SIHIRBAZ ve OLUM TAROT KOMBINASYONU

-Sihirbaz ve Ölüm tarot kartlarıbirlikte ortaya çıktığında genellikle büyük bir yaşam değişikliğine işaret eder. Bu, yeni bir şehre veya ülkeye taşınmak, yeni bir işe başlamak veya bir ilişkiyi bitirmek kadar ciddi bir şey olabilir.

-Ayrıca, çevresinde ki kartların ne anlama geldiğine bağlı olarak yakınınızdan birinin vefat edeceğine de işaret edebilir. Ancak bu her zaman mutlaka olumsuz bir şey değildir; Bazen ölüm, yeniden başlayabilmemiz için hayatımızdaki bir bölümün kontrolümüz dışında sonunu temsil eder.

-Bu kart kombinasyonunun olumlu tarafı, kendi kaderimizi yaratma gücüne sahip olduğumuzu göstermesidir.

-Sihirbazbize, yaşamlarımızda arzuladığımız değişiklikleri yapmak için ihtiyaç duyduğumuz, maddi manevi tüm araç ve kaynaklara kendi içimizde sahip olduğumuzu söyler.

-Ölümbize hiçbir şeyin kalıcı olmadığını, her şeyin sürekli geliştiğini hatırlatır. Ölüm kartının getirdiği değişim kontrolümüz dışında geliştiği için korkutucu olabilir. Ancak, çoğu zaman büyümemiz ve gelişmemiz için gereklidir.

-Dolayısıyla, şu anda hayatınızda bazı büyük değişikliklerle karşı karşıyaysanız, tıpkı bir sihirbaz gibi, düşüncelerinizi gerçekleştirme gücüne sahip olduğunuzu unutmayın!

-Bu kombinasyonun olumsuz tarafıise, değişime dirençli olduğumuzu gösterebilir. Artık bize hizmet etmese bile bir şeye veya birine tutunmaya devam etmekte ısrarcı olabiliriz. Tutunduğumuz bu şey, yıpratıcı bir ilişki, sonu olmayan bir iş veya artık bize neşe getirmeyen ya da büyümemize yardımcı olmayan herhangi bir durum olabilir.

-Bizim için iyi olan bir şeyin her zaman öyle olacak anlamına gelmediğini unutmamak önemlidir. Bazen hayatımızda yeni ve daha iyi şeylere yer açmak için tutunduğumuz şeyden vazgeçmemiz gerekir.

-Birlikte ortaya çıkan bu iki kart, aynı zamanda gölge benliğimizi, kendimizle ilgili bastırdığımız veya inkar ettiğimiz şeyler ile yüzleşmeyi de sembolize edebilir. Sihirbaz ışığımızı, gurur duyduğumuz ve dünyayla paylaştığımız yönlerimizi temsil eder. Ölüm, bizi karanlığımız ve yüzleşmekten korktuğumuz için gizlediğimiz parçalarımızla yüzleştirir.

-Ancak denge için hem ışığın hem de karanlığın gerekli olduğunu unutmamak önemlidir. Biri olmadan diğeri var olamaz. Dolayısıyla, kendinizi değişime karşı direnç gösterirken veya kendinizle ilgili bazı zor gerçeklerle yüzleşirken bulursanız, bunun, en iyi benliğiniz olma yolculuğunuzun, bir parçası olduğunu bilin!

-Sihirbazenerjisi yüksek ve güçlü bir kişidir. Sihirbaz, dışarıya karşı uzlaşmacı ve aynı zamanda pasif saldırgan biri olarak tanımlanabilir. İşleri halledecek araçlara sahip olduğu gibi, aynı zamanda, vizyon ve teknik bilgi sahibidir.

-Ölüm kartıbir kapanış veya geçişi temsil eder. Belki de, sizi korkutan bu değişim iki farklı şekilde olabilir. bazen kapanış ve bitişi temsil eder. Bazen de birinin veya yeni bir şeyler hayatınıza girdiğinde gerçekleşen değişim.

