KUPA 7, TILSIM PRENS, KUPA PRENS, IMPARATOR ve HERMIT


-Kupa Yedilisi, karar verme ihtiyacını temsil eder. Aynı zamanda kişinin kafasını açık tutmasının önemini işaret eder. Bazen, seçeneklerin ve fırsatların çokluğu bunaltıcı olabilir. Böyle zamanlarda Kupa Yedilisi bize 'parlayan her şeyin altın olmadığını' hatırlatmak için karşımıza çıkar.

-Seçimlerimizin hayatımız boyunca inişli çıkışlı sonuçları olduğundan, karar verme sürecinde dikkatli ilerlemeliyiz. Bu kart, seçenekleri dikkatli bir şekilde tartma, kolay olandan ziyade doğru olana dayalı bilinçli kararlar verme zorunluluğunu ifade eder.

-Tılsımların Prensi, yeni başlangıçları ve yeni sınırların keşfini sembolize eder. Tılsım Prensi kişileri, hevesli, meraklı ve öğrenmeye isteklidir. Tılsım Prensi, risk almaktan korkmayan ve yeni şeyler denemeye isteklidir. Bu kart fırsat ve potansiyel başarı ile ilişkilendirilir.

-Tılsım Prensi, yeni girişimlere yatırım yapmaya, yeni yaratıcı çabaları keşfetmeye ve kalıpların dışında düşünmeye bir davettir.

-Kupa 7 ve Tılsım Prensi aşk ve ilişkilerde veya geleceğinizle ilgili bir olay hakkında ne olumlu ne de olunsuzdur, nötrdür.

-Bu kombinasyon, çalışkan olmanın sizi olmak istediğiniz yere götüreceğine dair bir yanılgıya hapsolduğunuzu gösterir. Ancak illüzyonun etkisiyle işler yarım kaldığından hedefe varmadan

-Kupa Yedilisi aşka yönelik pozitif enerjiyi temsil eder. Bu kart, ortaya çıkan fırsatları, alınan kararları ve gerçekleşme ihtimali olan hayalleri gösterir.

-Tılsımların Prensi ise aşkla ilgili olumsuz enerjiyi temsil eder. Bu adam, kendisini arkadaşlıktan uzaklaştıran, seçtiği yoldan sapmaya hiçbir tolerans göstermeden, yalnızca yarınlarını güvene almak için yaşıyan birisidir. Birinin yanında güvende hissetmek güzel olsa da tutku ve mizah da ilişkilerin temel unsurlarıdır.

-Bu nedenle böyle bir ilişki içindeyken kalbinizi ilgilendiren konularda taviz vermemelisiniz. Böylece, kaderinizi ilgilendiren meselelerle karşı karşı karşıya kaldığınızda yanılgılar muhakeme yeteneğinizi gölgelemez. Çünkü, farklılıklarınıza rağmen birlikte kalmaya devam ederseniz her ikinizde zarar görebilirsiniz.

-Sonuç olarak, bu 2 kart birlikte ortaya çıktıysa herhangi bir ilişkiye girmeden önce kendinize güvenin.Sunulan seçeneklere dikkat etmeniz, açık fikirli olmanız ve gerçek benliğinizle uygun olana dayalı bilinçli kararlar vermeniz önemlidir. Meraklı ve açık fikirli kalarak benzersiz fırsatlarla karşılaşabilir, gelecekte büyük başarıya ve kişisel gelişime yol açabilecek tecrübelere sahip oşabilirsiniz.

-Tılsım Prensinin yanında Kupa Prensi büyük bir dönüşüme başlamak üzere olan hırslı ve tutkulu bir genci gösterir. 

-Tılsımların Prensi yeni bir iş, hatta zam arayan genç bir bireyin yanı sıra para haberlerinden veya para kazanma fırsatlarından da bahseder. Tılsım Prensi, aşk hayatında sabırlı ve çalışkan birisini işaret eder. Aynı zamanda, sabır ve olgunluk gerektiren yeni bir ilişkiyi temsil edebilir.

