SEYTAN ve KUPALARIN BESLISI


-Şeytan kartı, ayartmalar, bağımlılıklar ve materyalizmi temsil eder. Genellikle korku, açgözlülük ve öfke gibi olumsuz niteliklerle ilişkilendirilir. Şeytan, aynı zamanda egonuzun gücünü, egonuzun davranışlarınızı ve kararlarınızı nasıl etkilediğini de temsil eder.

-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Şeytan kartı, kişinin kendi inançlarına veya ahlak kurallarına karşı gelmesine neden olacak şekilde ayartıldığı bir durumla karşı karşıya olduğunu gösterir. Kişi kendisini kapana kısılmış ve güçsüz hissediyor veya bir şeyin bağımlısı olabilir. Şeytan kartı, kişinin içindeki şeytanlar ile dürüstlük ve cesaretle yüzleşmesi gerektiğini hatırlatır.

-Kupaların Beşlisi, hayal kırıklığını, acı verici bir kaybı ve kederi temsil eder. Genellikle üzüntü, pişmanlık ve umutsuzluk gibi duygularla ilişkilendirilir. Kupaların Beşlisi bize en karanlık anlarımızda bile umut ve iyileşme olasılığı olduğunu hatırlatır. Bu kart, değiştiremiyeceğiniz durumlara ve sıkışıp kaldığınız duygulara kafa yormayı bırakmanızı, halen sahip olduklarınıza odaklanmanızı önerir.

-Şeytan ve Kupaların Beşlisi tarot kombinasyonu, kişinin bağımlılık, ayartma veya kayıpla mücadele ettiği bir durumla karşı karşıya olduğunu gösterir. Kendinizi kapana kısılmış gibi hissediyor ve ilerleyemiyor olabilirsiniz. Güçsüzleşmenize sebep olan gölge taraflarınızla yüzleşerek zorlukların üstesinden gelebilir ve hayatınızın kontrolünü elinize alabilirsiniz.

-Şeytan ve Kupaların Beşlisi kombinasyonu, aynı zamanda kişinin bir boşluğu geçici zevkler veya maddi şeylerle doldurmaya çalıştığını gösterebilir. Bu Kombinasyon, danışan kişiyi davranışlarını yönlendiren şey üzerinde düşünmeye, tedbir almaya ve gerekirse yardım ve rehberlik aramaya teşvik eder.

-Şeytan ve Kupaların Beşlisi kombinasyonu yüzleşmesi zor olabilecek bağımlılıklar veya kaybın doğası hakkında güçlü bir hayat dersi yaşadığınızı gösterse de, zorlukların üstesinden gelme gücüne sahip olduğunuzu ve bedel ödeyerek şifa bulacağınızı size hatırlatır.

-Kişinin İçindeki şeytanlarla yüzleşebilmesi cesaret ve dürüstlük gerektirir. Ancak, bu şekilde korku ve pişmanlığın ötesine geçebilir ve hayatın size sunduğu fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Yorumlar