HERMIT ve KOMBINASYONLARI

-Hermit tarot kartında dağlar, başarıları ve büyümeyi temsil eder. Bir elinde feneri, diğer elinde bastonu ve Kukuletalı cübbesiyle, dağın zirvesinde duran Hermit, tefekkür etmenin ve tek başına elde edilmiş başarının göstergesidir. Bu duruş, bilgeliğin, en yüksek hakikat için, çabalayarak kazanılabileceğini ifade ediyor.

-Hermit'in sakalı, otoritenin ve saygın büyüklerin simgesidir. Hermit'in sol elinde tuttuğu bastonu, bilinçaltının gücünü, cübbesi ise, ruhun ölümsüzlüğünü temsil eder. Hermit'in bastonu 'Ataerkil bir baston'dur' ve inisiyasyon yolunda kullanılır.

-Gri renkli Kar, Hermit'in içe dönük doğasını, içten dışa yansımanın bilgeliğini, meditasyonu ve aynı zamanda, iç dünyanın dış dünyadan, daha önemli olduğunu sembolize eder.

-Hermit'in arkasında ki kasvetli gökyüzü ve kıyafetlerindeki renkler, siyah ile beyaz arasında var olan bütün olasılıkları ifade eder.

-Fenerdeki altı köşeli yıldız, şeytanlara hükmetme ve hayvanlarla konuşma gücünü sembolize eden, Süleyman'ın Mührüdür. Altı köşeli yıldız, aynı zamanda, kişinin gerçek ruhsal yolunda olduğunu da gösterir.

-Fener, Hermit'in önündeki yolun tamamını değil, sadece, küçük bir kısmını aydınlatır. Bu, Hermit'in yolculuğuna adım adım ilerlemesi ve her şeyin bir anda ortaya çıkmayacağını kabul etmesi gerektiğini gösteriyor.

-Hermit olmak, başkalarının yolunu aydınlatan öncü birisi olmaktır. Dış dünyadan görünmeyen Hermit'in fenerinin parlak ışığı, iç dünyanın aydınlanmasını sembolize ediyor. Başı hafif öne eğilmiş olan bu öğretmenin fenerinin ışığı, parlak bir şekilde parlıyor ve sahip olduğu tüm bilgiyi temsil ediyor.

-Hermit, Başak burcu tarafından,  Başak Burcu, Merkür tarafından yönetilir. Merkür, duygusal olmayan ve nesnel düşünceyi temsil eder. Algılamayı, dili, yazmayı, düzenlemeyi, araştırmayı, konuşmayı, her türlü öğrenme deneyimini ve öğrenme stilini yönetir.
-Ek olarak, Merkür, verilerin, telekomünikasyonun, bilgisayarların, yazılımların, elektronik aletlerin, posta hizmetlerinin, nakliyenin ve her türlü ulaşımın değerlendirilmesini de yönetir.

-Hermit, psikolojik olarak hassasiyetlerin arttığı ve değerinizi, hizmet ve sıkı çalışma yoluyla kanıtlamanız gerektiği bir döneme işaret eder.

-Başak burcu tarafından yönetilen Hermit, bedenin bakımı ve saflaştırılmasıyla ilgilenir. Bu enerji, beden ve zihindeki her türlü kirliliği ortadan kaldırır ve kişiliği iyileştirir.

-Kova burcuyla ilgili olan Hermit ise, zihinsel işlevlerin enerjisini getirir ve 'yüksek akıl' tarafından temsil edilir. Kova Burcu, Hermit'e, geleceği düşünen bir mucit olma enerjisi verir.

-Hermit, bir öncüdür. Hermit, yeni başlangıçların başlayabilmesi için tamamlanma ihtiyacını gösteren 9 sayısının enerjileriyle bağlantılıdır.

-9 rakamı, numeroloji de en yüksek sayıdır. 9 yaşlı ruhun ve insanlığa hizmetin sayısıdır. 9 rakamı, sonsuz evrensel sevginin ve inancın, evrensel ruhsal yasaların, karma kavramının, ruhsal aydınlanmanın ve ruhsal uyanışın, ışık çalışanlarının ve ışık işçilerinin sayısıdır.

-Hermit tarot kartı, yalnız vakit geçirmeyi, yalnız kurt olmayı, içine dönmeyi, manevi rehberlik aramayı ve iç gözlemi temsil eder. Hermit olmak demek, aradığımız cevapların kendi içimizde olduğunu bilmektir. Hermit, sizi temsil ediyorsa tavsiyenizi almak için diğer insanlar size çekilecektir.

