KILIC 3 ve ASIKLAR

-Kılıçların Üçlüsü ve Aşıklar tarot kombinasyonu, zor bir dönemden geçtiğinizi, ancak ilerlemenizi engelleyen şeyler yüzünden harekete geçmekte zorlandığınızı gösteriyor.

-Belki, birisi size ihanet etti, belki de işler umduğunuz gibi gitmemiş olabilir. Durum ne olursa olsun, işlerin yakında düzelecektir. Aşıklar kartı, engellerin aşılmasından sonra geldiğiniz noktada gerçek duygusal tatmini temsil eder.

-Kılıç Üçlüsü ve Aşıklar kombinasyonu şu anda aşk hayatınızda bazı acı ve üzüntülerin mevcut olduğunu söylüyor. Ama, fazla endişelenmeyin! Birlikte ortaya çıkan bu 2 kart aynı zamanda bu zor zamanların geçeceğine delalettir.

-Kılıç Üçlüsü kederi ve gönül yarasını temsil eder. Bu da ilişkiler söz konusu olduğunda bazı dürtüsel davranışlarda bulunmanıza neden olabilir. Ancak dürtüsel hareket etme isteğinize direnmelisiniz. Çünkü, bunlar durumun daha komplike hale gelmesine yol açabilir. Bunun yerine, halihazırda sahip olduğunuz şeylere odaklanın!

-Aşıklar tarot kartı, Adem ile Havva'yı cennette birlikte tasvir etse de, onların sonunda itaatsizlikleri nedeniyle Cennet'ten kovulduklarını unutmayın. Aşıklar tarot kartı genelde aşk ve ilişkilerle bağlantılı olsa da, her ilişkinin mutlu masumiyetten sert gerçekliğe geçişin zorluklarına dayanamayacağı anlamına gelir.

-Tarot açılımlarında birlikte ortaya çıkan bu iki kart ilk bakışta aşk ve ilişkiler için olumsuz gibi görünse de, cesaretinizi yitirmeyin! Bu engeller duygusal doyuma giden yolda aşılması gereken küçük bir tümsektir.

-Hangi yöne gideceğinize kendiniz karar verin ve ilerleyin. Çünkü, size boş umutlar vermek istemediğim gibi hayallerinizi kıran birisi konumunda olmak istemem. Unutmayın! Hayat her zaman iyi şeylerden ibaret değildir.

-Eğer, ilişki sizin en yüksek hayrınıza hizmet etmiyorsa, bitirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu acı verici bir karar olabilir, ancak kendi refahınıza ve mutluluğunuza öncelik vermelisiniz. 

-Kılıçların Üçlüsü duygusal acı ve ızdırap ile ilgilidir. İş ve finans yaşamında Kılıç Üç ve Aşıklar tarot kombinasyonu, bir ortaklıkta yanlış seçimlerin yarattığı gerilimi gösterir. Bazen, baştan kaybetmek sonradan daha fazla kazanmanız için bir motivasyon olur. Bu nedenle ne kendinizi ne de başkalarını suçlamayın işinize bakın.

-Bu kartların kombinasyonu diyor ki; iş ve finans hayatında kesin olarak başarısızlık diye birşey yoktur. Çünkü, kaderinizin gidişatını çabalarınız ve kararlarınız değiştirecektir. Çok çalışmayı seçerseniz, sonuçta umudun galip geleceğini göreceksiniz. Ayrıca, seçimlerinizin sadece sizi değil çevrenizdeki diğer insanları da etkilediğinin farkında olun.

Yorumlar