SIHIRBAZ ve KADER CARKI

-Sihirbaz ve Kader Çarkı, kişisel güç temalarını keşfetmek ve bunları kendinize ait hale getirmek için özel bir fırsata sahip olacaksınız anlamına gelir.

-Sihirbaz zeka, eylem, tezahür ve bir dönüşüm kartıdır. Bu kart, bir şeyleri gerçekleştirebilmek ve var olmayan şeyleri var edebilmek için, ihtiyacınız olan donanıma sahip olduğunuzu temsil ediyor.

-Kader Çarkı ise kişisel gücün sınırlarını temsil eder. Tekerlek sürekli hareket halinde olduğu ve döndüğü için, bir gün iyi olan ertesi gün kötü olabilir. Bu kart, kaynaklarımız ve becerilerimiz ne olursa olsun, hayatta tahmin edemeyeceğiniz veya kontrol edemeyeceğiniz bazı dış etkenler olduğunu bize hatırlatır.

-Bu kombinasyon size herşeyi yapamayacağınızı, ancak yapabildiklerinizin hala bir anlamı olduğunu h.

-Kader Çarkı kişileri uyum sağlama konusunda çoğu kişiden daha güçlü bir yeteneğe sahiptir. Çünkü, İşlerin bir anda değişebileceğini bilir ve en iyisini yapmak için mevcut şartlar ile uyum içinde harekete geçebilir.

-Sihirbaz ise, aniden orijinal fikirler ortaya koyan veya karmaşık planları hiç zorlanmadan hayata geçirebilen türden birisidir. Bu yetenek büyük ölçüde alışılmadık şeyleri deneme ve sadece ne olacağını görme isteğinden kaynaklanır. Tüm projeleriniz başarılı olmayacak ama sorun değil! Her yeni girişim size değerli bir şey öğretecektir.

-Sihirbaz ve Kader Çarkı kombinasyonu olumsuz konumda karşınıza çıktığında, bazı fırsatlar ve ödüllerin yanısıra engelleri de gösterir. Bu kombinasyon size herşeyi yapamayacağınızı, ancak yapabildiklerinizin hala bir anlamı olduğunu hatırlatır.

Sihirbaz ve Kader Çarkı olumsuz konumda karşınıza çıktığında

1. Sihirbazın büyüsü altında olduğunuz için, aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Eğer, işler kötü giderse, bunun tamamen sizin hatanız olduğunu varsaymak kolaydır. Ancak, çoğu zaman durum böyle değildir.

-Her anı etkileyen çok fazla bilinmeyen faktör ve güç vardır ve bunların hepsine hazırlanmanız mümkün değildir. Sorumluluğunuzun sınırlarının farkında olmak önemlidir.

2.Yaptığınız şeyin fark yaratıp yaratamayacağınız konusu belirsiz olduğu için gerçek gücünüzü hatırlamak, sınırlarının farkında olmak ve akıllıca kullanmak başarıyı getirecektir.

3. Sihirbaz ve Kader Çarkı tarot kombinasyonunda Sihirbaz etkisi, kendinizi çevrenizdeki insanlardan daha üstün ve önemli görmenize neden olabilir. Yeteneklerinize diğerlerinden daha çok güveniyor olabilirsiniz. Ancak, hikayenize sahip çıkarken bile, diğerlerinin sadece yardımcı karakterlerden daha fazlası olduğunu kabul edin. Çünkü, eşit olarak çalışmak daha büyük başarı elde etmenizi sağlayacaktır.

Sihirbaz ve Kader Çarkı Tarot Kombinasyonu karşınıza çıktığında

1. Unutmayın ki “bu da geçecek.”

İyi veya kötü hayatın her aşamasının bir son kullanma tarihi vardır. Bu gerçeğe ilişkin farkındalığınızı geliştirmek, anın güzelliğini takdir etmenize yardımcı olacaktır. Şu anda deneyimlediğiniz şeyin sonsuza kadar süreceği inancına çok fazla takılıp kalırsanız gerçeklikten kopabilirsiniz. Bu varsayıma meydan okumak ve her anın geçici doğasına değer vermek çok önemlidir.

2. Merakınızın peşinden gidin.

Bu kombinasyon, her işte usta olmanın ancak hiç bir şeyin ustası olmamanın bir versiyonudur. Her işte usta olan biri hiçbir işte usta değildir, ancak çoğu zaman bir işte usta olandan daha iyidir." Başka bir deyişle, çok yönlü olmanın faydası var!

Hiçbir yeteneğinizde sonsuza dek usta olmanıza gerek yok. Belirli bir hobiyi ömür boyu sürecek bir uğraş haline getirmenize gerek kalmadan takip edin ve eğer karşınıza başka hoş bir şey çıkarsa, o içgüdüyü de takip edin! Sizi büyüleyen ne varsa, kısa bir süreliğine de olsa araştırmaya değer.

3. İhtiyaç anında başkalarının yanında olun.

Kendi kendine takıntı eğiliminizi ortadan kaldırmak için etrafınızdakileri desteklemek akıllıca olacaktır. Arkadaşlarınızın, ailenizin ve tanıdıklarınızın nasıl olduğuna dikkat edin. Eğer zorlanıyorlarsa, onlara bir kulak verin. Eğer, stresliyseler yüklerini hafifletmeyi teklif edin. Bol yetenekleriniz sadece kendiniz için değil, aynı zamanda sevdiklerinizin de hizmetinde olabilir.

Yorumlar