kullanır, yaptığınız şey üzerinde derinlemesine düşündükten sonra yola çıkıp tüm düşüncelerinizi, duygularınızı ve çalışmanızı ortaya koyabilirsiniz.

-Bazen, muhtemelen enerjinizin tükendiğini, durmanız ve dinlenmeniz gerektiğini ve tekrar yetişmek için sonradan gidip her şeyinizi ortaya koymanız gerektiğini fark ettiniz. Bu sayede her savaşı her zaman kazandınız. Çünkü, tam olarak ne zaman hareket etmeniz gerektiğini ve ne zaman durmanız gerektiğini tam olarak biliyordunuz.

-Tılsımları Onlusu etrafınızda çok büyük paraların olduğunu gösteren bir tarot kartıdır. Bu kart büyük finansal işlemler veya aile parasıyla ilişkilendirilebilir ve kesinlikle gayrimenkul ile ilgilidir. Çünkü bu kart genellikle arsa ve ev alım satımı ile ilişkilidir.

-Sizin uzun vadeli finansal güvenliğinize arkadaşlarınız genelde kıskançlıkla baksada bu sizin için sadece ekşi üzümden öteye gitmez. Çünkü, herkesi her zaman memnun edemezsiniz ve size yöneltilen bu düşmanlık haksızlıktır. Bu maddi güvenliğin size ailenizden kalması veya kendinizin yapması da önemli değildir. Önemli olan size ait olmasıdır.

-Yani mülkünüzün veya paranızın mülkiyetini kıskanan bu kişilerin laflarını görmezden gelmeli , onların davranışlarına karşılık vermemelisiniz.

-Bu kartların birlikteliği uzun vadeli finansal yatırım yapmak istediğiniz herhangi bir şey varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zamanda bulunduğunuzu ifade ediyor.

-Yola devam etmek için en doğru davranış olaylara bakıp büyük resmi görmek ve kendi kendinizin arkasını sıvazlamak olacaktır.

-Herkes bu doğruyu anlayamıyor olabilir ama bu durumda kesinlikle siz haklısınız. Tembel ve kıskanç insanların sizin sürekli, dikkatli ve katıksız çalışmanızın etkilerini bozmasına izin vermeyin.

Yorumlar