ASILMIS ADAM ve ASALARIN SEKIZLISI

-Asılmış Adam, ilk bakışta uğursuz veya rahatsız edici görünebilir, ancak aslında olaylara yeni bir bakış açısıyla bakmanız gerektiğini size hatırlatır.

-Asılmış Adam, dünya görüşünü duraklatıp, gerçekten ihtiyacı olanı dışa yansıtarak uyum içinde hareket etmesi gerektiğini kabul ediyor. Bu kart, kişiyi eski kalıpları bırakmaya ve yeni düşünme biçimlerini benimsemeye teşvik eder.

-Asaların Sekizlisi, genellikle hızlı ve ani bir hareketin, ilerlemenin veya başarının işareti olarak tarot açılımlarında ortaya çıkar. Bu kart, danışan kişiyi harekete geçmeye ve önüne çıkan fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmaya teşvik eder.

-Asaların 8'lisi, iş veya gönül meselelerinde olayların hızla gerçekleştiğini ve iyi haberlerin hızla size doğru geldiğini söyler. Bu kart genelde en fazla 8 haftalık bir zaman dilimini öngörür.

-Asaların Sekizlisi ve Asılmış Adam tarot kombinasyonu değişimin yaklaştığını ve hızlı gerçekleşeceğini işaret ediyor. Asılmış Adam, kişiyi yeni bir bakış açısına hazırlarken, Asaların Sekizlisi de fırsat ortaya çıktığında hızlı ve kararlı bir şekilde hareket etmeniz gerektiğini ifade ediyor.

-Asılmış Adam ve Asa 8'lisi, bilgeliğe ulaşmak için bakış açısı değişikliğini ifade eder. Bir duruma farklı bir açıdan bakarak, durumu hızlı bir şekilde anlayabilir ve herkes için faydalı olacak bir çözüme ulaşabilirsiniz.

-Asaların 8'lisi, iyi haberlerin her an gelebileceğini, dolayısıyla karar vermek için fazla zamanınız olmayacağını, Asılmış Adam, hızlı karar vermek için kişisel hayatınızdan fedakarlık yapmanızın bilgelikle ödüllendirileceğini söylüyor.

-Asılmış Adam işleri ağırdan almanızı ve yavaşlatmanızı, bu süreçte hayallerinizi ve planlarınızı tekrar gözden geçirmenizi öneriyor. Çünkü, belki de olaylara başkaldıran bir bakış açısıyla bakmanız gerekiyor olabilir.

-Çünkü, Asılmış Adam Neptün gezegeni ile bağlantılıdır. Hayatın vizyonları, kendimizi dışa yansıtmak ve nasıl ifade ettiğimiz ile ilgilidir. Daha derin bir düzeyde, bu tarot kombinasyonu, danışan kişinin harekete geçmeden önce, geri adım atması ve mevcut durumunu yeniden değerlendirmesi gerektiğini gösterir.

-Asılmış Adam bize ilerlemeden önce durup düşünmemiz gerektiğini hatırlatır. Asa Sekizlisi, soru soran kişi yeni bir bakış açısı kazandığında, hızla harekete geçmeye ve kendisine sunulan fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmaya hazır olması gerektiğini belirtir.

-Muhtemelen işinizde veya kariyerinizde çok iyi gidiyorsunuz, pek çok şey başardınız ve hâlâ da başarmaya devam ediyorsunuz. Son zamanlarda kişisel yaşamınızdan çok fazla fedakarlık yaptığınız için de düşüncelerinizde iddialı, iyimser ve coşkulu olabilirsiniz.

-Kişisel hayatınızdan yaptığınız bu fedakarlıkların ne kadar gerekli olduğunu biliyorsunuz. .Çünkü, şu anda yaşamakta olduğunuz deneyimler kendinizi daha iyi tanımanıza neden oluyor. Bu yüzden olaylara daha az materyalist daha çok manevi açıdan bakmalısınız

-Bu kendinizi biraz tembel gibi hissetmenize neden olabilir. Ancak, bu doğru değil. Çünkü, hayat sadece çok çalışmaktan ibaret değil, çevrenizde basit gibi görünen, mütevazi şeylerden keyif almakla ilgilidir.

-Ayrıca, yaşadığınız yer, gittiğiniz yerler, hobileriniz veya arkadaşlarınız hakkında ne kadar memnun olduğunuzu geleceğiniz ile ilgili ne kadar uyumlu olabileceğini veya olmayabileceğini tekrar değerlendirmeniz önemlidir.

-Sahip olduklarınızdan memnun musunuz, yoksa yapabileceğiniz küçük veya dramatik değişiklikler var mı? Bu seçimleri yapacak kişi sizsiniz ve geleceğinize yön verecek ayrıcalıklı bir konumdasınız.

-Seçimleriniz geleceğinizi belirleyecektir. Hayatın hem maddi kazanımlarını hem de manevi yönlerini düşünmeli, bu ikisini birleştirmek ve hayatınıza bir denge kazandırmak için kafa yorarak gelecek ile ilgili bir strateji geliştirmelisiniz.

-Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon, bir adım geriye çekilip duruma daha geniş bir perspektiften bakmamız gerektiğini hatırlatıyor. Bu kart, sizi farklı çözümleri düşünmeye ve aşk hayatınızda karşılaştığınız sorunları çözmek için yeni yaklaşımlar denemeye teşvik ediyor.

-Bilgelik ve anlayış kazanmak için mevcut inanç ve alışkanlıklarınızdan bazılarını feda etmeye veya değiştirmeye istekli olmanız gerekir. Yolunuza çıkabilecek yeni olasılıklara karşı açık ve esnek kalmak önemlidir.

-Bu kombinasyon aynı zamanda özellikle hava yoluyla seyahati de gösterebilir. Asa Sekizlisi hızlı hareket eden enerjiyi, Asmış Adam ise durumları benzersiz bir perspektiften değerlendirmeyi temsil eder. Bu kartların kombinasyonu, danışan kişinin fiziksel veya mecazi olarak yeni bir yere seyahat ediyor olabileceğini ve ileride olacaklara açık ve hazır olması gerektiğini öneriyor.

-Asılmış Adam ve Asaların Sekizlisi birlikteliği, yeni bir bakış açısı kazanmak, hızlı eylem ve kararlı değişimden bahseder. Bu kart kombinasyonu, yeni düşünme yollarını benimsemeye ve fırsatlar ortaya çıktığında sizi hızla harekete geçmeye hazır olmaya teşvik eder.

-Ayrıca, bu tarot kombinasyonu adım atmadan önce geri adım atmak ve mevcut durumunun yeniden değerlendirmesi gerekebileceğini de ifade eder. Asmış Adam ve Asa Sekizlisi bize değişimin ve büyümenin her zaman mümkün olduğunu hatırlatır. Umut ve iyimserlik mesajı verir.

Yorumlar