-Sihirbaz, en dinamik ve pozitif tarot kartlarından biridir. Sihirbaz, ruhsal gücü, yaratıcılığı ve kendini gerçekleştirmeyi temsil eder. Bu kart danışan kişinin büyük bir potansiyele ve etkiye sahip bir konumda olduğunu ve aynı zamanda iç kaynaklarından yararlanarak arzularını gerçeğe dönüştürmeye hazır olduğunu gösterir.

-Sihirbazbize niyetlerimize odaklanmamızı, becerilerimizi ve yeteneklerimizi kullanarak pozitif değişim yaratmak için evrenin güçlerinden yararlanmamızı önerir.

-Bu kart, aynı zamanda Sihirbaz kartı yanılgılara, aldatmaya veya aldatılmalara veya manipülasyona karşı bir uyarıyı da temsil edebilir. Kişi, başkalarına veya asıl önemlisi kendisine karşı dürüst değilse, gücünü kötüye kullanabilir veya enerjisini anlamsız uğraşlara harcayabilir.

-Bu nedenle, Sihirbaz bizi kendinden emin ve proaktif olmaya teşvik ederken, aynı zamanda bilgelik ve dürüstlük geliştirmemizi, yeteneklerimizi daha büyük iyiliğin hizmetinde kullanmamız gerektiği konusunda bizi uyarır.

-Ölüm tarot kartı, fiziksel ölümü, kaybı veya bir kapanışı temsil eder. Bununla birlikte, bu kart aslında eski kalıpların, inançların veya alışkanlıkların yeni büyüme ve olasılıklara yer açmak için bir kenara bırakıldığı daha derin bir manevi dönüşüm seviyesine işaret eder.

-Ölüm kartıbir döngünün sonunu ve diğerinin başlangıcını temsil eder. Hem zorlayıcı hem de özgürleştirici olabilecek bir bırakma ve arınma sürecini temsil eder. Ölüm kartı, genellikle kayıp, keder veya çalkantı ile ilişkilendirilen bir kriz, geçiş veya büyük değişim anının sinyalini işareti olabilir.

-Ancak, aynı zamanda bu kartta bir umut ve yenilenme mesajı da vardır. Danışan kişiyi artık kendisine hizmet etmeyen şeyleri bırakmaya, kendine ve hayatına dair yeni bir vizyona sahip olmasını önerir. Ölüm kartı bir lanet ya da ceza değil, büyüme ve evrim için bir katalizördür.

-Sihirbaz tarot kartı, istediğiniz türden ilişkileri yaratmak için inisiyatif almayı, yeni ve heyecan verici olasılıklara açık olmayı önerir. Bu kart, aynı zamanda başkalarıyla olan etkileşimlerinizde dürüst ve özgün olmanız ve ilişkilerinizi geliştirmek için çaba harcamaya istekli olmanız anlamına da gelir.

-Ölüm tarot kartı, mali zorluklara da işaret edebilir, bu nedenle harcamalarınıza dikkat edin ve beklenmedik harcamalara hazırlıklı olun. İlişkiler açısından, Ölüm kartı her türlü yıpratıcı ilişkiyi bırakıp temiz ve yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini söyler.

-Sihirbaz ve Ölüm tarot kombinasyonukişinin derin bir dönüşüm ve güçlenme anını temsil eder. Kişi eski sınırlamalardan kurtulabilir ve gerçek potansiyeline erişebilir.

-Sihirbaz kartı, kişinin arzularını yaratıp tezahür ettirecek beceri ve kaynaklara sahip olduğunu öne sürerken, Ölüm kartı, yeni olasılıkların ortaya çıkabilmesi için eski kalıpları veya inançları bırakmak ve değişime teslim olmak gerektiğini işaret eder.

Yorumlar