RUYADA KAKA GORMEK



-Tüm rüyaların manevi bir anlamı vardır. Kaka rüyaları genellikle ruhsal kurtuluşun sembolüdür. Kaka yapmak veya kaka görmek, sorunlarınızın dağınık olmasına rağmen açığa çıktığının bir işaretidir.

-Birçok kültürde kaka rüyaları refahın bir işaretidir. Bir hayvanın kakasını görmek, yaklaşmakta olan zenginliğin iyi bir alametidir.

-Kakanın rengi rüyanın anlamını değiştirebilir. Örneğin siyah olumsuzluğu, kahverengi ise büyümeyi temsil eder.

-Pek çok Doğu ve Ortadoğu Mitolojisinde, bir köpeğin, kuşun, domuzun veya insan olmayan herhangi bir hayvanın kakasına rastlamak refahın habercisidir.

-Bazıları bu dışkının sonunda bir gübre olarak kullanılacağını düşünüyor ve dolayısıyla, daha fazla dışkı daha iyi verim ve hasat anlamına geliyor. Bazıları da bunu bu hayvanların hayvanların bir hediye olarak görüyor. Her ne olursa olsun, rüyada kaka görmek, bir miktar paraya rastlamak üzere olduğunuzu işaret ediyor olabilir.

-Bazı kültürler kakayı paranıza dikkat etmeniz için bir uyarı olarak kabul eder. Yeni finansman kaynakları aynı zamanda sorumluluklarınızın artması anlamına gelir. Bu nedenle aceleci kararlar vermeyin ve paranızı akıllıca harcayın.

-Uyanık hayatında pek çok insan "geçmişe tutunma" veya "geçmişi bırakamama" nedeniyle sıklıkla kabızlık, hemoroit ve hatta kolon kanseri gibi sorunlar yaşar. Bu, fiziksel sorunlara dönüşen çok yaygın ruhsal bir durumdur.

-Aynı şekilde semboller, bağırsakların rahatlamasıyla ilgili benzer konular olarak rüyalarımızda sıklıkla karşımıza çıkabilir. Çünkü bu, artık ihtiyaç duymadığımız veya istemediğimiz şeyleri vücuttan atılmasıdır.

-Dışkılama zararlı şeylerden kurtulmakla ilgilidir. Kelimenin tam anlamıyla vücudunuzu toksinlerden arındırır.

-Rüyada kaka yaptığınızı görüyorsanız bu vücudunuzun şişelenmiş halde tuttuğunuz zehirli düşünce ve duyguları dışarı attığı anlamına gelir.

-Rüyada kabızlık görüyorsanız bu vücudunuzun hala hareketsiz olduğunun ve negatif enerjiyi taşıdığınızın işaretidir.

-Kakayı silme ve yıkama eylemi cesaret ve metanetin sembolüdür. Hayatınızı daha taze ve daha saf hale getirmek için hoş olmayan görevler yapmaya hazırsınız. Kaka yapmak doğal olsa da, düzgün şekilde temizlenmesi rahatsız edici olabilir. Kelimenin tam anlamıyla saçmalıklarla ilgileniyorsunuz.

-Kaka, bazen geçmiş hataların sembolü olabilir. Temizlenmesi gereken bir şey olduğundan, bilinçaltınızda yaptığınız bir hatanın da ortadan kaldırılması gerektiğini fark ettiğinizi sembolize edebilir. Hataları içselleştirmek sağlıksızdır. Hatalara tutunmayı bırakın ve kendinize şefkat gösterin.

-Taşan kaka, muhtemelen bir yaratıcılık veya iyi şans dalgasıyla karşılaşacaksınız anlamına gelir; Zamanınızı akıllıca kullanın ve olanların sizi bunaltmasına izin vermeyin.

-Taşan kaka rüyası bazı kültürlerde dikkatli olmanız, partiler veya iş toplantıları sırasında utanacağınız bir hareket yapmamanız hakkında bir uyarı olabilir.

-Astrolojide, tarotta ve diğer maneviyat alanlarında su genellikle duyguları ve hisleri temsil eder. Sağlıklı, akan bir dere, neşeyi, acıyı ve korkuyu deneyimleme ve empati kurma yeteneğimizi ifade eder.

-Rüyanızda bir su kütlesi üstünde kakanın yüzdüğünü görürseniz, bu muhtemelen duygularınızın bir şey tarafından kirlendiğinin bir işaretidir.

-Genelde, duygularınızla baş etmek, onları yargılamama yeteneğine sahip olmaktır. Bazı duyguları kötü ya da berbat olarak etiketlemek yerine, bunların kaka gibi doğal olduğunu kabul edin ve bu duyguları tam olarak hissetmenize izin verin.

-Rüyada ishal görmek hayatınızdaki bazı şeylerin düşündüğünüz kadar istikrarlı ilerlemediğinin bir işaretidir. İşyerinizde ve ilişkilerinizde dikkatli olun, böylece çatlaklardan dışarıya sızıntılar olmaz.

-Rüyada ishal olmak, aynı zamanda takdir edilmediğiniz anlamına da gelebilir. Sağlam sonuçlar üretemediğinizi, topluluğunuzda ve ilişkilerinizde boşuna çabaladığınızı hissediyorsunuz.

-Rüyada pantolonunuza kaka yapmak kirli sırlarınız olduğuna ve aynı zamanda eğer temize çıkmazsanız bunların hayatınızda nasıl bir karışıklığa neden olacağına delalet eder.

