KILIC DOKUZ ve TILSIM DOKUZ

-Kılıç Dokuzlusu kaygıyı, korkuyu ve zihinsel ıstırabı temsil eder. Bu kart en rahatsız edici tarot kartlarından biridir.

-Muhtemelen, size yük olan birşey yüzünden uykularınız kaçıyor. Bu kart kötü bir ayrılıktan, işin bitimine kadar aklınızı kurcalayan her şey ile ilgili olabilir. Kılıçların Dokuzlusu her iki durumda da, aklınızı kaybetmeden önce kendinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteren büyük bir uyarı işaretidir.

-Tılsım Dokuz kendi kendine yeterliliğin, bağımsızlığın, finansal istikrarın ve lüksün sembolüdür. Bu kart tamamen lüks ve kendi kendine yeterlilikle ilgilidir. Çok çalıştınız, paranızı değerlendirdiniz, istirarlı gelir kaynaklarına sahipsiniz ve şimdi en iyi hayatını yaşıyorsunuz. Bollukla çevrilisiniz ve bunu göstermekten korkmuyorsunuz anlamına gelir.

-Bu kartların kombinasyonu maddi başarı ile duygusal sıkıntının iç içe geçtiği bir durumu temsil edebilir. Kişinin başarısına ve istikrarına rağmen iç çalkantılarının ve kaygılarının herşeye rağmen devam edebileceğini ifade eder.

-Kılıç Dokuz ve Tılsım Dokuz'luyu birleştirdiğinizde bir nevi Yin ve Yang durumuna benziyor. Bir yanda inanılmaz bir bolluğa ve başarıya sahipsiniz. Ancak, diğer yanda ise bir şeylerden korkuyorsunuz. Hayattan keyif almaya çalışıyorsunuz. Ama, tedirginlik hissi bir türlü peşinizi bırakmıyor.

-Hayatın zorluklarına rağmen sizin için her şey harika olabilir. Ancak, dikkatli olmazsanız, bu kaygı başarınızı tüketmeye başlayabilir. Bu nedenle, kendinize bakmaya ve endişelerinize neden olan şeyle ilgilenmeye biraz zaman ayırın. Aksi taktirde bu muhteşem bolluğun tadını tam olarak çıkaramazsınız.

-Tarot açılımlarında birlikte ortaya çıkan Kılıç Dokuz ve Tılsım Dokuzlusu, lüksün bazen yüksek bir bedeli olabileceğini hatırlatıyor. Belki de, sadece altın ve dolar biriktirmeye odaklanmış, kendinizi, ailenizi ve arkadaşlarınızı görmezden geliyor olabilirsiniz.

-Unutmayın, paylaşacak kimseniz yoksa zenginliğinde bir anlamı yoktur. Yakınlarınızı kendinizden uzaklaştırmayın ve fırsat buldukça birlikte zaman geçirin. Bunun nasılda enerjinizi yükselteceğini ve sizi daha iyi bir konuma getirdiğini göreceksiniz.

-Aşk hayatında Kılıç Dokuz, partnerine yanlış yapan ve suçluluk duygusuyla yalan söyleyen birisini temsil eder. Sizinle tekrar iletişim kurmaya çalışsada, kendinizi korkmadan, güvenle ilerlemeye hazır hissedene kadar uzak durun.

-Tılsım Dokuzlu ise, ister iş ister ilişkiler olsun başarıyı temsil eder. Siz istedikten sonra arzularınızı paylaşacak birisini bulmak zor olmayacaktır. İşler de yolunda gidecektir. Ancak, şansınızı fazla zorlamaya gerek yok.

-Başarı, gerçek bağlardan ve bağlantılardan fedakarlık etmeye değmez; bu nedenle, zamanınızı ve enerjinizi ileriye doğru nasıl harcayacağınız konusunda karar verirken önceliklerinizden emin olun.

Yorumlar