KUPA DORT ve KUPA KRALI

Kupaların Dörtlüsü tarot kartı, ilgisizliği, can sıkıntısını ve hoşnutsuzluğu temsil eder. Kupa Dörtlüsü bize etrafımızdaki fırsatların farkında olmamız ve onları hafife almamamız gerektiğini hatırlatır.

-Şu anda durumunuzdan sıkılmış ya da ilgisiz hissediyor olabilirsiniz. Ama, eğer uzatılan eli tutmaya açık olursanız sizi bekleyen yeni olasılıklar var. Mevcut ruh halinizden çıkmak için risk almalısınız.

-Kupaların Kralı, duygusal olgunluğu, şefkati ve bilgeliği temsil eder. Kupa Kralı duygusal istikrar ve dengenin sembolüdür. Kupa Kralı bize başkalarıyla ilişkilerimizde duygusal açıdan olgun ve şefkatli olmamız gerektiğini hatırlatır.

-Akıllı kararlar verebilmek için sezgilerinizi dinlemeli ve duygularınızın farkında olmalısınz. Kupa Kralı, bilgeliğin ve içsel gücün sembolüdür. Hayatınızdaki zorlukların üstesinden gelebilmek için bu nitelikleri geliştirmeniz gerekiyor.

-Kupa Dörtlüsü ve Kupa Kralı kombinasyonu, duygusal farkındalık ve olgunluk ihtiyacını temsil eder. Kupa Dörtlüsü, mevcut durumunuzdan sıkıldığınızı veya hoşnutsuzluğunuzu ve yeni olasılıklar aramanız gerektiğini gösterebilir. Kupa Kralı, başkalarıyla ilişkilerinizde duygusal açıdan olgun ve şefkatli olmanız gerektiğini öneriyor.

-Bu kombinasyon aynı zamanda aklı başında kararlar vermek için sezgilerinizi dinlemeniz ve duygularınızın farkında olmanız gerektiğini de gösteriyor.

-Gerçekten ihtiyacınız olan şeyin ve duygularınızın farkında olun. Yeni olasılıklara açık olun. Yaşamın zorluklarıyla başa çıkabilmek için duygusal olgunluğunuzu ve bilgeliğinizi geliştirin.

-Kupaların Dörtlüsü ve Kupa Kralının gölge kartı İmparator'dur. Bu kombinasyon kontrol altında tutulan duyguların olduğu gibi kabul edilerek yönetilmesi gerektiğini ifade eder. Kupa 4 İmparatorun duygusal yönünü temsil ediyor. Bu kral ilerleme zamanı gelene kadar duygularının kontrolünü elinde tutmaya ve duygularına teslim olmamaya kararlı görünüyor.

-Kupa Kralı bu kombinasyonda sizi çok düşündüğü halde, ilişkinin yönünden emin olana kadar duygularını gösterme konusunda ihtiyatlı davranıyor. Çünkü, geçmişte derin yaralar aldı ve aynı şeyleri tekrar yaşamaya gücü yok. Bu kişi size karşı sevgi dolu hisseden ve sizi korumak isteyen babacan birisidir.

Yorumlar