APDAL ve KILIC YEDI


-Apdal en ikonik tarot kartlarından biridir. Çocuksu bir masumiyet ve merak duygusuyla olasılıklara açık olmayı temsil eder. Apdal, yeni bir başlangıcı, yeni bir maceraya atılmayı veya bir inanç sıçramasını ifade edebilir.

-Kılıç Yedili aldatmayı, hileyi ve dürüstlük eksikliğini temsil eder. Bu kart aldatılmaya ve kandırılmaya karşı bir uyarıdır. Bizi etrafımızdaki insanlara karşı uyanık olmaya teşvik eder.

-Apdal ve Kılıç Yedi tarot kombinasyonu yeni bir girişimin veya fikrin gizli riskler içerebileceği ve danışan kişinin olası engeller hakkında saf olduğu anlamına gelir. Kişi dikkatli olmalı ve heyecanının muhakemesini gölgelemesine izin vermemelidir.

-Kılıç Yedilisi genelde danışan kişinin görünürdeki aldatma ve yanlış yönlendirilmiş güven işaretlerini görmezden gelmeyi bırakması gerektiğini ifade eder.

-Birlikte ortaya çıkan bu iki kart, yeterli hazırlık yapmadan yeni durumlara atlayan danışan kişinin bir aldatmaya maruz kaldığı ve konfor alanının dışına itilmesi anlamına gelebilir. Bu kombinasyon kişinin yeni bir duruma adım atlamadan önce başkalarının tuzağına düşmemesi için bir uyarıdır.

-Aptal ve Kılıç Yedilisi kombinasyonu bize bilinmeyeni "dikkatli" kucaklamamızı, aldanmamaya dikkat etmemizi ve muhakeme gücümüzün bulanmasına izin vermememiz gerektiğini hatırlatıyor.

-Apdal özgünlük, Kılıç Yedi ihanetle ilgilidir. Bu kombinasyon size göre olmayan büyük bir fırtınanın içine doğru yürüdüğünüzü temsil ediyor. Belki başından beri şu anda ki durumunuzdan daha iyisini yapabileceğinizi biliyordunuz. Ancak, kaderinize müdahale etmeyin. Kendiniz olun ve başkalarının acılarına kendinizi kaptırmayın.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda Apdal hayatınıza pozitiflik ve macera getirir. Bir inanç sıçramasıyla sizi evrene güvenmeye ve yeni deneyimlerle gelen eğlencenin tadını çıkarmaya teşvik eder.

-Kılıç Yedilisi ise ilişkilerde sadakatsizliği ve saygısızlığı temsil eder. Bu kart birisinin kalbinizle oyun oynadığını, olumlu veya olumsuz davranışlarıyla sizi manipüle öderek ilişkinizden avantaj sağlamaya çalıştığını gösterir. Tarot açılımlarında ortaya çıkan Kılıç Yedili, karşınızdaki kişinin bu davranışlarına izin vermemeniz veya bu davranışının yanına kalmaması konusunda bir uyarıdır.

-Apdal ve Kılıç Yedi tarot kombinasyonu aşk ve ilişkilerde kararsızlığa işaret eder. Apdal sayesinde önünüzde sizi heyecanlandıran ve eğlenceli fırsatlar olsa da, Kılıç Yedi bir tehlike işaretidir ve ihanet işaretlerini gözden kaçırmamanız önemlidir.

-Apdal ve Kılıç Yedilisi sizi heyecanlandıran konuda kesinlikle yoğun planlama ve stratejik davranmayı teşvik etse de böylesine kötü düşünülmüş bir fikir olamayacağı konusunda sizi uyarıyor.

Yorumlar