TILSIMLARIN SEKIZLISI ve KILICLARIN YEDILISI

-Tılsımların Sekizlisi, çok özel bir yeteneğe sahip olmak ve kendini zanaatına adamakla ilgilidir. Bu kart, başarıya ulaşmak için yoğun tempoda çalışmak ve enerjisini işine harcamaya istekli olmak anlamına gelir. Tılsımların Sekizlisi tarot kartı, özverili çalışmalarınız sayesinde işinizde ustalaşacağınızı ve çok başarılı olacağınızı gösterir.

-Kılıçların Yedilisi ise, hırsızlık, dolandırıcılık ve ihanet ile ilgilidir. Bu kart, bazen hayatınızdaki güvenilmez kişilere karşı dikkatli olmanız konusunda bir uyarı olabilir. Bazen de, hile ve sahtekarlıkla kolay yoldan başarı arayışını temsil edebilir.

-Tılsım Sekiz ve Kılıç Yedi tarot kombinasyonu, iş hayatında hırsızlık var anlamına gelebilir. Meslek hayatında çok çalışkan birisinin, enerjisini dürüst veya etik bir yolda harcamadığını, bir başkasının işlerini keserek veya başkalarından yararlanarak ilerlemeye çalıştığını ifade edebilir.

-Siz keyif aldığınız zanaatınızda ustalaşırken, aynı zamanda bir hırsızlığın, sahtekarlığın farkında olmanız konusunda bir uyarı olabilir. Becerilerinize odaklandığınız sırada, sizi istismar etmelerine karşı dikkatli olmalı ve alınterinizle hak ettiğiniz kazancınızı hiç kimsenin almasına izin vermemelisiniz. Zanaatınızda ustalaşmak için gösterdiğiniz sıkı çalışmayı takdir edin. Ancak aynı zamanda yolunuza çıkabilecek olası tuzaklara da dikkat edin.

-Tılsım Sekiz ve Kılıç Yedi tarot kombinasyonu, çevresindeki kartlara ve sorunuza bağlı olarak, bazen bir aldatma ve sahtekarlığı, bazen de kişisel veya profesyonel yaşamınızda denge bulma arayışını gösterebilir.

-Tılsım Sekizlisi ve Kılıçların Yedilisi kartlarının birlikteliği, aşk hayatında bir şeylerin ters gittiğine dair bir uyarı olabilir. Bir aşk ilişkisinde güvene ihaneti veya dürüst olmayan bir davranışı gösterebilir.

-Aşkla ilgili olarak bu kombinasyon ihanet ve aldatma işareti olabilir. Siz iş hayatında kişisel yeteneklerinizi geliştirmek ve ustalaşmak için çabalarken, partneriniz ihmal edildiğini hissettiği için sizden uzaklaşabilir.

-Bazen de, partnerlerden birisinin gerçek duygularını gizlediğini ve dürüst olmadığını ifade edebilir. Bu 2 kart birlikte karşınıza çıktıysa, İhanet, aldatma ve sahtekarlığa karşı dikkatli olun.****

-Bir zamanlar paylaştığınız güveni ve bağlantıyı yeniden inşa etmek için, ilişkinizi değerlendirmek ve yeniden sevgilinize odaklanmak için zaman ayırmanız önemlidir. Birlikte ilerleyebileceğinizden emin olmak için, birbirinizle açık ve dürüst iletişim kurmalısınız.
-Tılsım Sekiz ve Kılıç Yedi tarot kombinasyonu, finans hayatında birşey gerçek olamayacak kadar iyi görünse bile, fevri karar vermekten kaçınmanızı önerir. Çünkü, harika görünen bu şey bir dolandırıcılık veya bir aldatmaca olabilir.

-Kariyer hayatı ile ilgili olarak karşınıza çıkan bu kombinasyon, iş yerinde dürüst olmayan davranışlara karşı dikkatli olmanız, finans ve istihdam durumunuzu korumanız gerektiğini ifade edebilir. Bir şeyler ters gidiyorsa geri adım atmak ve diğer seçeneklere odaklanmak en doğrusu olacaktır.

-Bir beceride uzmanlaşmak veya mesleğinizde seviye atlamak için, yorulmadan çalışıyor olabilirsiniz. Ancak, işin kolayına kaçmak veya kaliteyi düşürmek giderek daha çekici görünüyorsa, bu dürtüye direnin.

-Çünkü, bu her ne kadar kısa vadede faydalı gibi görünse de, çizgi dışına çıkışlar eninde sonunda sizi yakalayacak ve şu ana kadar başardıklarınızı baltalayacaktır. Sabırlı olun ve rotanızda istikrarlı kalarak avantajlardan yararlanın.

-Tılsım Sekiz ve Kılıç Yedilisi tarot kombinasyonu, olumsuz etkilerin yeteneklerinizi geliştirmenize engel olmasına ve sizi ustalaşmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerektiğinin bir hatırlatması olabilir.

-Bazen, yeni bir zanaat veya hobi edinmenin potansiyel riskleri olabileceği hakkında bir uyarı olabilir. Çevrenizde dürüst olmayan insanlara karşı, kendinizi savunmasız hissettiğiniz bu zamanların ihanet, hırsızlık ve sahtekârlık potansiyeline karşı dikkatli olun.

-Bunu aklınızda tutarak, kendinizi zanaatınızda ustalaşmaya adamalı ve önünüze çıkan fırsatlardan tam anlamıyla yararlanmalısınız. Korkunun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, işinizin keyfini çıkarın ve işinizi elinizden gelen en iyi şekilde yapmanın gururunu yaşayın.

Yorumlar