KILIC 9, ASA 9 ve KILIC 8


Soru: 3. kisiye olan duygu düşünce ve davranışını sordugumda ise Kılıç 9 değnek 9 kılıc 8 geldi.

-Kılıç 9, aşırı endişe, zihinsel yıpranmışlık ve bir çıkış bulamamak ve Asaların 9'lusu kaleyi korumakla ilgilidir. Danışan kişi kendisini uykusuz bırakan şeyleri muhtemelen 3. kişiden saklıyor ve bu da tükenmişlik hissine sebep oluyor olabilir.

-Bu 2 kart aynı zamanda 3. kişi ile aralarında mesafe olduğunu anlatıyor. Bu kartların yanına seçtiğiniz Kılıç 8 ise, sorunun çözümünü dışarda değil kendi içlerinde bulmalarını, birlikte ilerlemenin mümkün olmadığını ve yeni başlangıçlara hazır olmalarını öneriyor.

-Kılıç 9 ve Asaların 9'lusu kombinasyonu oldukça zor bir durumda olmayı gösterir. Kişi muhtemelen endişeli ve yorgun hissettiği için bazen işler ters gittiğinde oldukça savunmacı olacaktır. Bu tuzağa düşmemek için açık iletişim kurmak önemlidir.

-9'ların birlikteliği danışan kişiye olayların gidişatını izlemeyi bırakmayı, neyi kaçırdığını daha iyi görmesini, bu konuda neler yapılması gerektiğini bir an önce bularak harekete geçmesini öneriyor.

-Harekete geçtiğinde çıkacak kaos ve kargaşaya hazırlıklı olması, Asa 9'luda ki adam gibi kafasının yarılması riskini göze alması, ama gene de kararından ve yolundan dönmemesi gerekiyor.

-Asa Dokuzlusu ve Kılıç Dokuzlusu kombinasyonu, kişinin büyük bir çileden geçtiğini, kendini kaybolmuş, umutsuz ve güçsüz hissettiği bir duruma işaret eder.

-Kişi, muhtemelen uzun bir süre boyunca, onda derin psikolojik yaralar bırakan zor koşullarla mücadele etmek zorunda kalmış olabilir. Bu kombinasyon aynı zamanda kişiyi yolundan vazgeçmemeye de teşvik eder.

-Kılıç Dokuzlusu, dönüşüm sürecinden geçtiğinizi bilerek geçmişin sizi endişelendiren ve suçluluk duygusuyla tüketen aşılmaz engeller dikmesine izin vermemeniz konusunda bir uyarıdır. Asaların Dokuzlusu ise kararlılık, dayanıklılık ve ideallerinize tutunmanızı öneriyor.

-Sonuç olarak, Asa Dokuzlusu ve Kılıç Dokuzlusu kombinasyonu, zorluklarla birlikte büyüme sürecini temsil eder. Hayatınızda üstesinden gelinmesi imkansız gelen olayları anlamayı ve gözlemlemeyi öğretir.

-Kılıçların 8'lisi de danışan kişinin üstünde baskı olduğu için çözümsüz olduğunu sandığı meselenin aslında düşündüğünden fazla çözüm yolu olduğunu ifade ediyor.

-Asaların Dokuzlusu, bilinmeyenden korktuğu için kişinin ilişkilerini ve sınırlarını korumaya çalıştığını gösteriyor. Danışan kişi dış güçlerden gelebilecek potansiyel tehditler karşısında tetikte olmaya çalışıyor olabilir. Ayrıca, yakın olduğu kişilere karşı savunmasız hissediyor ve kendini korumaya çalışıyor olabilir.

-Öte yandan, Kılıç 8'lisi kartı, her ne kadar güvenli ve temkinli olmaya çalışıyor olsa da, kişiyi partneri ile gerçek yakınlıktan alıkoyuyor ve onu derinden içeri almasına engel oluyor olabilir.

-Değnek 9 ve Kılıç 9 tarot kombinasyonu, ördüğünüz duvarlara dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Çünkü, bunlar hem bir güvenlik kaynağı olduğu halde, hem de çözüm arayışlarında bağlantıya engel oluşturabilir.

-Bu kombinasyonda Kılıç 8'lisi, farkında olmadan danışan kişinin yanındaki kişiye güvenmediği için kendi kendisini içine hapsettiğini gösteriyor olabilir. Bu da çözüm arayışları sırasında birbirleriyle bağlantı kurmalarını engelleyebilir.

-Kişinin kendisini koruma ihtiyacının farkında kalarak, aynı zamanda bağlantıyı koparmayacak kadar kendisini açması önemlidir. Bunun için risk almak ve ördüğü bazı duvarları yıkması gerekir. Ancak, bu şekilde bulunduğu bu zor durumdan çıkabilir özgürleşebilir.

Yorumlar