-Rüyada başkasını dışkısını görmek veya kokusunu duymak, o kişiye karşı bir çeşit öfke veya kırgınlık yaşıyorsunuz demektir. Bu kişi hayatınızda bir "karmaşa" yaratıyor ve siz bunun sizi ne kadar etkilediğini yeterince hesaba katmıyorsunuz.

-Kırgınlıkla başa çıkmanın en iyi yolu, bu düşmanlığa neyin sebep olduğunu belirlemektir. Şüpheli durumları kırgın hissettiğiniz kişiyle açık açık konuşun. Sebebi her ne olursa olsun, duygularınızın incindiğini ve aranıza bir duvar örülmüş gibi hissettiğinizi nazik ama açık bir şekilde iletin.

-Rüyada kakayı veya herhangi bir pisliği silmek, ileride parlak bir geleceğin işaretidir. Bilinçaltınız size ilerlemek için gerekli çalışmaları yaptığınızı ve geçmişi temiz bir sayfayla silmeye hazır olduğunuzu söylüyor.

-Ne kadar önemsiz hatta iğrenç görünse de kimin kakasını sildiğinize dikkat edin. Eğer size aitse, bu hayatınızı iyileştirmek için içsel duygusal çalışma yaptığınızın bir işaretidir. Eğer başka birine aitse, bu sizin o kişiyi aştığınız anlamına gelebilir.

-Rüyada yatağınızın kirlendiğini görmek, bazı şeylerin tehlikede olduğu anlamına gelebilir. Şu anda bir ilişkiniz varsa, partnerinize takdir edildiğini hissettirmek için ekstra çaba gösterin. Bekarsanız kiminle çıktığınıza dikkat edin veya bir süreliğine flört etmeye tamamen ara verin.

-Yatak rüyaları aynı zamanda ev konforunun sembolüdür. Rüyada yatakta kaka görmek, yakın gelecekte ev yaşamınızda zorluklarla karşılaşacaksınız anlamına gelebilir.

-Rüyada umumi bir tuvalete veya halka açık bir yerde dışkılamak, aşırı bir güven sembolüdür. Kaka çoğu zaman utanç ve kırılganlık ile ilişkilendirildiğinden bilinçaltınız size bu iki şeyden etkilenmediğinizi söylüyor. Dünyanın geri kalanının hakkınızda ne düşündüğünü umursamadan kendinize dikkat etmeye hazırsınız anlamına gelir.

-Rüyada kahverengi kaka görmek bilinçaltınız size büyümenin önemini hatırlatıyor demektir. Kahverengi toprağın ve Toprak Ananın rengidir. Bu rüya size büyümeniz gerektiğine dair bir hatırlatma olabilir.

Örneğin, rüyanız kahverengi dışkıyı temizlemeye veya ondan kurtulmaya odaklıysa, bu hayatta ilerlemekte olduğunuz anlamına gelir. Ancak rüyanızda duvarlarınızın kahverengi kakayla kaplandığını görüyorsanız, muhtemelen kendinizi boğulmuş hissediyorsunuz ve bu durumu aşmanız gerekiyor.

-Rüyada hardal rengi kaka görmek, çocukluğunuzdan gelen bir şeyin bilinçaltınızda derin bir etkisi olduğunu gösterir. Bunun üstesinden gelmek için içinizdeki çocuğa sarılın. Bunun en kolay yolu eğlenceli ve çocuksu aktivitelere katılmaktır. Arkadaşlarınızla parmak boyamayı, şarkı söylemeyi veya oyunlar oynamayı deneyin.

-Rüyada beyaz kaka görmek genellikle bilinçaltınızdan gelen bir şeyin sizi incittiğini gösterir. Geçmiş travmalardan iyileşmek ve büyümek için kendinize zaman ayırın. Rüyada Beyaz çoğu zaman saflığın ve temizliğin rengidir.

-Rüyanızdaki kırmızı kakakötü durumların üstesinden gelmek için, sevdiklerinize ve etrafınızdaki dünyaya daha fazla şükran göstermeniz gerektiğini anlatıyor olabilir. Kırmızı son derece yüksek titreşimli bir renktir. Genellikle başka bir kişiye duyulan sevgiyi, tutkuyu ve takdiri temsil eder. Kırmızı kaka, gelecekteki romantik çabalar için de iyi bir işaret olabilir.

-Rüyanızda kakanız siyahsa, muhtemelen çok fazla öfke, üzüntü veya alaycılığa maruz kalıyorsunuz demektir. Bu olumsuzluk ya dışkınızın sembolize ettiği verimli büyümeyi bozuyor ya da zaten hoş olmayan bir durumu daha da kötüleştiriyor olabilir.

-Yeşil kaka genellikle finansal istikrarın bir işaretidir. Mavinin sakinleştirici ve sarının fırsatçı ve neşeli güçlerini birleştiren yeşil renk, genellikle hem fiziksel hem de mecazi anlamda güvenlikle ilişkilendirilir.

-Rüyada yeşil kaka görmek gelecekte güvenli gelir kaynaklarına delalet eder. Yeşil kaka, bazen de sağlığınıza da dikkat çekebilir. Çünkü, yeşil genellikle sağlıklı gıdaların ve ilaçların reklamını yapmak için kullanılır.

Yorumlar