TILSIM KRALICE, AY, TILSIM 10, TILSIM 7 ve KUPA ASI

-Konu aşk olduğunda Tılsımların Kraliçesi'nin yorumu tek kelimeyle keyif alametidir. Bu kart, besleyiciliği, önemli desteği ve güvenliği, finansal bolluğu ve pratik planları temsil eder. Bu kart aynı zamanda, her türlü ilişkide duygusal ve güvenlik yaratmaya yönelik önemli bir dengeleyici güçtür.

-Ay kartı gizem ve belirsizlik duygusunu ifade eder. Zor duygular arasında gezinmeyi ve bilinmeyenle yüzleşmeyi temsil eder. Aynı zamanda gizli gerçeklerin ve sırların ortaya çıkabileceğini de işaret eder.

-Tılsım Kraliçesi ve Ay kombinasyonu, sezgilerinizi ve kalbinizin sesini dinlemenizi önerir. Zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı cömertçe kullanmaktan korkmayın. Sizin nezaketinizden faydalanacak kişiler olacaktır. Ancak, siz de sonuçta cömertliğinizin karşılığını alacaksınız. Fırsatını bulmuşken o iyi karmayı kendinize çekin.

-Kalp meseleleri söz konusu olduğunda Ay tarot kartı biraz olumsuzdur. Çünkü, aslında hiç birşey göründüğü gibi değildir. Yeni bir şeye başlamadan veya eski biriyle yeniden bağlantı kurmadan önce, herhangi bir karar vermeden veya harekete geçmeden önce iyi gözlemlediğinizden ve tüm soruların cevaplarına sahip olduğunuzdan emin olun. Dikkatli ilerleyin!

-Sonuç olarak, başarı istiyorsanız yavaş ve bilinçli bir şekilde ilerleyin. Soru işaretlerinin cevabını bildiğinizden önceden emin olun, böylece daha sonra herhangi bir yanlış anlaşılma olmaz.

-Çünkü, bazen karşınızdaki kişi aldatıcı olabilir. Böyle birinin gerçek versiyonunun kurbanı olmayın. Yol boyunca başkalarını veya kendinizi kandırmak yerine önce kendinizi anlayarak, sonra sahip olduğunuz güçlü yönleri kullanarak kendi gerçeğinizi yaratın.

-Bu kombinasyon, belirsizlik içinde kendinizi rahatsız hissetseniz bile sezgilerinize güvenmenizin önemli olduğunu ifade eder. Sevdiklerinizi besleyerek ve onlara duygusal destek vererek pratik bir şekilde engellerin aşılabileceğini, gizli gerçeklerin ve derin sırların ortaya çıkacağını gösterir.

-Ay tarot kartından sonra ortaya çıkan Tılsımların 10'lusu, aşk hayatında gizli sorunların yaşandığı bir dönemde bulunduğunuzu temsil ediyor. Ancak, aynı zamanda geride bir mirasın kalma ihtimalinin de yüksek olduğu anlamına da gelir. Bu, geçmiş bir partnerden bir tür miras ya da anıların toplanması ya da mevcut ilişkinin sizde bıraktığı kalıcı bir izlenim gibi daha soyut bir miras olabilir.

-Tılsımların 10'lusu tarot kartı aynı zamanda bir ilişkiden emekli olma zamanı da gösterebilir. Bu da kendinize kapanış arayışına girmenize ve bu ilişkinin sınırlarının ötesinde sürecek bir miras yaratmanıza olanak tanıyacaktır. Bir mirası yaratmanıza rağmen ilişkinin sona ermesi kaçınılmaz olsa bile bu deneyimden çıkardığınız derslerle öğrenmeye ve gelişmeye devam edebileceksiniz.

-Tılsımların Onlusunun yanında Tılsımların Yedilisi, bu tamamlanmanın ardından yeni ve istikrarlı bir hayata başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğumuzu temsil ediyor. Buna aile, arkadaşlar, topluluk, ev vb. dahildir. Üstelik, elinizde üstüne daha önemli bir şey inşa edilebilecek kadar önemli bir miras bulunuyor. 

-Emeklerinizin meyvelerinin beklenen mahsulü vermesi için uzun süre, belki yıllar, hatta on yıllar geçecek. İşlerin ne zaman yoluna gireceği konusunda çok fazla endişelenmeyin, sadece olabildiğince bu yolculuğun tadını çıkarın.

-İş ve kariyer hayatında başarılı olan Tılsım 10 ve Tılsım Yedi birlikteliği, Aşk ve ilişkilerde sağladığı kehanet, mevcut durumun ve yakın geleceğinizin aile ilişkileri ve diğer ilişkilerinizin sonuçlarından etkileneceğini gösteriyor.

-Tılsım Onlusu "her şeye sahip olmayı" temsil eder. Aynı zamanda eski sevgiliyle tekrar bir araya gelmenin sonsuza dek mutlu yaşamaya yol açabileceğini de gösterebilir.

-Genel olarak, romantik durumunuzla ilgili olarak hem Tılsım 10 hem de Tılsım 7'lisini birlikte görüyorsanız, zamanlama veya sonuçlar hakkında çok fazla strese girmenize gerek yoktur. Bunun yerine, öncelikle etrafınızdakilerle (aile/topluluk) güçlü temeller oluşturmaya odaklanın. Aynı zamanda kişisel hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın!

-Tılsım Yedilisi iş ve kariyer hayatında çabalamaya odaklanmakla ilgili olduğu için aşk üzerinde pek bir etkisi varmış gibi görünmeyebilir. Ancak, bu azmi tarafsızlıkla karıştırmayın. Burada derin bir tutku ve geçmişten kalanların değerini bilme vardır.

-Bu kart, çaba harcamaya istekli olduğunuzu ve uzun vade de sorunların üstesinden gelebileceğinizi, iş ve kariyer hayatında ki başarıların duygularınızın tazelenmesini sağlayabileceğini temsil ediyor.

-Kupa Ası taze, derin duygulara ve yaratıcılığa hazır olun anlamına gelir. Bu kart, aşk ve çekim konularında yeni başlangıçlar ve olasılıklar getirir. İçinizi ısıtan duygularla kendinizi canlı hissedeceksiniz.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda Tılsım Yedilinin yanında Kupaların Ası iyiye işarettir. Bu ister yeni bir ilişki olsun, ister mevcut bir ilişkinin her iki insan da daha derinden bağlandıkça güçlenmesi olsun. Yolunuza güzel bir şey çıkıyor. Bundan böyle ilişki hayatınızda büyümeye ve gelişmeye açık yeni bir döngü başlıyor.

Yorumlar