-Kupaların Prensi ise ufukta yeni bir aşkın habercisi olabilir. Bu kart sizi partnerinizle veya kendi başınıza bazı gönüllü çalışmalar yapmaya teşvik eder. Çünkü bu, aranızdaki bağı derinleştirmenin anahtarı olabilir.

-Birlikte ortaya çıkan bu 2 kart, hayatında olumlu bir değişiklik yapmaya azimli ve kararlı olan birine işaret eder. Bu kişi hırsları, bağlılıkları ve öğrenme hevesiyle daha parlak bir geleceğin kapısını açabilir.

-Birlikte ortaya çıkan Tılsımların Prensi ve Kupaların Prensi tarot kartları, pratiklik ve duygusallık olmak üzere aşkın iki yönünü temsil eder.

-Tılsım Prensi, aşk hayatında sabırlı ve çalışkan birisini işaret eder. Aynı zamanda, sabır ve olgunluk gerektiren yeni bir ilişkiyi temsil edebilir.

-Tılsımların Prensi ve Kupaların Prensi aşk hayatında hem pratik hem de duygusal olabileceğinizi gösterir. Ufukta ciddi mali haberler olabilir. Bu güvenli bir gelecek yaratmak anlamına gelsede, ilişkinin uzun sürmesi için birbirinizi tanımaya zaman ayırmalısınız. İlişkinize zaman ayırmaya ve emek vermeye istekliyseniz, o zaman harika şeyler yolda olabilir.


-Kupa Prensi idealizmi ve aynı zamanda idealist bir kişiyi, İmparator ise yapıyı ve otoriteyi temsil eder. Bazen piyasa çok serttir ve hayallerini gerçekleştirmek Kupa Prensi için kolay olmayabilir. 

-Kupa Prensi aşk üzerinde orta derecede olumlu bir etkiye sahiptir. Sizi görmezden geliyor gibi görünse de, aslında sizin için bundan sonra ne söyleyeceğini planlıyordur. İlişkideki her iki partnerinde mutlu ve memnun olmasını ister. Ancak, Kupa Prensi aşka yorgun gözlerle veya açık fikirli olmadan bakıldığında aşk ve ilişkilerde etkili bir kart değildir.

-Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, Kupa Prensi'nin yanında İmparator zorlu bir piyasada bile hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahip olduğunuzu gösterir.

-İmparator bir baba veya koca figürünü temsil ettiği için bu kart romantizm ve ilişkilerle ilgili konularda iyi şansa işaret eder. İmparator, sevdiklerinin kendilerini güvende ve emniyette hissetmelerini sağlamakla ilgilenir. En çok ihtiyacı olan şey onu iyi tamamlayan bir İmparatoriçedir.

Sonuç olarak, aşk veya ilişkilerde Kupa Prens ve İmparator, her 2 tarafında birbirlerinin arzularını gözönünde bulundurarak planlı hareket etmeleri ve farklı bakış açılarına karşı sabır göstermeleri gerekir.


-İmparator aşk ve ilişkilerde çok fazla mantık kullanmayı temsil edebilir. Ancak, bazen sadece beyin gücüne güvenmek yerine sadece sezgilerinizle herşeyi hissetmeniz yeterli olacağından güçlü bir kişiden destek ve tavsiye almanız gerekebilir.

-Hermit yalnızlık ve tecrit duygularıyla ilgilidir. Gelecekteki ilişkilerinizde fayda sağlayacak derin ruhsal gelişimi temsil eder. İç benliğinizle temasa geçtiğinizde bir ilişkiden gerçekten ne istediğinizi netleştireceksiniz. Kimin size daha iyi davranacağını ve mutlu edeceğini ayırt edebileceksiniz.

-Burada İmparator başınıza neler geleceğini önemsiyor ve Hermit iç gözlem yaparak daha sağlıklı ilişkilere adım atabileceğinizi ifade ediyor. Bu sayede toplumun sizden beklentileri ve sizin ilişkilerden beklentilerinizin farkına varırsınız . Fırsatlar ortaya çıktığında da size söylenen kalıplara uymak yerine davranışlarınızla gerçekten kim olduğunuz aynı hizaya gelir. Doğru olan da budur.

Yorumlar