ASALARIN IKILISI ve OLUM


-Değnek İkilisi genellikle yeni bir yolculuğun veya maceranın başlangıcını sembolize eden bir tarot kartıdır. Bazen de, yeni bir projeye başlamak veya girişimde bulunmak için ihtiyacınız olan enerjiyi temsil eder. Kişiyi yeni bir şeye başlamaya iten yaratıcı tutku ve keşfetme arzusunun tümü bu kartla ilişkilidir.

-Asa İkilisi bize kalıpların dışında düşünmemizi ve açık fikirli olmamızı önerir. Bizi yenilikçi ve becerikli olmaya, yeni fırsatlar aramaya ve hesaplanmış riskler almaya teşvik eder.

-Bu kart, hedeflerinize odaklanmanızı, inançlı olmanızı ve hislerinizin rehberliğine güvenmenizi tavsiye eder.

-Ölüm tarot kartı genellikle kişinin hayatındaki bir döngünün veya aşamanın sonunu ve yeni bir başlangıcı sembolize eder. Bu değişim zorlayıcı olsa da çoğu zaman büyümek ve dönüşmek için gereklidir.

-Ölüm kartı bazen kişinin derin bir ruhsal dönüşüm veya uyanış yaşadığını gösterebilir. Bu kart aynı zamanda geçmişi bırakmanın, değişimi benimsemenin ve netlik ve güven içinde kararlılıkla ilerlemenin mesajını taşır.

-Asaların İkilisi ve Ölüm tarot kombinasyonu, büyümek ve gelişmek için değişimin gerekli olduğunu ve yeni bir yaşam yolculuğuna çıkmaya hazır olduğunuzu gösterir.

-Aynı zamanda danışan kişinin yeni fikirlere, yeni bakış açılarına ve yeni deneyimlere hazır olduğunu ifade eder. Ölüm kartı bu değişim, dönüşüm yolculuğunda birçok engeller ve zorluklarla karşılaşacağını işaret ediyor. Bu aksiliklerin ve başarısızlıkların deneyim kazanmak için normal olduğunu, yeni ve daha güçlü başlangıçlara, ilerlemeye ve tatmine yol açabileceğini unutmayın.

-Asaların İkilisi bir konuda karar verme aşamasında olduğunuzu işaret ediyor. Ancak, konunun artılarını ve eksilerini değerlendirmek için zaman harcamak ve çaba göstermek önemlidir.

-Diğer taraftan Ölüm kartı bir şeyleri bırakmayı, bazı tutum ve kalıpları, modası geçmiş şeyleri bırakmaktan, değişmek ve dönüşmekten bahsediyor. Bu tarot kombinasyonu size hazır olsanızda olmasanızda bu zor değişimin gerekli olduğunu söylüyor.

Yorumlar