OLUM ve KUPALARIN YEDILISI TAROT KOMBINASYONU


-Tarot okumalarında ortaya çıkan Ölüm kartı, bir sonu, dönüşümü ve yeniden doğuşu temsil eder. Ayrıca, yeni başlangıçların ortaya çıkması için sonların gerekli olduğunu ifade eder.

-Ancak, bu mutlaka fiziksel bir ölüm anlamına gelmez. Ölüm bazen bir ilişkinin, bazen bir işin, bazen de bir yaşam evresinin ya da eski bir düşünce biçiminin sonunu ifade edebilir. Dolayısıyla, Ölüm artık size hizmet etmeyen eski inançlardan ve alışkanlıklardan kurtulma zamanının geldiğini gösterir.

-Kupaların Yedilisi ise, çok fazla seçeneğe sahip olmayı temsil eder. Ancak, bu seçimler bir yük olarak değil, hayatta arzu ettiğiniz gerçekliği yaratma potansiyeline sahip olduğunuzun bir işareti olarak görülmelidir. Önemli kararlar alma, bu kararlara bağlı kalma ve yolunuzdan sapmama cesaretine sahip olmalısınız.

-Kupaların Yedilisi size farklı olasılıklar sunan bir illüzyonlar kartıdır. Hayatınıza yeni bir yön vermek için birçok seçenek arasında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Sizi yanlış yola sürükleyebilecek hayaller ve yanılgılar karşısında dikkatli olmalısınız.

-Ölüm tarot kartı ile birlikte ortaya çıkan Kupaların Yedilisi, büyük değişikliklerin ufukta olduğunun habercisidir. Bir yol ayrımında zor bir kararla karşı karşıya olduğunuzu gösterir.

-Hayatınızın önemli bir dönüşüm noktasında bulunuyorsunuz. Hangi yolu seçeceğiniz konusunda kafa karışıklığı yaşıyor ve kararsız hissediyor olabilirsiniz.

-Bu kombinasyonda, Ölüm, bu dönüşüm ve değişim sürecine güvenmenizi önerirken. Kupaların Yedilisi ise sahte vaatlere kapılabileceğiniz veya yanılabileceğiniz konusunda sizi uyarıyor.

-Ölüm ve Kupaların Yedilisi tarot kombinasyonu, sonların büyüme ve yenilenme için gerekli olduğunu, değerleriniz ve hedefleriniz ile uyum içinde bir seçim yapmanız gerektiğini ifade eder.

-Bilinçli bir seçim yapmak için sezgilerinizi ve muhakeme yeteneğinizi kullanmalı, ayakları yere basan seçimler yapma konusunda çok dikkatli olmalısınız. Bilmediğiniz yollarda yürürken işin kolay tarafını seçmek, sonunda bedel ödemek zorunda kalmanıza sebep olabilir.

-Ölüm ve Kupların Yedilisi aşk hayatında değişim zamanının geldiğini gösterir. İlişkinizde bir dönüm noktasında zor bir karar vermek durumunda kalmış olabilirsiniz. Bu kartların kombinasyonu, önünüzde çok fazla olasılık olduğunu, bunun da netlik eksikliğine ve kararsızlığa yol açabileceğini ifade eder.

-Ölüm ve Kupaların Yedilisi tarot kombinasyonunun kader ile ilgisi olmadığını, kendi bilinçli ve güçlü seçimlerinizle ilgili olduğunu hatırlamak önemlidir.

-Kalbinizin sesini dinleyin ve hayatınızın bu bölümünün yenilenmesine izin verin. Tarot'un bilgeliğine güvenin ve tavsiyelerini dikkate alın.

-Ölüm kartının her şeyin sona ermesi gerektiği için burda olduğunu ve bu yaşam döngüsüne saygı gösterilmesi gerektiğini unutmayın!

-Ölüm ve Kupaların Yedilisi İş ve finans söz konusu olduğunda, yaşam yolculuğunda büyük bir değişimi işaret eder. Zor seçimler yapmanız ve artık hayrınıza hizmet etmeyen alışkanlıklardan ve fikirlerden vazgeçmeniz gerekebilir. Hayatınızda ve kariyerinizde gerçekten anlamlı bir şey yaratmak için bu değişikliklerden kaçmak yerine onlarla yüzleşin.

-Bu kombinasyon iş kariyer hayatında, çeşitli fırsatlara sahip seçeneklerin taşmasına rağmen, mevcut işinize aşırı bağlılık sorunları yaşama eğiliminizin bir yansıması olarakta ortaya çıkabilir.
-Bu durumda dikkatli olmanız, tüm seçeneklerinizi keşfetmeye zaman ayırdığınızdan emin olmanız ve hedefleriniz için en iyi sonucun gerçekten ne olduğunu anlamanız önemlidir.

Ölüm + Kupa 9: Hayatınızın bir bölümü olumlu bir şekilde sona erecek. Bu son sizi mutlu ve tatmin olmuş halde bırakacak.

Veya

-Ölüm + Kupa 9: Güzel şeyler hoş olmayan bir şekilde sona erecek. Ancak, siz ağlamanıza engel olmak için gülümsemeye devam edeceksiniz. Güzel günler yaşadınız, ancak artık arkanızda kalacak.

Yorumlar