TILSIM 10, TILSIM 9, GUNES ve KUPA ASI

Soru:Yeni bir ilişkiye başlama niyetinde görüştüğüm kişi ile niyet edip kart seçtiğimde tılsım onlusu, tılsım dokuzlusu, güneş ve kupa ası çıktı. Sizce bu kişiyle ilişkiye başlamalımıyım uyumumuz nasıl olacaktır.

-Tılsımların Onlusu, bolluğu, güvenliği, mirası ve uzun süreli başarıyı temsil eden bir karttır. Bu kart aile, servet ve aile bağları hakkında önemli bir mesajlar taşır.

-Tılsım 10 tarot kartı, bir kuruluşun uzun vadeli zenginlik birikimiyle gelen güvenlik duygusunu vurgular. Tılsım Onlusu, kişinin finansal güvenlik ve istikrara kavuştuğu ve bunun sonucunda ailesinin ve gelecek nesillerinde ihtiyaçlarının karşılandığı ideal bir durumu temsil eder.

-Tılsımların Dokuzlusuise kişinin hayatında ciddi yankı uyandıran bir karttır. Değip değmeyeceğini bilmeden yıllarca bir tek maaşa çalışarak elde ettiği başarı sonunda, kendini rahatlamış hissetmesi ve emeğinin meyvelerinin tadını çıkarmak ve konforu yaşamak için, güvende olduğu inancına sahip olması kolay başarılacak birşey değildir.

-Tılsım 9, başarı, kendi kendine yeterlilik ve bağımsızlık, bolluk ve finansal güvenlik ile ilişkili bir karttır. Bu kart mutlu, halinden memnun ve içinde bulunduğu durumla barışık olan bir kişiyi temsil eder.

-Bu kişi finansal istikrar ve güven noktasına ulaşan ve bunun sonucunda hayatın zevklerinden keyif almaya odaklanan birisidir. Bu kart aynı zamanda başarıyı, lüksü ve dünyevi zevklere düşkünlüğü ifade eder. Tılsım Dokuzlunun temsil ettiği kişi, zenginliğini elde etmek için çok çalışmış, hayattaki güzel şeylerin tadını çıkarmış ve doyum noktasına ulaşmış birisidir.

-Tılsım 10 ve Tılsım 9 birlikteliği zenginliği, bağımsızlığı ve güçlü aile bağlarını temsil eder. Finansal istikrarı sağlamak için çok çalışmış ve bunun sonucunda başarıları güvende olan bir kişiyi gösterir.

-Bu kombinasyon bir kişinin veya bir çiftin kendilerinin ve ailelerinin bu gün olduğu gibi gelecekte de bağlarının güçlü olacağını ve finansal güvenliğinin garanti olduğunu temsil eder.

-Tılsım 10 ve Tılsım 9 kartları aynı zamanda sizin ve partnerinizin karşınıza çıkacak yeni fırsatları ve ödülleri ifade ediyor. Bu kombinasyon, başarılarınız takdir edileceğini ve zenginliğin getirebileceği zevklerin tadını çıkarma zamanının geldiğini hatırlatır.

-Ayrıca, güvende olduğunuzu ve sevgiyle çevrili olduğunuzu ifade ediyor. Hem kişisel hem hem de profesyonel yaşamınızda önemli başarılara sahip olacağınızı gösteriyor. Sonuç olarak, bu kartların birlikteliği başarının, finansal istikrarın ve güvenliğin getirdiği, partnerlerin kendileri ve sevdikleri için müreffeh ve bereketli bir yaşam yarattığını gösterir.

Ek olarak, bu kombinasyon birlikte uyumunuzun gelecek için de başarı ve mutluluk potansiyeline sahip olduğunu, birlikte yeni başarılar ve mutluluklar için cesaret verici olacağını ifade ediyor.