- Hermit tarot kartı, bazen, size yol gösterici bir öğretmeni, bazen, başkalarına öğretmen olmayı temsil edebilir. Bazen de, kendinizi hem öğretmen hem de öğrenci olduğunuz bir durumda bulabilirsiniz. Yani, hem bilgi biriktiriyor hemde bilgeliğinizi ve tavsiyelerinizi paylaşarak başkalarına yol gösteriyor olabilirsiniz.

-Hermit, kendinizin en iyi öğretmeninin, gene kendiniz olduğunu söylüyor. Zihninizi susturursanız, sizinle konuşan Tanrı'nın sesini duyacaksınız. Ancak, bu, pratik gerektirir. Yalnız bir ortamda meditasyon, bu konuda ustalaşmanın anahtarıdır.
-Aşk ve ilişkilerde Hermit, zamanla gelişen derin bir ilişkiyi ifade eder. Genellikle, bir süre arkadaş olduktan sonra gelişen, duygusal bir ilişkiden bahseder. Hermit, eşinize veya ailenize enerji harcadığınız kadar, kendinize de enerji aktardığınızdan emin olmanız gerektiğini hatırlatır.

-Birisinin hayatında parlayan ışıksınız, ama, bunu yapmaya devam etmek için kendinize de zaman ayırmalısınız. Herkesin, herşeyi olamazsınız. Düşünmek, düşüncelerinizi toplamak ve merkezinize bağlanmak için, kendinize zaman ayırın. Ancak, bu şekilde ailenizin refahı ve kendi refahınız arasında, sağlıklı bir denge kurabileceksiniz. Evliliğinizde ve diğer ilişkilerinizde, kendinizi ihmal edecek kadar kaybolmayın.

-Finans ve kariyer okumalarında ortaya çıkan Hermit, çalışmaya olması gerekenden daha fazla odaklandığınızı gösterebilir. Kendinizi, tamamen maddi arayışlara adamak yerine, dengeyi bulmak için ruhsal gelişiminiz üzerinde de çalışmalısınız.

-Hermit tarot kartı, okumak, öğretmek, yazmak, yayınlamak ve mentorluk alanlarındaki kariyerleri temsil edebilir. Bazen, bir antika satıcısından da söz edebilir. Yeni bir iş arıyorsanız, konfor alanınızdan çıkmanın yollarını keşfedin ve bir işi güvence altına almanın yeni yollarını bulmak için, başkalarıyla işbirliği yapın.

-Hermit tarot kartı, Evet ve Hayır sorularında büyük olasılıkla Hayır'dır. Ancak, bu, gelecekte istediğiniz şeye sahip olamayacaksınız anlamına gelmez. Yeni bir başlangıç yapmadan önce, bazı hazırlıkların yapılması gerekiyor.

-Aradığınız cevap dışarda değil, içinizdedir. Gerçekliğinizi değiştirebilirsiniz. Ama, önce, şuanda içinde bulunduğunuz durumun farkına varın. Ardından, derinlemesine analiz ve araştırma yapın. Sonra, işe, kendinizi içten dışa değiştirerek başlayın. Unutmayın! "Yumurta dıştan kırılırsa yaşam son bulur; içerden kırılırsa yeni bir yaşam başlar."

-Hermit tarot kartı, bazen, kişinin bırakmakta zorlandığı bir gönül yarasından sözedebilir. Bu kişiler, hiç kimsenin kendisini gerçekten anlayamayacağını zanneder. Bu yüzden de, kendi içine saklanır ve arkadaşlığı romantik ilişkilere tercih ederler. Hatta, yalnızlık içinde yaşamayı bile seçebilirler.

-Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, Hermit, genellikle, duygularını gizli tutan bir kişiden bahseder. Bu kişi, çoğu zaman, en derin duygularını kimseyle paylaşamayacağını hissettiği için, duygularını kendi içinde saklar. Çünkü, genelde, tek başınadır ve kendini savunmasız hissettiği için, kişisel ilişkilerde tekneyi sallamaktan hoşlanmaz.

-Hermit kişileri, yaşının ötesinde bilge olan, gerçek bir yaşlı ruhu temsil eder. Genelde, hakikat ve aydınlanma için, manevi bir arayış içindedirler. Okuma, yazma, öğretme ve mentorluk yoluyla içlerindeki ışıkla bağlantı kurarlar ve hayatı büyük bir gizem olarak görürler.
-Hermit kişileri, yalnız başına çok fazla zaman harcar. Yalnız olduklarının farkındadırlar, ancak, kendilerini yalnız hissetmezler. Zamanlarını, genellikle, yazarak ve okuyarak geçirdikleri için, yalnızlık içinde gelişirler.

