AY ve KILIC YEDILISI

-Ay tarot kartı bilinçaltını, illüzyonları ve bilinmeyeni sembolize eder. Ay Yin niteliğindedir. Kendini yansıtmayı, duyguları, sezgiyi, içselliği, bilinçdışını, alıcılığı, ruhu ve anneyi temsil eder. Bu kart aynı zamanda gizli korkuları, kaygıları ve sezgilerimize güvenme ihtiyacını da temsil eder.

-Ay, AstrolojideYengeç burcunu yönetir ve Boğa burcunda yücelir.

-Kılıç Yedilisi tarot kartı hileyi, aldatmayı, ihaneti ve sahtekârlığı temsil eder. Kılıç Yedilisi, danışan kişinin dikkatli olması gereken veya bir şeyi gizli tutması gereken bir durumu gösterebilir.Kılıç Yedi yalan, aldatma ve çalma kartıdır. Ancak, asıl soru kimin kimi aldattığıdır. Bu kart aynı zamanda enerjinizi tüketen zor kişileri veya durumları da gösterebilir.

-Ay Kova burcunda Kılıç Yedili tarot kartını temsil eder. Ancak, bu kart daha karmaşıktır; kendimizin ve başkalarının yanılsamalarına ilişkin fikirleri araştırır ve bizi gerçek olarak algıladığımız şeyi sorgulamaya davet eder.

-Astrolojide, her yıl Kova Burcunun 3. dekanından geçen Ay (9Şubat-18 Şubat) Kova burcunun mantığını Balık burcu uykusunun eşiğinde sisli rüyalara sürükler ve yanıltıcı olur. Hatta, Ay'ın bu konumu Kova burcundaki devrimleri yanlış anladığını bile söyleyebiliriz!

-Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, kafanızdaki uyuşukluğu bir kenara atın ve sebatkar olun. Ay daireleri sever. Aksi takdirde, uyursanız tüm planlarınız geri çekilir ve emekleriniz boşa gider. Herşeye baştan başlamak zorunda kalırsınız.

-Kova Burcu, Satürn gezegeninin yönettiği sabit bir hava burcudur. Analitik ve soyut düşünme, yenilikçilik, idealizm, isyan ve sürgün Kova burcunun anahtar kelimeleridir. Kovalar duyguları entelektüelleştirir, analiz eder ve sınıflandırır, ancak nadiren hissederler.

-Ay, rasyonel olarak işlenen duyguları temsil eder. Bu kart, etrafınızdaki insanların nasıl hissettiği konusunda daha analitik olmanız gereken bir dönemde olduğunuzu gösterir.

-Kılıç Yedilisi, karmaşık bir şeyi çevreleyen aldatmacayı veya kafa karışıklığını temsil eder. Bir şeyler belirsiz veya karışık olabilir. Dolayısıyla neler olduğunu anlaması zordur. Bu esnada birisi, konuyu daha da karıştırmaya çalışarak gerçekleri görmenizi engelleyebilir.

-Ay ve Kılıç 7 tarot kombinasyonu farkında olmadığınız bir durumda gizli tehlikeler veya aldatmacalar olabileceğini işaret eder. Bir durumla ilgili endişeli veya korkmuş hissediyor olabilirsiniz ve bilinçli bir karar vermek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olmama ihtimaliniz vardır.

-Ek olarak, Ay ve Kılıç Yedilisi birlikteliği, bazı endişe ve korkuları olan kişinin gerçekleri görmezden gelerek olmayan şeyleri oldu varsayarak veya gerçekleri çarpıtarak gereksiz yere kendini aldatması anlamına gelebilir.

-Bu iki kartın kombinasyonu aynı zamanda perde arkasında fırıldak çevirerek sizi manipüle eden ve hedeflerine ulaşmak için aldatan birini de tasvir edebilir. Eğer, durum böyleyse, ilişkilerinizde ve etkileşimlerinizde daha dikkatli olmalı, özellikle de kendi iç düşüncelerinizi ve sırlarınızı paylaşmamaya dikkat etmelisiniz.

-Harekete geçmeden önce tüm gerçeklere sahip olduğunuzdan emin olun. Çevrenizdeki dış etkenlerin farkında ve dikkatli kalırken, sezgilerinizi ve içsel rehberliğinizi aktif tutun. Her zaman başkalarının vaatleri yerine içgüdülerinize güvenin.

-Ay ve Kılıç Yedilisi kombinasyonu aşk ve ilişkilerde iyiye işaret değildir. Bu kart aynı zamanda, yanılsama ve kafa karışıklığını da temsil eder. Kılıçların Yedilisi, aldatma, yalanlar, kıskançlıkla ilgilidir ve bunların hepsi bir ilişkide kaosa neden olabilir.

-Ay sezgileri temsil eder. Yeni biriyle duygusal bir bağ kurarken sezgi önemlidir. Ancak bu kart aynı zamanda partneriniz veya onun niyetleri hakkında yanlış varsayımları da temsil eder.

-Kılıç Yedilisi'ne gelince, bu kart aşk ve ilişkilerde olumsuz bir durumu işaret eder. İhanet ve bağlılık eksikliği bir ilişkide asla iyiye işaret değildir. Bu kart partnerinizi veya sevdiğiniz kişiyi temsil ediyorsa, onun gerçek niyetini araştırmalısınız.

-Eğer, Kılıç 7 sizi temsil ediyorsa, bu duygusal olarak müsait olmayan bir partnerin peşine düşerek veya sağlıklı bir ilişkide kendinizden çok fazla şüphe duyarak, kendi aşk hayatınızı ve kendi kendinizi sabote ettiğiniz anlamına gelebilir.

-Bir tarot açılımında Kılıç 7 karşınıza çıktıysa, gerçekten neye ihtiyacınız olduğun ve gerçekten ne istediğinizin farkında olun. Davranışlarınızın arzularınızla uyumlu olduğundan emin olun. Aldatmanın veya kafa karışıklığının muhakeme yeteneğinizi gölgelemesine izin vermeyin. Kendinize güvenin ve etrafınızdakilere karşı dürüst olun.

-Sonuç olarak, Ay ve Kılıç Yedilisi kombinasyonu, kalp meseleleri söz konusu olduğunda kırmızı bayraktır. İlgili taraflardan herhangi birinin yanlış anlamalarını veya ihanetini önlemek için iletişimde açık ve dürüst tutun.

Yorumlar