-Güneş, bu ilişkinin olumlu ve güçlü enerjisini tanımlıyor ve seçtiğiniz tüm bu kartların birlikte ortaya çıkması gerçekten çok heyecan verici. Güneş, Altın elementi ile ilişkilidir. Güneş yeni bir başlangıcı ve/veya yeni bir doğuşu temsil eder. Güneş umutttur, hayat verir. Güneş, ışık, enerji, neşe ve sevginin kartıdır.

-Tılsım 9'lunun yanında Güneş tarot kartı, mutlu, başarılı ve lüks bir aşk hayatının işaretidir. Bu iki kartın birlikteliği, çok ihtiyaç duyulan istikrar ve finansal güvenliğin sağlandığı dengeli bir ilişkiyi temsil ediyor.

-Güneş, sizin ve sevgilinizin ortak duyguları paylaştığınızı gösterirken, aynı zamanda ilişkiye sevinç mutluluk ve pozitif enerji getiriyor. Tılsımların 9'lusu, ilişkinizi başarılı kılacak kaynaklara sahip olduğunuzu bilmenin rahatlığını yaşadığınızı, Güneş olumlu enerjileri ve iyiliği temsil ediyor.

-Tılsım 9 ve Güneş tarot kartları size partnerinizle birlikte hayatın lüks detaylarının tadını çıkarma şansı veriyor. Bu, birbirinize karşı düşünceli ve nazik olmak, hediyelerle birbirinizi şımartmak veya egzotik ve heyecan verici yerlere romantik kaçamaklar yapmak veya aynı hobileri paylaşmak anlamına gelebilir.

-Güneş ve Kupaların Ası muhteşem bir tarot kombinasyonudur. Bu iki kart başarıyı, yaratıcılığı, iyimserliği, birbirini sevmeyi ve duygusal ödülleri temsil eder. Bu kartlar gerçek aşktan bahseder. Mevcut ilişkiyi derinleştirmek için güzel bir zamanda bulunduğunuzu işaret eder.

-Güneş kartı, antik mitolojilerde yükselen ve her şeyi gören kutsal varlıkları temsil eder. Kişinin gerçek benliğini hem herkes hem de kendisi için ortaya çıkarmasını sembolize eder. Güneş kartının üstündeki çıplak çocuk masum ve dürüst bir ilişkiden, en büyük aşkların kartı Kupaların Ası ise sınırsız aşk ve zenginlikten bahseder.

-Güneş ve Kupa Ası yeni başlangıçlardan, mutluluktan ve bolluktan bahseden güçlü bir kombinasyondur. Bu kombinasyon, gelecekte de duygusal tatmin ve ruhsal gelişim dönemine gireceğinizi ve bağlarınızın daha da güçleneceğini işaret ediyor.

-Aynı zamanda sizi sınırlayan eski kalıplardan ve inançlardan kurtulmanız, büyüme ve dönüşüm için yeni fırsatları değerlendirmenizi öneriyor.

-Kupaların Ası ile birlikte Güneş'in enerjisi daha büyük mutluluk ve doyuma giden doğru yolda olduğunuza güvenmenizi, başarının, neşenin ve canlılığın elinizin altında olduğunu, işaret ediyor.

-Güneş ve Kupaların Ası ilişkilerde bağların güçlenmesi bolca mutluluk ve bolca romantizm anlamına gelir. Güneş pırıl pırıl parlıyor ve sohbet edecek o kadar çok konu var ki! Hatta birbirinizin ruh eşi olduğunuzu düşünüyorsunuz.

-Ayrıca, bu kartların birlikteliği bir hamilelik anlamına da gelebilir. Çünkü, Güneş eril enerji Asaların Ası dişil enerji ile ilgilidir ve bu kartların birlikteliği bir yaradılışın başlangıcını temsil ederler.

Yorumlar

Filiz dedi ki…
Soru: Benimle arasında neden duygu paylaşımı olsun istiyor?
Çıkan kartlar:
1-Tılsım 5
2-Joker
3-Kupa Prensi
4-Kılıç 8
*Bu kartlar ne anlama geliyor,yorumlamada yardımcı olabilir misiniz?