-Hermit insanlarının hassasiyetleri yüksektir. Gerçek değerlerini çok çalışma ve hizmet etme yoluyla kanıtlamak isterler. Bazen, büyük resmi görmek yerine, gereksiz ayrıntılara takılıp kalarak, kendilerini çok titiz ve aşırı eleştirirler.

-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Hermit, kristaller hakkında bilgi edinmek ve rehberler ile çalışmak veya meditasyon gibi aktiviteler aracılığıyla, ruhsal çalışmalara odaklanmanızı önerir.

-Bu, çok kişisel bir süreç olduğu için, muhtemelen kendinizi biraz izole etmeniz gerekecektir. Ancak, bunun mutlaka kötü bir şey olmadığını unutmayın! Ruhsal titreşiminizi yükselttiğinizde, sağlığınız, ilişkileriniz ve mali durumunuz da dahil olmak üzere, günlük yaşamınızdaki her şey iyileşecektir.

-Ters konumda Hermit, kendi başına çok fazla zaman harcadığı ve çok yalnız olduğu için, 'gerçeklik üzerindeki hakimiyetini kaybeden' birisini temsil edebilir. Bu kişilerde, içgörü yoktur. Genelde, çarpık ve kötü bir tarafları vardır.

-Ters Hermit kişilerinde, genellikle, sınır eksikliği vardır. Bazen, oldukça izole edilmiş yaşarlar. Bazen de, kendi kafa karışıklığı durumunu analiz etmek için, çok fazla zaman harcarlar. Bu kişilerin zihinleri, kendilerine, bedenlerine ve yaşamlarına yönelik eleştiri ve yargılamalarla doludur.

-Ters Hermit'in feneri söndüğü için, kişi kaygı içindedir ve karanlığa gömülür. Hatta, bu kişiler ışıktan korktuğu için, karanlıkta kalmayı kendileri seçer.

-Ters konumda Hermit, gerçeklikten kopmanın tüm olumsuz taraflarını temsil eder. Bu kart, sorunlardan ve duygulardan kaçmamanız, paranoyanın ve korkunun adımlarınızı yönlendirmesine izin vermekten kaçınmanız konusunda bir uyarıdır.

-Ters Hermit kartı, konsantrasyon, hafıza eksikliği ve zihinsel yeteneklerle ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir. Ayrıca, bu kişilerde rehberlik ve bilgelik eksikliği vardır. Aldıkları kararlar, genelde aptalca ve safçadır.

-Ters konumda Hermit tarot kartı, kısıtlanmış ve sabitlenmiş bir fikir veya inanç sistemine takıntılı birini gösterir. Bu kişiler, entelektüel olarak başkalarının kendilerini uyarmasına ihtiyaç duyarlar. Kendi başlarına bırakıldıklarında, genellikle, kendilerini tamamen değersiz ve yalnız hissederler.

-Ters Hermit, yanlış tavşan deliğine girmiş birinden söz edebilir. Bu kişiler, kendisini batıl bir inanca kaptırmıştır ve gerçeği görmekte zorlanırlar. Aslında, derinlerde, başka bir yol olduğunu bilirler. Ama, önce, yanıldıklarını kabul etmeleri gerekir.

-Ters konumda Hermit, bazen, kaybolan veya çalınan eşyalar konusunda bir uyarı olabilir. Bazen, kötü öğütler veren veya aldatan birisini, bazen de yardım tekliflerini reddeden birisini temsil edebilir.

-Ters Hermit, içe dönüklüğün, sahtekarlığın ve aldatmanın, ilişkilere gölge düşürebileceğini ifade eder. Ayrıca, hayatınızın gidişatını değiştirme vaktinin geldiğinin veya yeni bir yere taşınmanız gerektiğinin bir göstergesi de olabilir.

-Her ne kadar zor görünse de gerçeği kabul etmek ve gerçek duygularınızla yüzleşmek önemlidir. Bu şekilde davranmak, ilerlemek, büyümek ve iyileşmek için yeni fırsatları keşfetmenizi kolaylaştıracaktır.

HERMIT KOMBINASYONLARI

HERMIT ve KUPALARIN IKILISI

-Hermit, iç gözlem, yalnızlık ve bilgelik ile ilişkilidir. Kendini yansıtma ve keşfetme, içsel rehberlik arama ve dikkat dağıtıcı şeylerden, uzaklaşma vaktini gösterir.

-Kupaların İkilisi ise, genellikle, romantik ortaklıklar veya yakın arkadaşlıklarla ilişkilendirilen, derin duygusal bağı, karşılıklı çekiciliği ve uyumu ifade eder.

