ASALARIN IKILISI ve ASALARIN DORTLUSU - KUPA DORTLUSU ve KUPA DOKUZLUSU

Merhaba,

Hayatımda içinden çıkamadığım bir durum var, hangi yöne ilerleyecegimi bilemiyorum, geçmişe sarıp duruyorum ve çok çok uzun bir süredir bu durumdayım. Bunun için kart  çektim.
Yorumlarsaniz memnun olurum🙏🏻💙
Pismanim, bütün fırsatları kaçırdım ne yapacağım ? Degnek ikilisi ve değnek dortlusu
Karar veremiyorum nasıl karar vereceğim? Kupa dortlusu
Cezalandırılıyor muyum ben bunları neden yaşıyorum? Kupa dokuzlusu.

-Asaların İkilisi ve Asaların Dörtlüsü kombinasyonu iki kat pozitiflik ve iki misli fırsat demektir. Bu 2 kartın kombinasyonu ileriye dönük planlamayı, disiplinli ve çok çalışmanın ardından gelen zaferi ve kutlamaları temsil eder.

-Bir sonraki adımlarınız konusunda kendinizi sıkışmış veya kararsız hissediyorsanız, Asaların İkilisi sizi konfor alanınızın dışına çıkarak hayatınızın kontrolünü elinize almaya ve gelecekteki başarınızın yolunu açmak için cesur hamleler yapmaya bir çağrıyor.

-Asaların İkilisi ihtiyacınız olan vizyona ve cesarete sahip olduğunuzu, Asaların Dörtlüsü başarının ardından gelen kutlamaları temsil ediyor.

-Birlikte ortaya çıkan bu 2 kart, sıkı çalışma ve bir kararlılık döneminin ardından, sağlam temeller üzerine inşa edilmiş bir başarının ve tatmin döneminin mesajını verirken, aynı zamanda güven içinde heyecan verici ve cesur yeni planlar yapma zamanının da geldiğini işaret ediyor.

-Asa 2 ve Asa 4 tarot kartlarının anlamlarını birleştirin sonra demlenmesini bekleyin ve ardından bu lezzetli çayın her yudumunu keyifle için. Çünkü, Asaların Dörtlüsü ister bir düğün, ister bir mezuniyet, ister kariyer hayatında olsun zaferinizi kutlamak için bir partiye hazır olmanız gerektiğinin bir göstergesidir. Bu başarıyı gelecekte daha büyük başarılarılara ilerlemek için bir ivme olarak kullanın.

-Sonuç olarak, Asa 2 ve Asa 4 kartlarının birlikteliği cennette yapılan bir anlaşma gibidir. Sevinç, kutlamalardan gelen motivasyonu ve hırs zamanının sinyalini verir. Hedefleriniz için çabalamaktan asla vazgeçmemeniz gerektiğini size hatırlatıyorlar.


-Asaların 4'lüsü ve Kupa 4'lüsü tarot kartı, duygusal kutlamaların güçlü bir kombinasyonunu temsil edebilir. Bir yandan geri dönüşü ve kutlamaları, aile ve arkadaşlarla bir araya gelmeyi, coşkulu buluşmaları anlatır. Öte yandan, genellikle sürpriz hediyeler kisvesi altında, sinsice gizlenebilen ilgisizliğin ve tatminsizliğin oldukça çabuk ortaya çıkabileceğini bize hatırlatır.

-Kupa 4'lü, mevcut koşullarınızda ilgisizliği ve tatmin eksikliğini gösterir. Size neşe getirmeyen bir işte, bir ilişkide ya da maddi konularda sıkışıp kaldığınızı hissediyorsanız, durumunuzu yeniden değerlendirip bir değişiklik yapmanın zamanı gelmiş demektir. Hayatınızda neşe ve tatmin bulmanın tek yolu ailenizl, arkadaşlarınız veya topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmaktır.

-Birlikte ortaya çıkan Asa 4 ve Kupa 4 tarot kartları aşk hayatınızda, ilişkiniz bir çöküş yaşıyorsa yeniden canlanabilir, ya da nişan veya düğün gibi bir kutlama ile yeni bir sayfaya işaret edebilir.Bu toplantılar aşk ve romantizmden başka bir şeye odaklansa bile, ortak faaliyetler ve kutlamalar yoluyla ilişkinizin güçlendiğine işaret edebilir.

-Sorunları tartışmak için zaman ayırın ve partnerinizin bakış açısını dinlemeye açık olun. Herhangi bir kopukluk hissetmenize rağmen yeniden bağlantı kurabiliyorsanız, sürpriz bir hediyeyle duygularınız ve bağınız beklenmedik şekilde yenilenecektir.

-Birlikte ortaya çıkan İki dörtlü, rutinlerde bunaldığınızı ve kendinizi kapana kısılmış gibi hissettiğiniz izlenimi veriyor. Hayatınızda daha fazla özgürlük ve eğlence alanı yaratın, kendiliğinden gelişen olaylar anında, tutkularınızın peşinden gitmeye kendinize izin verin.


-Kupa Dörtlüsü, ilişkilerinizde gerçekten önemli olan şeylere odaklanmak için bazı fırsatlara hayır demenizin gerekli olabileceğini öne sürüyor. Hedeflerinize öncelik verin ve kendinizi çok fazla dağıtmamak için planlarınıza ve çizginize sadık kalın.

-Kupa Dokuzlusu aşk hayatına pozitif enerji getirir. Büyük bir memnuniyeti temsil eder. İlişkinizin gelişebilmesi için rahatlık yaratmaya devam edin. Sevgiyi canlı tutmanın anahtarının gevşemek değil, bakım olduğunu unutmayın.

-Kupa 4'lünün ardından ortaya çıkan Kupa 9'lu kendinizi tatminsiz ve kayıtsız hissediyor olabileceğinizi, ancak karşınıza çıkan beklenmedik hediyeler karşısında kendinizi hoş bir sürprizle karşı karşıya bulabileceğinizi işaret ediyor.

-Birlikte orta çıkan bu 2 kartın hayatınıza beklenmedik mutluluklar getireceğini ve hayallerinizi gerçekleştireceğini bilin. Kupaların Dokuzlusu sürprizlerin habercisidir. Sürpriz hediyeler ve yenilenmiş tutkularla eski bağlantıda yeni başlangıçlara ve keşfedilen yeni mutluluklar bekleyin.

Yorumlar