ASIKLAR ve KILICLARIN UCLUSU TAROT KOMBINASYONU

-Aşıklar tarot kartı iki seçenek arasında yapılması gereken bir seçimi temsil eder. Bu kart sadece romantik aşkla ilgili değil, aynı zamanda kariyer, aile veya arkadaşlık gibi hayatın her alanında seçim yapmakla ilgili olarak ortaya çıkabilir.

-Aşıklar, birliği, uyumu ve dengeyi temsil eden bir karttır. Bize seçeneklerimizi dikkatlice tartmamız ve verdiğimiz her kararın sonuçlarını önceden düşünmemiz gerektiğini ifade eder.

-Kılıç Üçlü tarot kartı kalp kırıklığını ve üzüntüyü temsil eder. Duygusal acı ve ıstırabı temsil eden bu kart, aynı zamanda bir kayba veya ayrılığa neden olan üçüncü bir tarafın neden olduğu ihaneti de temsil edebilir.

-Aşıklar ve Kılıçların Üçlüsü, bir ilişkide derin bir duygusal çatışma olduğunu gösterir. Aşıklar kartı ilişkinin bir zamanlar istikrarlı ve sevgi dolu olduğunu gösterirken. Kılıç Üçlüsü, anlaşmazlığa neden olan bazı ihanet veya acı verici olayların yaşandığını gösterir.

-Bu kombinasyon, ilişkinizde zor bir kararlarla karşı karşıya olduğunuzu ve büyük bir gönül yarası olabileceğini gösterir. Çoğu zaman, partnerlerden birinin diğerine duygusal acı yaşatacak zor bir karar vermek zorunda kalacağı anlamına gelir.

-Aynı zamanda, iki sevgili arasında veya iki yol arasında bir seçim yapılması gerektiğini işaret edebilir.

-Aşıklar ve Kılıç Üçlüsü kombinasyonu, bir ilişkinin kritik bir noktada olduğuna ve kişinin seçimleri ve sonuçları hakkında dikkatlice düşünmesi gerektiğine dair bir uyarıdır. Acı verici olsa da, gerçeğinizle yüzleşin ve en doğru kararı alın. Sonuçta, bunun herkes için bir iyileşme ve büyüme getireceğini bilin.


-Ters Aşıklar uyumsuzluğu ve bağlantı eksikliğini gösterirken, Kılıç Üçlüsü derin duygusal acıyı ve üzüntüyü ifade eder. Bu kartların birlikteliği, romantik bir ilişkinin sadakatsizlik veya aldatma nedeniyle acı verici bir şekilde sona ermesini temsil eder.

-Bu kombinasyon, ilişkilerde mutlu masumiyetten sert gerçeğe geçişi temsil eder. Partnerler ilişkilerine daha yakından bakmalı ve duygusal zarar verebilecek kişilere karşı dikkatli olmalıdır.

-Ters konumda Aşıklar tarot kartı, sevgilinizle bazı ciddi sorunlar yaşıyor olabileceğiniz veya birbirinize tam olarak bağlı olmadığınızın büyük bir tehlike işaretidir. Aranızda belki güven, belki de yakınlık veya iletişim eksikliği olabilir. Belki de, partnerinize karşı sevgi hissetmiyorsunuzdur. Her durumda bu kart ilişkinin zorda olduğunu gösterir.

-Kılıç Üçlüsü, ihanet, ayrılık ve duygusal acıyla ilgilidir. Bu kart, duygusal olarak zor bir dönemden geçtiğinizi ve bunu atlatmanın kolay olmayacağını ifade ediyor. İlişkiler söz konusu olduğunda Kılıçların Üçlüsü bazı dürtüsel davranışlarda bulunmaya sebep olabilir. Ancak, dürtülerle hareket etme isteğine direnmelisiniz. Çünkü, durum daha da içinden çıkılmaz bir hale gelebilir. Bunun yerine, halihazırda sahip olduğunuz şeylere odaklanın.

Yorumlar