-Hermit ve Kupaların ikilisi tarot kombinasyonu, iç gözlem ve kendini keşfetmek için, part nerinizle yakınlığınız ve kişisel alanınız arasında, denge bulmanız gereken bir ilişkiyi veya bir durumu temsil eder. Bu kombinasyon, duygusal olarak bağlı hissetmek ve kişisel yansıma için özel alana ihtiyacınız olduğu anlamına gelir.

-HERMİT ve ŞEYTANtarot kombinasyonu, hayatınızda ilerlemenize engel olan, her türlü engelin ortadan kalkacağını ve verdiğiniz mücadelenin zaferle sonuçlanacağını ifade ediyor.

-Bu kombinasyon Hermit'in bilgeliğine sahip olduğunuz için veya bir uzmandan rehberlik aldığınız için, Şeytan'ın ayartmalarından etkilenmeyeceksiniz ve Şeytana pabucunu ters gidereceksiniz anlamına geliyor. Hayatınızın kontrolü elinizde çabalarınızın ödülü büyük olacak.

Hermit + Apdal: Yeni öğretmen. Okula dönüş.

Hermit + Sihirbaz: Çevrimiçi dersler. Çevrimiçi öğretim.

Hermit + Büyük Rahibe: Bir kütüphane. Gizli kitap. Gizli öğretiler.

Hermit + İmparatoriçe: Bir geri çekilme. Evden çalışmak.

Hermit + İmparator: Liderleri eğitmek. Okul müdürü.

Hermit + Büyük Rahip: Bir keşiş. Kutsal bir erkek/kadın. Dini öğretiler.

Hermit + Aşıklar: Aşk mektupları. Online randevu.

Hermit + Savaş Arabası: Öğretmek için seyahat edin. Yazma ve öğretmede başarı olmak.

Hermit + Güç: Tutkunuzu bir kitaba dönüştürmek. Fikirlerinizi yayınlamak. Yayıncılık.

Hermit'in sürekli karşınıza çıkması: Öğretmene öğretmek. Öğretmen öğrenci oluyor. Lisansüstü çalışmalar.

Hermit +Kader Çarkı: Hayatınızı değiştirecek bir öğretmenle tanışmak.

Hermit + Adalet: Hukuk danışmanı. Yasal tavsiyeler.

Hermit + Asılmış Adam: Sanat ve müzik öğretmek. Emekli öğretmen.

Hermit + Ölüm: Dönüşümsel Öğretiler. Çocukken öğrendikleriniz/bildikleriniz.

Hermit + İtidal: Dengeli bir öğretmen, iyileşen bir öğretmen.

Hermit + Şeytan: İş becerilerini, bilgisayar ve BT becerilerini öğretmek. İş planları.

Hermit + Yıkılan Kule: Manipülasyon.

Hermit + Yıldız: Devlet memuru.

Hermit + Ay: Bir yazar. Yazı.

Hermit + Güneş: Büyükanne ve büyükbabalar. Çocuklar için öğretmen. Mutlu öğretim.

Hermit + Yargılama: Liderliği öğretmek, siyaseti öğretmek.

Hermit + Dünya: Dünya öğretmeni.

Hermit + Asa Ası: Yeni çağ.

Hermit + Asa Üçlü: Çevrimiçi mağaza.

Hermit + Asa Yedilisi: Öğretmek için doğmak.

Hermit + Asa Sekizlisi: Elektronik. Bilgisayarlar. Telekomünikasyon.

Hermit + Asa Şövalyesi: Başkalarının yolunu aydınlatan herşey.

Hermit + Asaların Kraliçesi: Kendi markanızı yaratmak.


Hermit + Kupa Ası: Yeni bir dil öğrenmek.

Hermit + Kupa İki: Geçmiş yaşam aşkı.

Hermit + Kupa Yedi: Birisiyle çevrimiçi bağlantı kurmak.

Hermit + Kupa Sekiz: Gerçeği aramak. Çözülmemiş bir vakayı çözmek.

Hermit + Kupa On: Manevi metin.

Hermit + Kupaların Kralı: Bir gazeteci.


Hermit + Tılsım Ası: Yeni araştırma.

Hermit + Tılsım Beş: yalnızlık.

Hermit + Tılsım Dokuz: Kendine güvenen bir öğretmen.

Hermit + Tılsım Kralı: Manevi bir girişimci.


Hermit + Kılıçların Dörtlüsü: Meditasyon çalışması.

Hermit + Kılıç Altılısı: Uzak bir yere seyahat edin.

Hermit + Kılıç Şövalyesi: Modern dünyada yaşayan yaşlı bir ruh.

Yorumlar