IMPARATORICE ve KILIC SEKIZ

-İmparatoriçe doğurganlığı, yaratıcılığı ve bolluğu temsil eder.
-İmparatoriçe bir anne figürüdür ve besleyici enerjiyi bünyesinde barındırır.
-İmparatoriçe, sevgiyi, güzelliği ve zevki sembolize eden Venüs gezegeni ile ilişkilendirilir.
-İmparatoriçe aynı zamanda doğum ve annelikle de ilişkilendirilir, annelerin sağladığı besleyici bakımı ve korumayı temsil eder.
-Bir Tarot açılımında ortaya çıkan İmparatoriçe, genellikle bir büyüme ve bolluk zamanına işaret eder. Yeni projelerin ve fikirlerin yakında meyve vereceğini gösteren bir yaratıcılık, ilham ve doğurganlık dönemini temsil edebilir.
-Aynı zamanda, İmparatoriçe ilişkilerde büyüme ve genişleme zamanını veya bir çocuğun doğumunu da sembolize edebilir.

-Kılıç Sekizlisi, kapana kısılmış, kısıtlanmış ve güçsüz hissetmeyi temsil eder.
-Kılıç Sekizlisi genellikle kişi kendini sıkışmış, çaresiz veya içinde bulunduğu durumdan bunalmış hissettiğinde ortaya çıkar.
-Bu kart kişinin içinde bulunduğu koşullar nedeniyle tuzağa düştüğünü veya hedeflerine ulaşmasının engellendiğini hissettiği bir zamanı gösterebilir.

-İmparatoriçe ve Kılıç Sekizlisi tarot kombinasyonundabir tarafta büyüme, bolluk ve beslenme enerjisini temsil eden İmparatoriçe var. Öte yandan Kılıç Sekizlisinin temsil ettiği, kendini kapana kısılmış, güçsüz ve kısıtlanmış hissetme enerjisi var.

-İmparatoriçe, kişiyi yaratıcı enerjisini benimsemeye ve evrenin bolluğuna güvenmeye teşvik ederken. Bu enerji, kişinin korkularını, şüphelerini ve sınırlayıcı inançlarını temsil eden Kılıç Sekizlisi ile çatışır.

-İmparatoriçe ve Kılıç Sekizlisi'nin birleşimi kişiyi yaratıcı potansiyelini benimsemeye, korkularıyla yüzleşmeye ve sınırlayıcı inançlarından vazgeçmeye teşvik eder. Bunu yaparak yolunuzda daha büyük bir özgüvenle, daha güçlü ve daha başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

-İmparatoriçe ve Kılıç Sekizlisi, annelik tarafınızın ortaya çıkarmasına ve yakınlarınıza değer verdiğinizi gösterir. Ancak, bu kapıları ne zaman kapatmanız gerektiğini bilmeniz ve değmeyecek kişilerin içeri girmesine izin vermemeniz gerekir.

-Çünkü, bazı kişiler kaynaklarınızı ve enerjinizi tüketmek için hayatınıza girebilir ve bu tükeniş göz açıp kapayıncaya kadar hızla yüksek seviyelere ulaşabilir.

-İmparatoriçe yakın çevrenizde size sadakat gösteren kişileri beslemekle ilgilidir. Ancak, konu istediğini almaya geldiğinde İmparatoriçe dikkate alınması gereken bir güçtür.

-Bu tarot kombinasyonunda İmparatoriçe'nin ardından Kılıç Sekizlisi'nin kısıtlaması devreye giriyor ve bu da herhangi birinin hayatınıza girip kaynaklarınızı tüketemesine izin vermeyeceğinizi size bildiriyor.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda dürüstlüğü ve açık sözlü doğası İmparatoriçe'yi mükemmel bir yönetici yapar. Bu da gönül meselelerinde iyi bir işaret olarak yorumlanır. Ancak, Kılıç Sekizlisi bize kendimizi kapana kısılmış hissettiğimizi ve kaçışın mümkün olmadığını hatırlatır.

-Kılıçların Sekizlisi aşk ve ilişklerde boğulma hissini veya bir çıkış yolu kalmadığını hissetme duygularını temsil eder.

-Böyle zamanlarda üm seçeneklerinizi gözden geçirmek için zaman ayırın, ancak soruna takılıp kalmayın. En iyi çözümü bulun. Kimin yanında durmak istediğinizi düşünün ve sizi mutlu eden şeyin peşinden gidin.

-Sonuç olarak, birisinin yakın çevrenizde bulunmasına değip değmeyeceğine veya bağları tamamen kesme zamanının gelip gelmediğine yalnızca siz karar verebilirsiniz.

Yorumlar