KUPA 7 ve SIHIRBAZ

-Kupa 7 vaatler ve halüsülasyonlar ile ilgilidir. Boğaz köprüsünü satmak gibi, size hile olma olasılığı yüksek vizyonlar ve hayaller sunar.

-Tarotta ki 7'ler beklemek ve değerlendirmek ile ilişkilidir. Sihirbazın sahip olduğu, tek başına kontrol sahibi olan kişinin komuta gücüne sahip değildir.

-Kupaların 7'lis kartında seçeneklere dikkat ederseniz. Bardaklar havada uçuşurken, adam seçeneklere büyülenmiş gibi bakar. Ancak, bunların hileli olma olasılığı yüksektir ve Sihirbaz'da olduğu gibi kişinin kontrolünde değildir.

-Kupaların Yedilisi Akrep Burcundaki Venüs gibi yorumlanabilir. Bu kart yanılsamayı, kafa karışıklığını, çok çeşitli seçeneklere ve fikirlere sahip olmayı veya hayalleri temsil eder.

-Sihirbaz ise, İkizler ve Başak burçlarını yöneten Merkür ile ilişkilidir. Odaklanmayı, iradeyi uygulamayı, hokkabazlığı, ustalığı ve beceriyi temsil eder. Ancak, aynı zamanda hile veya aldatmayı da içinde bulundurduğunu unutmayın. Genelde, doktorlar, eczacılar, veterinerler ve okültistlerle ilgili bir karttır.

-Kupa 7'li ve Sihirbaz kartlarının her ikisinde de seçenekler vardır. Kupa 7'li de 7 seçenek, Sihirbazın masasının üstünde su, toprak, hava ve ateş olmak üzere 4 seçenek bulunur.

-Kupa 7 hayaller kurduğunuz ve planlar yaptığınız bir anı gösterir ve bu kartta bir kararsızlık duygusu vardır. Sihirbaz ise temel oluşturup planlarınızı hayata geçirdiğiniz andır

-Kupa 7'lisinde ki seçenekler dünyevi konular ile ilgilidir. Kupa 7'lisinde bir kararsızlık duygusu vardır ve seçenekler arasında çok dikkatli karar vermelisiniz.

-Sihirbaz kartı bir Arkana Majör kartıdır ve daha yüksek bir makam ile maneviyatla bağlantlıdır. Dolayısıyla, Sihirbaz'ın masasının üstünde sizin seçim yapabileceğiniz değil, yaratmanıza olanak sağlayacak unsurlara sahiptir.

-Bunun anlamı, arzularınızı gerçekleştirmek için seçimlerinizin gerçekleriniz ile uyum içinde olmasınz dikkat etmeniz ve akıllıca yapmanız gerektiğini unutmayın.

-Kupa 7 vaatler ve halüsülasyonlar ile ilgilidir. Boğaz köprüsünü satmak gibi, size hile olma olasılığı yüksek vizyonlar ve hayaller sunar.

-Sihirbaz, belirli bir hedef doğrultusunda çalışır. Elindeki kaynaklarla ne yapacağını çok iyi bilen, çok zeki ve çok yetenekli bir kişidir.

-Kupaların Yedilisi izleyen kişidir ve kontrol eksikliği vardır. Sihirbaz ise öz kontrol ve öz disipline sahiptir. Sihirbaz kendini izleten kişidir.

1-Bu kartları kombinasyonu hayalini kurduğunuz fikirleri gerçeğe dönüştürmek.

2-Yeni bir proje için ihtiyacınız olan tüm malzemeleri toplamak ve işleri yürütmek.

3-Bilinç bulanıklığı veya kafa karışıklığının ardından hedeflerinizi netleştirmek.

4-Seçenekler arasında tek bir hedefe ilerleme konusunda karar vermek

5-Sizin bir başkasına veya çevrenizdeki birinin size kasıtlı olarak aldatıcı ve kafa karıştırıcı yalanlar söylediğinin farkına varmak.

6-Bu kartların aşırı yönleri hem manipülasyon hem de yanıldığının farkına varmak anlamına gelebilir.

7-Ayrıca, bu kombinasyonda Kupa 7 internet ile ilgilidir ve Sihirbaz internette iş yapmak ile ilgili planlarınızı hayata geçirmekle ilgili olabilir.

-Bu şekilde kombinasyonlar karşınıza çıktığı zaman hemen sonuca varmamaya çalışın. Çünkü, bu her şeyden endişe etmenize neden olur!

-Çünkü, doğru perspektiften bakıldığında bu kombinasyon, kişinin seçenekleri üzerinde düşündükten sonra son derece güçlü bir yaratım zamanını işaret edebilir.

-Kupa 7 hayaller ve planlar Sihirbaz ise gerçekler ile ilgilidir. Ne kadar başarılı olacağınız seçimlerinizin ne kadar geniş vizyon sahibi olmanıza ve disiplinli çalışmanıza bağlıdır.

-Kupa 7 vaatler ve halüsülasyonlar ile ilgilidir. Boğaz köprüsünü satmak gibi, size hile olma olasılığı yüksek vizyonlar ve hayaller sunar.

Yorumlar