SEYTAN ve KUPA PRENSI TAROT KOMBINASYONU

-Şeytan, Arkana Majör tarot kartlarından biridir. Bu kart, baştan çıkarıcılığı, bağımlılığı, materyalizmi ve esareti, yani insanın karanlık yönlerini sembolize eder. Şeytan tarot kartı, kendinizi kapana kısılmış hissettiğinizi veya dış güçler ya da bağımlılıklar tarafından kontrol edildiğinizi gösterebilir.

-Arkana Minör kartlarından biri olan Kupaların Prensi ise, duygusal derinliği ve yaratıcılığı temsil eder. Açık kalpli ve duygusal gelişim potansiyeline sahip olmakla ilgilidir. Bu kart yeni başlangıçları, yaratıcılığı ve sezgiyi sembolize eder.

-Şeytan ve Kupaların Prensi tarot kombinasyonu, duygularınıza veya yaratıcılığınıza bağlı zor bir durumla olduğunuzu gösterir. Belirli bir duyguya ya da ilişkiye bağımlı olduğunuz için kendinizi kapana kısılmış hissediyor olabilirsiniz.

-Belki, sizi yıpratan bir ilişki veya bağımlılıkla karşı karşıya kalmış veya sizi olumsuz etkileyen birisine veya bir şeye karşı takıntı haline gelen duygusal bağınızdan kurtulmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

-Belki de, kendi içinizdeki şeytanlarla mücadele ediyorsunuz ve kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenizi engelleyen, kendi kendine olumsuz konuşma veya kendinden şüphe etme duygularıyla uğraşıyorsunuz.

-Kupaların Prensi duygusal gelişim potansiyeline sahip olduğunuz anlamına gelse de, burada Şeytan'ın varlığı sizi geride tuttuğu için ilerleyememez, gelişemezsiniz ve büyüyemezsiniz.

-Bu kombinasyon, sizi geride tutan zincirlerden kurtulmaya, duygusal ve yaratıcı potansiyelinizi ortaya çıkarmaya yönelik bir çağrıdır.

-Kupaların Prensi kalbinin sesini dinlemekle, Şeytan ise bağımlılıklarla ilgilidir. Bazen, içki veya uyuşturucu gibi birşeyi ilk kez deneyerek onun bağımlısı olan birisini, bazen takıntıya dönüşme tehlikesi olan bir aşkı temsil edebilir.

-Bazen de, masum görünen ama sonunda şeytanın pazarlığıyla sonuçlanan bir tür teklif veya fırsat içeren bir akran baskısı söz konusu olabilir. 

-Bu kombinasyon, artık büyüme zamanının geldiğini ve davranışlarınızı kontrol altına almanız gerektiğini işaret ediyor.

-Şeytan ve Kupaların Prensi aşk ve ilişkilerde, sizi duygularınıza ve ilişkilerinize karşı dikkatli olmaya, geride tutan zincirlerden kurtulmaya, duygusal ve yaratıcı potansiyelinizi ortaya çıkarmaya yönelik bir çağrıdır.

-Kupaların Prensinin mesajı çocuk sevgisidir. Bu kart, aynı zamanda yaratıcılık ve büyüme potansiyelini temsil eder.

-Şeytan ise esaret, kontrol ve kötü meseleler ile ilgilidir ve Kupaların Prensinin potansiyel yaratıcılığını ortaya koymasına ve büyüme potansiyeline erişmekte zorlanmasına sebep olur.

-Kupaların Prensi, gerçek aşk konusunda yetersizliğe, aynı zamanda büyüme, olgunlaşma ve aşk hakkında daha fazla şey öğrenme ihtiyacına işaret eder.

-Şeytan ise, kendini sınırsız özgür bırakmanın sonunda kendinize veya diğer insanlara zarar vereceğini, öz disiplinin daha iyi sonuçlara yol açacağını ifade eder.

-Yetişkinlerle bir ilişki kurabilecek kadar olgun olmayan, henüz gelişme çağında ve olgunlaşmamış kızlar yetişkin erkeklere veya çılgın oğlanlar yetişkin kadınlara takıntılı olabilir.

-Bu kombinasyon, olgunlaşmamış birisinin yetişkin birisine ilk aşkını temsil etse de, kendisi yetişkin bir birey olduğunda bu kişi asla istemeyeceği birisidir.

-Bu kartların kombinasyonu büyümek ve gelişmek, büyürken de duygusal davranışlarınızı kontrol altına almanız gerektiği hakkında bir uyarıdır.

Yorumlar