SEYTAN ve KILIC 3 KOMBINASYONU



-Bir tarot açılımında birlikte ortaya çıkan Şeytan ve Kılıçların Üçlüsü, danışan kişinin hayatında yoğun acı ve ızdırap dolu zorlu bir dönemi temsil eder.
-Kişinin sorumluluklarını yerine getirmesine engel olan ve kendisini ilerlemekten alıkoyan, olumsuz duygu ve inançlara sahip olduğunu ifade eder.
-Kılıç Üç tarot kartı kalp kırıklığı, ihanet ve bir kayıpla ilişkili olabilir. Bu kart, duygusal kargaşa, keder ve bir yas döneminin yaşandığını gösterebilir.

-Kılıçların Üçlüsü inkar, öfke ve kabul olmak üzere yas döneminin 3 aşamasını temsil eder. Bu aşamalar acımızı kabul etme, duygularımızla yüzleşme ve artık bize hizmet etmeyen şeyleri bırakma süreci ile ilgilidir.

-Şeytan tarot kartı ayartmaları, alışkanlıkları, bağımlılıkları, olumsuz düşünce kalıplarını ve esareti temsil eder. Fiziksel ve dünyevi arzularına zincirlenen kişi, aldığı kısa süreli haz ile uzun süreli yaşadığı acı arasında sıkışıp kalır. Uzun vadeli konfor ve refah yerine anlık tatmin yolunu seçer.

-Bu kart, genellikle, gölge taraflarımız üzerinde hiçbir kontrolümüz olmadığını düşünerek kandırıldığınızda ortaya çıkar.

-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Şeytan kartı gerçek amacımızdan ve potansiyel gücümüzden uzaklaşmamıza sebep olan olumsuz alışkanlıkların, inançların ve davranışların üstesinden gelmemiz gerektiği konusunda bir uyarıdır.

-Şeytan ve Kılıç Üçlüsü, sizi büyümekten alıkoyan bir kendini sabote etme ve kendine zarar verme davranışı döngüsünden kurtulamadığınızı ifade eder.

-Aynı zamanda, olumsuz alışkanlıklara, olumsuz inançlara veya olumsuz insanlara olan bağlılıklarınız nedeniyle duygusal bir çalkantı ve kalp kırıklığı döneminden geçtiğinizi temsil eder.

-Bu kombinasyon, değişim korkusu ve bildik olanı bırakamamak yüzünden, kendinizi kapana kısılmış, güçsüz ve çaresiz hissettiğiniz için ilerleyemediğinizi gösterir. İyileşmek ve ilerleyebilmek için korkularınızla, şüphelerinizle ve olumsuz davranış kalıplarınızla yüzleşmeniz gerektiğinin güçlü bir hatırlatmasıdır.

-Bu kombinasyon, zor bir dönemden geçiyor olabileceğinizi gösterir. Ancak, bunun aynı zamanda iyileşme ve dönüşüme giden bir yol olduğunu ifade eder.

-Hayatınızın kontrolünü elinize alın ve değişim korkusunun sizi engellemesine izin vermeyin. Gerçeklerle yüzleşerek ve içsel gücünüzü keşfederek takıntılarınızdan kurtulabilir ve daha parlak bir geleceğe ilerleyebilirsiniz.

-Ek olarak; Şeytan ve Kılıç 3 tarot kombinasyonu, bazen bildiğiniz bir ilişkide değişimi kabul etmemek anlamına geldiği gibi, bazen de cinsel ve fiziksel zevkin peşinde olan ve sizden hoşlandığı kadar aynı zamanda başkalarından da hoşlanan, kalbinizi kırmak için peşinizi bırakmayan birisini temsil edebilir.

-Eğer, Kılıçların Üçlüsü Şeytan kartının önünde ortaya çıkarsa, ayağa kalkın ve hayatınızın kontrolünü biran önce elinize alın. İhanet ve gönül yarasına sebep olabilecek bu ilişkiden uzak durun. Dürtüsel davranarak İçgüdülerinizin peşinden gitmek, bilinmeyen bir yola girmenize ve çatışmalara sebep olacaktır.

-Kılıçların Üçlüsü duygusal acı ve ızdırabı gösterirken, bir de Şeytan olumsuz davranış kalıplarını masaya getirir ve durum daha da kötüleşir. Açık yaraya tuz basmak gibi.

-Kılıçların Üçlüsü kalbinize hançeri saplayarak derin acı ve keder içine düşmenize sebep olurken. Şeytan, zehirli ilişkilere yönlendirmek için sizi sürekli ayartır. Bu da, olumsuz davranış kalıpları döngüsünde sıkışıp kalmanıza neden olur.

Yorumlar