KILICLARIN IKILISI ve AY

-Kılıçların İkilisi tarot destesi içinde bir Küçük Arcana kartıdır ve karar almak zorunda olduğunuz bir durum karşısında seçenekleri dikkatlice tartmanız gerektiğini ifade eder. Bu zor bir seçim olduğu için, ani ve dürtüdel hareket etmekten kaçınmalı, seçeneklerinizi değerlendirmek için zaman ayırmalısınız.

-Ay tarot kart ise bir büyük arkana kartıdır. Sezgiler, bilinçaltı ve bilinmeyen ile ilişkilidir. Bu kart genellikle belirsizlik, kafa karışıklığı veya duygusal çalkantı zamanlarını temsil eder. Her şeyin göründüğü gibi olmadığı ve mantık veya akıl yerine sezgiler tarafından yönlendirildiğiniz bir durumu gösterebilir.

-Birlikte ortaya çıkan bu kartlar, Kılıç İkili'den dolayı zor bir seçim ile karşı karşıya olmayı, Ay tarot kartından dolayı sezgiler ve bilinçaltı ile ilişkilidir. Aynı zamanda bir karar verirken kafa karışıklığı ve belirsizlik hissini temsil eder. Dolayısıyla, bu kartların kombinasyonu sadece mantıksal akıl yürütmek yerine, farkındalık ve denge gerektiren bir kararla karşı karşıya olduğunuzu gösteriyor.

-Sonuç olarak, Kılıçların İkilisi bir çıkmazda hissetmeyi, Ay belirsizlik ve kafa karışıklığını temsil eder. Hayatınızda şu anda, muhtemelen o kadar çok şey oluyor ki bir kafa karışıklığı topuna düşmek çok kolay!

-Bir yol ayrımında bulunuyorsunuz ve pasif bir duruş sergilemek yerine geleceğiniz ile ilgili önemli bir karar vermek zorundasınız. Ne istediğinizi biliyorsunuz, ancak duygularınız doğrultusunda hareket etmenin doğru olmadığının da farkındasınız. Kalbinizi ve duygularınızı geri çekin ve iç sesinizi dinleyin. Sezgilerinize güvenin ve size söylediği şeyi yapın.

-Kılıçların İkilisi ve Ay tarot kartlarının birlikteliği aşk ve ilişkilerde bir uyarı işaretidir. Bu kombinasyon, geleceğinizde bir çıkmazda kalmak ile ilgili bir kafa karışıklığı yaşadığınızı gösteriyor. Kalbinizi dinleyerek pasif bir duruş sergilememek ve hayatınızın kontrolünü belirsizliklere teslim etmemek için sezgilerinizi dinleyin. ve sezgilerinize güvenin.

-Kılıçların İkilisi, çelişkili durumlarla uğraşırken tarafsızlığın gerekli olduğunu ifade ediyor. Kendinizi ortada kalmış hissedebilirsiniz. Ancak, nerede durduğunuz konusunda şeffaflığınızı korumalı ve akıl oyunlarından kaçınmalısınız. Ayrıca, karşı tarafın akıl oyunlarına karşı da dikkatli olmalısınız.

-Öte yandan Ay tarot kartının aşk ve ilişkilerde olumsuz etkisi vardır. Duygularınızın sizi yanıltabileceği konusunda bir uyarı olarak ortaya çıkar. Bu kart danışan kişiyi kıskançlık duygularına ve incinmelere karşı bir uyarı olarak ortaya çıkar.

Yorumlar