ASALARIN ONLUSU ve KILICLARIN ONLUSU



-Tarot destesi içinde 10 numaralı kartlar, bir döngünün sonunu, tamamlanmayı ve tamamlanmanın ardından gelen yenilenme zamaanını temsil edebilir. Eğer, 2 adet Onlu kart birlikte ortaya çıktıysa, bu bir döngünün sona erdiğine veya bir sürecin sona yaklaştığına, ya da, bir şekilde yeni bir döngünün başladığına dair önemli bir mesajdır.

-Asaların Onlusu, hedefine ulaşmak isteyen kişinin, ekstra bir sorumluluk yüklendiğini belirtir. Asaların Onlusu ezici bir yükü, sorumluluğu veya mücadeleyi gösterir. Kişisel gelişimi engelleyen ve kişinin kendi kendine yüklediği, yükleri temsil eder. Aynı zamanda, bir limite ulaşıldığını belirtir ve aşırı yükün olumsuz sonuçlarına karşı, bir uyarıdır.

-Kılıçların Onlusu ise, sonları, ihaneti ve kaybı temsil eder. Duvarlar yıkılır, ortam harabeye döner ve bir ilişki veya bir yaşam tarzı aniden, geri dönüşü olmayacak bir şekilde sonlanır. Bu kart, yaşamınızın zor bir aşamasını temsil etse de, artık yeni bir döngü başlayacaktır.

-Asaların Onlusu ve Kılıçların Onlusu tarot kombinasyonu, ani ve kesin bir sona yol açan, yenilgi veya ihanetle sonuçlanan önemli bir yükü, mücadeleyi veya sorumluluğu gösterir. Bu yük, çok fazla taahhüt altına girmek ve verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanmakla ilgilidir.

-Bu durum gerçekçi bir yol haritasına sahip olmadığınız için, kendinizden veya dış baskılardan kaynaklanmış olabilir. Sonuçta, baskılar ve taşıdığınız yükün ağırlığı, artık dayanılamayacak dereceye gelmiştir.

-Asaların Onlusu, çok ağır bir yükü taşımak için sürdürülen mücadeleyi temsil eder. Kılıçların Onlusu ise, bir ilişkinin, bir işin, bir inanç sisteminin veya kişinin yaşamının önemli bir yönünün, ihanete bağlı olarak kaybını temsil edebilir.

-Bu kartların kombinasyonu, mücadelenin kontrolden çıktığını ve yükü bırakıp yeni başlangıçlar aramanın vaktinin geldiğini gösterir. Kapıyı sıkı sıkı kapatıp, üstüne bir de kilit vurmayı ve geri dönmemeyi ifade eder.

-Asaların Onlusu ve Kılıçların Onlusu tarot kombinasyonu, ani ve dramatik bir sona götüren ve dayanılmaz hale gelen, profesyonel veya kişisel bir mücadeleyi temsil edebilir. Kişisel bir yenilgiyi veya ihanetle sonuçlanacak kadar uzun süre, bir yükü taşıdığınızı ifade edebilir.

-Bu kombinasyon, bazen, ciddi yaralanma, hastalık ve hatta ölüm olasılığını gösterebilir. Bazen de, bir özgürlük olasılığı duygusuna yol açan, zor bir durumdan kurtulmayı temsil edebilir.

-Asaların Onlusu ve Kılıçların Onlusu, danışan kişiyi zorlayan ve potansiyel olarak hayatını değiştiren bir durumu temsil eder. Dramatik bir son, ihanet veya kayıp yaşıyor olsanız da, zorlukların içinden daha güçlü bir şekilde ortaya çıkacağınızı ve her şeyin üstesinden geleceğinizi, size hatırlatır.

-Aşk ve ilişkilerde Asaların Onlusu, danışan kişinin tüm sorumlulukları ve yükleri tek başına taşımak zorunda kaldığını, kendini yorgun hissettiğini veya bağlantıyı sürdürmek için, fazladan çabalamanın strese neden olduğunu ifade eder.

-Kılıçların Onlusu ise sonları temsil eder. Danışan kişinin ihanete uğramış veya onarılamaz derecede incinmiş hissetmesine neden olabilecek, acı verici bir kapanışı belirtir. Eğer, kişi partnerine yakınlaşmak için çok zaman harcadıysa ve buna rağmen duyguları karşılık görmüyorsa, o zaman yeni bir yolda ilerleme vakti gelmiştir.

-Sonuç olarak, bu tarot kombinasyonu aşk ve ilişkilerde, aşırı yükümlülüklerin getirdiği çöküşü temsil eder. Çevrenizdeki herşey çökünceye kadar, kendinize çok fazla yüklendiğinizi gösterir. Artık, umursanmadığınızı bile bile ve körü körüne bu yolda ilerlemek yerine, sınırlarınızı belirleme ve öz bakımınıza dikkat etme zamaanı gelmiş demektir.

Yorumlar