KUPA 7 ve KUPA 4

-Kupa 7'isi tarot kartı illüzyonları ve baştan çıkarıcılığı temsil eder. Yılan, kale, mücevher, ejderha, bulut, defne çelengi ve figür gibi farklı nesnelerle dolu 7 Kupanın önünde duran insan figürü için, her fincan farklı bir olasılığı veya cazibeyi temsil eder. Ancak, bunların hepsi dikkati gerçeklikten uzaklaştıran yanılsamalardır.

-Kupa 7'lisi bir kararsızlık, kafa karışıklığı veya belirsizlik dönemini gösterebilir. Birey birçok seçenek veya fırsatla karşı karşıya olabilir. Ancak, bunların hepsi onu gerçeklerden uzaklaştırıyor.

-Kup 7 gerçekçi olmayan beklentilere sahip olan veya gerçeklikle bağlarını kaybetmiş bir kişiyi temsil eder.

-Kupa 4'lüsü genellikle kişi kendisini bunalmış hissettiğinde veya bir sonraki adımın ne olacağından emin olmadığında ortaya çıkar.

-Kupa 4, ilerlemeden önce duyguları işlemek için biraz yalnız kalmaya ihtiyacı olmak anlamına gelir. Bu kart kişinin duyguları ve sezgileriyle daha derin temasa geçmek için sosyal yaşamdan uzaklaştığını gösterir.

-Aşk ve ilişkilerde ortaya çıkan bu kart, daha önce ilişkisinde meydana gelen bir anlaşmazlık ve aynı seviyede bağlantı kuramaması olabilir.

-Ancak, Kupa 4'ü aynı zamanda motivasyon duygusunu ve büyüme potansiyelini de ifade eder. İşlerin göründüğü kadar kötü olmadığını ve gelecekte işlerin iyileşme potansiyeli olduğunu gösterir. Zor zamanlarda bir yaratıcılık kıvılcımına yol açar.

-Kupa 7'li ve Kupa 4+lü tarot kombinasyonu, mevcut durumunuzda kendinizi tatminsiz ve ilgisiz hissettiğinizi gösterir. Yapacak çok fazla seçeneğiniz olmasına rağmen, bunlardan herhangi birine bağlı kalmakta zorluk çektiğinizi hissedersiniz.

-Ayrıca karar vermeye yönelik herhangi bir girişim ile ilgili sürpriz hediyeler veya dikkat dağıtıcı şeylerle karşılaştığınız için, bu durum karar vermenizi daha da zorlaştırdığını farkedersiniz.

-Bu tarot kartların kombinasyonu, karar vermeden önce seçeneklerinizi düşünmek ve değerlendirmek için biraz zaman ayırmanızı öneriyor. Böylece sizin için en iyisinin ne olduğu konusunda bilinçli bir karar verebilirsiniz.

-Aşk hayatınızdaki Kupa7'li ve Kupa 4'lü tarot kombinasyonu, mevcut romantik ilişkinizde bir ilgisizlik ve tatminsizlik döneminin sinyali verebilir. İlişkide kendinizi isteksiz hissettiğinizi, partneriniz ve geleceğinizle ilgili herhangi bir karar vermekte zorlandığınızı gösterir.

-Bazen, bir dönüm noktasında kafası karışmış ve önünüzdeki yol konusunda kararsız olabilirsiniz. Önünüzdeki seçeneklerin miktarı karşısında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Ancak, karar vermek için acele etmeyin ve iyi düşünülmüş bir seçim yaptığınızdan emin olun.

-Bazen de, hayatınıza giren yeni deneyimler, fırsatlar veya insanlar gelebilir. Bu kişilere yazmakta acele etmeyin. En doğru kararı vermek için kendinize zaman tanıyın. İstekleriniz hakkında dikkatli bir şekilde düşündüğünüzde ve açık fikirli davrandığınızda bu aynı zamanda bir kendini keşfetme ve beraberinde getirebilir.

-Kupa 7'li ve akaupa 4'lü iş ve finans konularında, mevcut işinizden veya gelirinizden memnun olmadığınız halde, herhangi bir değişiklik yapmak için çana göstermediğiniz anlamına gelebilir. Bu, mevcut mali durumunuzu değiştirme konusunda motivasyon eksikliği ve genel bir durgunluk hissi ile karakterize edilebilir. Kupaların 7'si aynı zamanda, mali durumunuz ve işiniz söz konusu olduğunda size çok fazla seçenek sunulabileceği gerçeğini de temsil edebilir.

-Önünüze bu kadar çok seçenek sunulduğunda enerjinizi nereye yönlendireceğinizi bilmek zordur ve bu da bir belirsizlik hissine neden olur. Bu da kararsızlık, kaynaklarınızın potansiyelini değerlendirememenize, maddi durumunuz veya işinizle ilgili önemli bir değişiklik yapamamanıza yol açabilir.

Yorumlar